Sanki güven duymuyormuş gibi karışılması saçma. Hadi evlilik vs olsa neyse diyeceğim. Bence dinleme bu konuda valla ben kapattım gerçi kendisi kapatmıştı neyse sonra pişmanlık oldu. Değmeyecek birisi idi çünkü. Valla değecek kişi olsa da, olmasa da kapatma derim. Güven duymuyor gibi ilişki yürümez. Sana güveni olsa idi, bunu istemezdi ya da nerede, nasıl davranacağını bilmiyorsun. Karışmayın abi bari buna karışmayın ya. Fazla yüz verildiği zaman da bir yerleri kalkıyor ve daha fazlasını istiyorlar. Açsın kendisi de seni takip etsin o zaman. Valla ayar oldum he.
Kapatmak mantıklı olmaz açıkcası. Kişisel bir tercihtir bu ve sevdiğimiz kişiyi sonuçta o haliyle tanıyorsak ve eğer ilişkinize zarar verecek bir boyutu yoksa ki böyle bir şey olacağını sanmıyorum sevgilin bu durumu kabul etmek zorunda. Hayatımıza birileri girdiği zaman bir şeyleri yapmaktan ki özellikle sevdiğimiz şeyleri yapmaktan vazgeçmeyle geçmemek arasında kalıyorsak çok doğru yolda olunduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Sana da açalım Yigidiimmm de jdjdj gel beni takip et de yaptığım her görüşe her yoruma beğeniyi atıp atıp çek de sjjsj Her saat telefonda konuşuyor olmamıza rağmen arada oradan mesaj kutuma düş de jsjsj hadi bebeğim gel sosyal medyada da erkeğim ol de jsjsj Ben kapatmayalım sana bir tane açalım hadi çıkar çıkardı acil çıkar çıkar de kdkdk
valla cocuk hakli gulum burada goruyoruz sosyal medyanin ne kadar basa bela oldugunu sana guvense bile millete guvenmez ben de burada dun actim hesabi tiksindim yeminle 50 tane mesaj aliyom en az gunluk terbiyesiz pislikler her turlu igrenc varlik mevcut hepsini engelliyorum sil hesaplarini bence kotu bi devirde yasiyoruz cocuk hakli yani
Sosyal medyada kötü bir şey yapmıyorsan ki yaptığınıda düşünmüyorum. Kapatarak kendi özgürlüğünü başkasının eline vermiş olacaksın. Aşk demek bu demek değil. Kısıtlanma kölelikte var o da biteli yılllar oldu.
Aranızda herhangi bir güven problemi yoksa eğer nedenini rahatça sorabilirsin endişesi neymiş öğrenebilirsin. Gerçekten mantıklı bir açıklaması varsa sorunu güncellersin ona göre gerekirse başka fikirler de veririz sana sevgili hemcinsim.
Bende kullanmıyorum hakli bence sosyal medya insani farkli bir boyuta getiriyor bilinc altıni etkiliyor ama çokta istiyorsan konuş anlayıs gosterir muhtemelen erkek takip etmezsin vs
İstemediğin bir şeyi neden yapıyorsun ki 3 senelik kız arkadaşım karma spor salonuna gitmemi istemiyor defalarca bırakmamı istedi geçen ay ben mi salon mu soruna bu da soru mu elbette salon demiştim