Güveni falan demiyorum onlara zaten olmazsa olmaz gözüyle bakıyorum ben. Düşüncesizlik bir yere kadar göz ardı edilebiliyorda aşırısına tahammül edemiyorum. Sürekli bir kendini avutma ve kandırma durumu oluyor insanın, yok öyle demek istememiştir, yok onu yapmak istememiştir, şunu düşünememiştir falan... Karşında ki insan 5 yaşında değil ki, bazı şeyleri düşünmesi gerekiyor...
İnsan olsun yeterli bir de mümkünse kendini fasülye gibi nimetten saymasın her insan eşittir hepimizin iki kolu iki ayağı var kendisi diğer erkeklerden üstün değil kendini vazgeçilmez zannetmesin.
Sadakatsiz, anlayışsız ve empati yoksunu olmasın isterim. Bir ilişkide ne olmalı ise onu isterim. Sadakat, anlayış ve empati kurmak önemli bence. Bunlar olsun mis gibi geçiniriz.
Söylediklerinin hepsi aslında insanın içinde var. Duygu kontrolünü başarılı yapanlar, dizginliyor sadece. Kendi olsun yeterli. İstenmeyen duygular maske altında kalmasın. Başkaları ile yaşadığı acıların, faturasını bana kesmesin..
sadakatsizlik, yalancılık, cinsel geçmiş (kendimde olmayanı istemiyorum linçlemeyin) maddiyatçılık, sığ, açgözlülük, bencillik, vicdansızlık, narsizm. kıskanç olabilir eğer bi kusuru olacaksa kıskanç olsun zira bende öyleyim birbirimizi kıskana kıskana geçiniriz işte (hem daha tutkulu bile olabilir ama yine de kıskandırmayalım birbirimizi)
Bu soruya cevabım ilk olarak alkol olurdu sanırım kesinlikle içki alkol sevmiyorum ve sevdiğim kişi de içmemeli dövme sevmiyorum hafif yapıldığı sürece sıkıntı yok abartıya kaçıyorsa kesinlikle dövme konusunda nefret ederim piercing mesela kadınlara yakışıyor ama erkeklere yakıştıramıyorum bana oldukça tuhaf geliyor küfür, kumar kesinlikle olmamalı yalan söylememeli kaba davranmamalı mesela bazı erkekler var çok argo maço sözler söylüyor yavrum kızım lan vs tarzda cümleler kuruyorlar yakıştıramıyorum onun haricinde sadakatsiz olmasını sözünde durmayıp bir gün öyle bir gün böyle olmasını istemem tabiri caizse dengesiz diyelim biz ona başka ha bir de en önemlisi psikopat olmaması aklı başında eli ayağı düzgün biri olmalı psikopat insanları kim sever ki benim tarzım değil ben öyle birini göreyim gördüğüm yerde kaçarım bu kadar
Bir değil, birden fazla özellik var. Kaba saba, küfürbaz, saygısız, anlayışsız, cimri, çapkın, yalan, gevezelik, laubalilik, ilgisizlik, sorumsuzluk asla istemeyeceğim özellikler.
Her duyguyu dozunda yaşasın insanız mükemmel değiliz tabi en azından ben onu olduğu gibi kabul edip severim o da beni olduğum gibi kabul edip severse daha ne isteyeyim...
Edep yoksunluğu asla Allah’tan korkmayan olma ama bunun için şu yeni icat olan 20senedir sıkmabaş ve uzaylı kafalardan değil. Dizi izleyen, sakız çiğneyen, büyüklerine ailesine saygısız. Yemek yapmadan çakmayan ve onun yetine tırnağına taş taktıran.
Yok, çünkü benim eşim, canım karıcığım ve minnoşum kusursuz bir kızdı. Onun yer hâli ayrı güzeldi. Onunla geçtiğim her an paha biçilemez bir duyguydu. 😇😇😇🤍🤍🤍❤️❤️❤️