Hoşlandığını söylemesi için ne yapmalıyım?

O zamanlar üniversiteye hazırlanıyorduk. Mezuna kalmıştık. O kızlarla konuşmasını bilmeyen çekingen bi çocuk. Birbirimizden hoşlandığımız aşikardı. Ben onu instagramdan ekleyince engelledi. Dershanede sorun yok. Sonra neden diye sorduğumda ya ben kızları eklemiyorum hiç hesabımda kız yok dedi. Ben iyi deyip uzak durmaya başladım. Sonra o düzeltmeye çalıştı ben uzak durmaya devam ettim. Coronadan sonra görüşemedik. Birkaç ay sonra araya soğukluk girdi keşke böyle. olmasaydı dedi ben de arkadaş edinmeye gitmedik böylesi daha iyi oldu dedim. Bilmiyorum kötü hissettirmişti engellemesi. Birkaç ayda bi sadece nasılsın iyi misinden ibaretti konuşmalarımız bu geçen iki buçuk yılki süreçte. En son üç gün önce konuştuk ve buluşma kararı aldık. Eşeklik ettim bir sebebi yoktu aslında mallığıma denk geldi ben kızlarla nasıl iletişim kurulacağını bilmiyorum dedi. Arkadaşlarım hâlâ alay ediyor bu konuyla alakalı benimle dedi. Ama hâlâ daha neden engellediğine dair bir açıklama yapamıyor. Korktu diye düşünüyorum. Buluşalım dedik ama yine beceremeyeceğinden o kadar eminim ki. Ben adım atmak istemiyorum. Ne olacak nasıl olacak hiçbir fikrim yok. Biz neyiz diye. Etrafımızdakiler senden hoşlanıyordu bence diyor. Bilmiyorum. Nasıl söylettireceğim bilmiyorum... Ne yapmalıyım?
Hoşlandığını söylemesi için ne yapmalıyım?