Bana çok abartı geliyor, böyle bir şey neden var? Bir kadının önünde koskoca bir adam neden diz çöksün? Neden gururunu yerlere atsın? Bu saygı duymanın da ötesinde bir durum düşünürseniz, resmen yaptığınız kişinin önünde eğilirsiniz, kadınlara yapıyorsanız diz çökün bir şey demiyorum ama hiç mi gurur denen şey olmaz? Yani herkes yapıyor diye sorgulamadan herkes yapmaya başladı bu hareketi. Sizin düşünceleriniz neler? Ben aşırı abartı olduğunu ve yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Kadına diz çökerek evlenme teklif etmek hakkında düşünceleriniz?
Sana aşık olan seni çok seven, aynı şekilde senin çok sevdiğin ve artık yuva kurmak istediğin birinin önünde diz çöküp evlilik teklifi etmek gurur kırıcı mı gerçekten? Yoksa onur verici mi..
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır tanrı olsaydınız öyle olurdu sadece. Resmen saçmalamış sin, neden onur duyayım? Kadın neden onur duymuyor peki?
Saçmalık, kadının önünde diz cokenler abaza ve kadına tapan insanlardır. Hiçbir insanla birlikte olduğun için onur duymazsin, sadece mutlu olursun ve bu mutluluk da karşılıklıdır. Ben senin gibi düşünmüyorum.
Nazik olmak için centilmen olmak için istediği için hoşuna gittiği için
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gurur kırıcı bir şey olduğu için yapilmamali. Önünde tanriymis gibi diz çökmek de nazik, centilmen olmakla alakasız, daha farklı şekillerde de centilmen olabilir. Bence bunu feminen birisi icat etti.
Kanka çünkü beyin ve libido tamamen bağımsız çalışıyor, dalga geçmek için demiyorum. Öyle yani gerçekten öyle, bilimsel olarak böyle yani. Yani onlarda libidolarının kontrolü altında olduğu için düşübemiyorlar, bilinçlerini kaybetmişler.
Lobide değildir ya, bunlar aşık oluyorlar. Ciddi ciddi kadının peşinden köpek gibi koşuyorlar, genelde böyleleri yapıyor hep, saf olanlar yani. Kadınlar da zaten ondan sonra ömür boyu kandırıyor bunları.
Ya saçma değilde ama çokta gerekli Bir şey değil yani bende evlilik teklifi aldım ama önümde diz çökülmedi çökülmedi diye de sorun etmedim
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkek adam yapmaz bunu bu kadar net. Kadınlar tanrı olsa tamam da hiçbir kadın tanrı falan olmadığına göre, saçmalık. Mantıklı bir yanı yok yani benim bildiğim, varsa sen söyle.
Bu kadar sert yorumlamana gerek yok aslında:) da ya bende hiç bir adamın kadının önünde diz çökülmesinden yana olmadığını düşünüyorum açıkçası ama çökenlerde mutlu etmek için çökerler hoşlarına gittikleri için değil