Ciddi görüştüğüm kız arkadaşım hemşire, hastanede olduğu için doğal olarak erkek hastalarla da ilgileniyor. Sonta vesaire gibi işlemlerde mecburen erkeklerin cinsel uzuvlarını hergün görme durumu oluyor. Ve bundan dolayı canım çok sıkılıyor. Erkek olarak kabul edersiniz ki hoş bir durum değil. Sağlık ocağı gibi yerler daha uygun ama yerini de şu anlık değiştirmemiz mümkün değil, Hergün bu görüntülere maruz kalan birinin cinsel hayatını nasil etkiler? Kendi adıma endişelerim var sonuçta belkide yüzlerce gördü bu güne kadar, diğer bir mevzu göre göre bu zamanla normalleşir mi? Bizim ilişkimize negatif açıdan bir tesiri olur mu?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Knk şöyle bi çok kişininkini görüyorum hasta gözüyle baktıgım için umrumda olmuyor. Etkilenme begenme vs olmuyor. Ama sevgilime sarılsam coşuyorum. Yani aynı kategoride degiller. Birisi boş bak geç işini yap digeri off yani asıl istedigin farklı kişi olunca hasta umrunda olmuyor boşa sıkıntı yapma. Çevremdede durum bu.
Sağlıkçı mısınız?
Evet
orada en fazla dönen olan iş arkadaşına rica edip hastayı ona kitleyip kahve içmek. Öyle düşündügün gibi durumlar yok rahat ol.
Hastane ortamını biliyorsun asistanlar, gevşek doktorlar, hemde böyle genç hastaların bu durumları bir erkek olarak sevdiğimi kıskanmama neden oluyor. Bu kıskançlık ona müdahale edecek ona zehir edecek derece bir kıskançlık değil. Erkeklerin zihin yapisini biliyorum, kadınlarda daha farklıymış etkilenme vs. Bu güvenle alakalı değil ona çok güveniyorum Ama dediğim gibi elimde değil böyle hikayeler duyunca canım sıkılıyor etkileniyorum.
Yani herkes birbirine yürümeye çalışıyor yanımda iki evli kişi flörtleşiyordu. Ama sevgiline güveniyorsan için rahat olsun. Ben mesela hep arama mesafe koyuyorum genelde hastalarımla işimle ilgileniyorum. Sevgilime yazıyorum sürekli böyle geçip gidiyor.
Birde bu alışma normal gelme durumu var. Etrafta duyuyor görüyoruz. Çok fazla görüldüğü için sıradanlaşmaya normallesmeye başladığına sağlıkçılar dan bazilarinin cinsel hayatında sıkıntılar çektiğine falan iste. Meselenin özeti bu. Teşekkürler çok sağol
Bence fazla takılma belli etme. Seviyorsa her türlü ortamdan kendini korur. Öyle düşün sakin kal. 🌷
Dedim ya bu güvenmelik bir mevzu değil. Ben ona güveniyorum. Ama etrafındaki o insanlara güvenmiyorum. Onların içinde olması da beni rahatsız ediyor açıkçası. Vazife çok değerli ama ortam belli işte
O kadar haklısın ki benim sevgilimde hastanede çalışsa bende düşünürdüm. Ama tam şimdiki açıdan bakıldıgında bi hata yapmıyorum o da zamanla alıştı. Sürekli yazıyor bi kaç kerede çalıştıgım hastaneye geldi kendini gösterdi. Bende iş arkadaşlarımın görecegi şekilde onunla resim felan paylaşıp ne kadar deger verdigimi anlattım böylece içi rahat.
Aynı şeyleri deneyebilirsin diye anlattım
Çok sağol, beni anlayışla dinleyip vakit ayırdığın için 🌹
Rica ederim ne demek
Bu alışma durumu için ne diyorsun? Şahsi hayatına nasıl yansıyor? Genel sağlıkçılar olarak soruyorum
Benim alışma durumum mu sevgilimin ki mi
Hayır göre göre sıradanlaşma konusu, ilk defa sevdiğini göreceği özel anlar ve zaten daha önce yüzlerce gördüğü şeyler arasında ne gibi bir fark var. Hergün müsahade eden için olan sıradanlaşma ne ölçüde?
