Doğum gününde intikam?

beş yıldır sevgiliyiz. Tanıştığımda 19 yaşındaydım. Ailesinden uzakta yaşıyor. Taşradan gelmiş. İlk zamanlarımızda da yalan söylüyordu. 6 ay önce de yalanlarına dayanamadım bitirdim. Gözümün içine baka baka pişkin tavuk gibi yalan söylüyordu. Zaman intikam zamanı diyorum. Günler sonra doğum günü. Buluşalım özledim diyeceğim. Ve starbucksa götürüp suratına buz gibi bir kahve döküp orada bir kez daha senden iğreniyorum deyip tekrar ayrılacağım. Bir ara daha ayrılacaktım tam masadan kalkacakken farketti, kendine yediremedi kendisi kalkıp gidecekti.
Çoktan ayrılmıştım aslında da ailevi bazı sorunlar olmuştu yanımda onun varlığına ihtiyacım vardı. zor alışan biriyim bir de. Kendini zorla sevdirdi.
size sormak istedim.
En son ayrılığımızın sebebini da anlatayım daha iyi anlayın beni. Fikir verin. İhtiyacım var.
Bir akşam beni eve bırakıyordu aracıyla. Tam inecekken Whatsapp durumunda onun benim adımın baş harfi yazılıydı. Bakayım profil resmin herkese açık mı dedim. Kendi baktı gösterdi. Herkese açıktı. Adımın yazdığı durum da kişilerim sadece. Neyse ben bilmem böyle şeyleri dedi şeytan. İnandım. Profili de kişilerim yaptı. Sonra üst üste 5 6 kez arama geldi. Aracın radyosuna yansıdı. Tam iniyordum Allah’ın takdiri. Baktım yüzüne. Panik hali. Açmayacak mısın dedim. Hayır dedi. Merak etmiyor musun dedim. Hayır dedi. orada anladım. Sinir krizi geçirdim ilk kez. Bir de aramıyor Cinsiyetini bile bilmiyorum diye yemin ediyor. Adım kadar eminim ki yalan. Sen nasıl benim elimi tutup gözüme bakıp bir başkasıyla aynı zamanda konuşursun dedim. Çıldırdım. Sonra ikna etti nolur yarın sabahtan gider numaramı değiştiririz dedi öyle böyle inandım. 2 hafta geçti olayın üstünden ne numarasını değiştirdi. Ne de başka bir şey yaptı. Sadece oyaladı sürekli yarın yarın diye diye. En son davranışlarının halini pişkinliğe bıraktı. Bu olay sanki hiç yaşanmamış gibi bana neden güvenmiyorsun dalarrrr acelemiz mi var larrr. Dayanamadım tek kelime etmeden ayrıldım.
Gerçekten iğreniyorum ondan. İstiyorum ki bir kez olsun yerin dibine girsin de o kahvenin yüzüne çarpışını unutamasın rezil
Doğum gününde intikam?