Sorum basit uzun suren bi ilişkiniz bi cinselik yaşadığınız büsürü anınız olduğu bi ilişkisi olunca bir erkeğin ayrıldıktan ne kadar zaman sonra özlemeye başlar geri dönmek ister
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Erkek ilişki bitirdiyse ayrıldıysa özleme kardeşim şahsi fikrim. Zaten çok sevse değer verse ilişki bitmemesi için çırpınır. Seven adam gidemez.
Ben ayrıldım onun yaptığı hatalar yüzünden
Olsun seven adam gitmez ayrilmamak icin kapinda yatar dolu seyler yapar yine gitmez
böyle bir ilişkim vardı ve aldatıldım geri dönüp özlediği günleri bekliyorum biraz da o perişan olsun
Bana da yalan söyledi defalarca ben de bıraktım artık gururuma yediremedim ayni senin gibi bekliyorum o sürsün perisan olsun diye umarım istediğimiz gibi olur
çok uzun süreceğini sanmıyorum en fazla 1 ayları var mutlaka bizde buldukları aşkı sevgiyi arayacaklar
Ben ayrılalı 2,5 hafta geçti engelledi whatsapp dan falan bilmiyorum insallah pişman olur
benimki engellemedi ben engelledim de o aldattığı kızla birlikte
Ne karektersizler ya nefret ediyorum artık erkeklerden sogdum iyice
aklıma geldikçe sinirleniyorum bizi ne hale getiriyorlar ya
Aynen bide kendilerinde suç görmüyorlar hiç düşündükçe ağlıyorum sinirlerimi bozdu iyiyce madem takilmalik ilişki istiyon neden benim hayatımı mahvediyor ama insan yaşattığını elbet yasarmış
bende böyleyim yaptıklarını hazmedemiyorum 2 yıldır birlikteydik yaza sözlenmeyi düşüyorduk benden daha çok hevesliydi ya seviyor sanıyordum ama sevmemiş şimdi sorsam yine seviyorum diyor ama seven başkasına gitmezdi onun sevgisine hiç inanmıyorum acısı bana kaldı ahımda ona kalsın
Benim ki de çok benziyor seninkine sadece bizde orta da aldatma yerine yalan var ben artık çok düşünmemeye çalışıyorum bikere yapan düzelmez onu da anladım Allaha sığınıp hayırlısını beklemekten başka çare yok artık
bizde de yalanlarla başlamıştı ben hep sineye çektim gidemedim ondan sonunda da aldattı Allahından bulsun bir mesajıma sesime muhtaç kalsın inşallah
az önce aradı belli ki bu gece onada iyi gelmemiş sesinde yine pişmanlık ve bir sürü seviyorum yalanları içim gidiyor gerçekten canım çok acıyor ama ben ona gidemiyorum
İyi seninki yine pişman olmuş ama inanma bence bikere yapan hep yapar ben de defalarca affettim bana yeminler etti ama her seferinde daha büyük yalanlar söyledi ben de bıraktım en sonunda sadece süründüğünü görsem içim rahatlicak
Bende affetmem zaten pişman olduğuyla kalacak inşallah sadece pişman değil perişan olsunlar
bir haftadır eşimden ayrıldım, gözümde tütüyor 😭😭😭
Bu kadar herşeyi yaşadığın ilişki neden ki birakasin
Bana yalan söyledi defalarca hiç pişman da olmadı baya büyük yalanlar ben de artık gururuma yediremedim bıraktım belki pişman olur diye
İyi yapmışsın tebrik ettim. Nerede yaşıyorsun
Yoklukta olduğumuz zaman
Bnce ilk aydan özler gibi baya sey yasandiysa
Sen aci cekmesini mi istiyon knk onun
Evet aci ceksin pişman olsun istiyorum
Anladim taktik veririm sanada yasandimi aranizda bisey knk peki
Karşıdaki kişiye göre değişir belki hiç dönmez
Ama ne zaman geri istemeye başlar açı cekmeye başlar bi erkek
Başlamaz bekleme kapanmıştır konu
Niye erkekler duygusuz mu robot falan mi
Hayır, karar kesin ve nettir
Bir kaç dakika sonra