13 yaş büyük ve bazı sorunlarım var?

Aramızda 13 yaş var. İnternetten tanıştık. Benimle ilgilendiğini söylüyor ama benim çok büyük güven sorunum var. Herkesin özellikle erkeklerin sürekli yalan söylediğini ve beni kandırmaya çalıştığını düşünüyorum. Babam her zaman yalan söylerdi. Daha sonra abim ve anneme karşı da güvenim kırılınca hayatta en değer verdiğim kardeşimden bile şüphelenmeye başladım. Bunları ailemi katmadan anlattım ona. Bunu sorun etmeden bana bu konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Çok fazla tersledim sert konuştum hakaret etmeden ama birinde bile bana karşı bir saygısızlığı olmadı ve sert konuşmadı benimle. Daha önce bir ilişkim olmadığı için de çok tedbirli yaklaşıyorum. Eğer bir ilişkim olacaksa ilk ve son olsun isterim. Sürekli başka insanlarla bir ilişki yaşamak istemem. Ne hissettiğimi de hissedersem nasıl anlayacağımı da bilmiyorum. Yaş farkı benim için hiçbir zaman önemli olmadı. Anneme hep 15 yaşa kadar olabilir derdim. Bunla karşılaşacağımı bilmiyordum😂. Başka bir ülkede ve Türkiye ye geldiği zaman benimle buluşmak istediğini söylüyor. Ama daha önce hiç internetten tanıştığım biriyle buluşmadım ve hiç düşünmedim de. Ama buluşmak benim ilerde ne yapacağıma karar vermemde yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım. Bana önermek veya tavsiye etmek istediğiniz bir şeyler varsa yazın lütfen. Ne yapacağımı bilmiyorum.
13 yaş büyük ve bazı sorunlarım var?