Kıyas vs olacak mı onun zihninde, o anlarda aklında görüntüler canlanacak mi diye değişik düşünceler geliyor zihnime
Ya digerini zevkle bakıp görmüyorsun o konuda fantezi kurmuyorsun tek düşündügün biran önce halledip diger hastaya yetişmek. Ama sevgilide olay cidden bambaşka. Görüyorsun zaten öncesinde öpüşme vs olduysa isteklisin. Bişeyler yaşamak istiyorsun. zaten sevdiğin adam. Felaket etkileniyorsun yani. Ve yaşanacak diger +18 şeyleri hayal ediyorsun. İkisini karşılaştırmak bile çok saçma biri bomboş bişey digeri istek arzu sevgi şehvet
Şey gibi sanırım hani hastamınki daha iyi felan tarzı düşünüyorsan akşamına hatırlamıyoruz bile
Sevgilimden gelen günaydın mesajı hastanın şeyini elime almamdan dahi daha çekici etkileyici
Herkes senin gibi düşünüyordur umarım
Knk şöyle diyim görmek kimsenin umrunda degil. orada kusura bakma ama bi tarafımızdan ter akıyor yoruluyoruz yogunuz kafamız dolu ayrıca sosyal yaşantımız sevgilimiz arkadaşımız ailemiz vs var başka dertlerimiz var her şey üst üsteyken onu mu düşünücez.
Açıkça sorayım ki zihnimde bir soru işareti kalmasın. Oo ne güzelmiş dediğiniz olmuyor yani düşüncesi bile geçmiyor aklınızdan
Hayır sadece ilk bi kaç iş günü oha ciddi ciddi cıplak gördüm lan utandım ay acaba dogru mu yapıyorum mal gibi gözükmiyim hastaneden yollamasınlar beni acemi oldugum belli mi dokununca hasta rahatsız olacak mı tarzı düşünceler oluyor sonra alışıyorsun yogun tempoya ondan sonra en güzeli gelse umrunda olmuyor hasta hastadır. En azından ben ve iş çevremin düşünceleri böyle herkes kendi derdinde. Ayrıca bşaka sorunda varsa rahat rahat sorabilirsin.
Bana o kadar yardımcı oldun ki minnettarım sana, bu düşünceler zihnimi yiyip bitiyordu. Çok sağol
Ona da soramıyorsun haliyle
Tabiki sormaa benim sevgilim bana bunları sorsa zoruma giderdi açıkcası. Ben orada kendi paramı kendim kazanmanın derdindeyim insanlara yardımcı olma derdindeyim onun düşündügüne bak der kavga ederdim. Ama eminim o da düşünüyordur lakin sormaması en iyisi.
Rica ederim istedigin zaman sorabilirsin hiç sıkıntı yok yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Hasta bakımı çok sıkıntılı, öyle zaman oluyor ki 25 yaşında bilinci açık bir genç, çırılçıplak orada yatıyor. Sevgilim bakımını yapıyor altını değiştiriyor. Sevdiğinin hergün böyle ortamda olması bir erkek için çok can sıkıcı bir durum. Empati yaptığında haksız mıyım?
Haklısın ama meslek yapacak bişey yok ki
Seviyorsan alışacaksın diyorsun yani :)
Öyle ayrıca da kötü bişey düşünmez sevgilin ya için rahat olsun. Sorduklarının tamamı aslı olmayan sadece sevgiden ve kıskançlıktan kaynaklı kuşkular öyle düşün rahat ol
Çok sağolun 🌺
Sağlık sektörü neden ikili ilişkiler sevgililik olayı için biraz daha uzak duruyor
Kadın sağlıkçı tabiki görecek
Ki hemşireler gormez
Doktor görür
Gereksiz kıskançlık