Sevmediğiniz halde bir ilişkiyi devam ettirmeye çalıştığınız oldu mu?

İlişkim olmadı ama devam ettirmem, bu kendime yapacağım en büyük kötülüklerden birisi olur, zaten bundan dolayı sıkıntılar çıkıyor ilişkilerde, bir tarafta duygular bitmiş olmasına rağmen devam ettirmeye çalışıyor, ya karşı tarafa üzülmesin diye ya da başka nedenden dolayı.
Şimdi söylediğin iki farklı şey umut ederek düzelmesini beklemek bir nevi sevmek sevdiğin için umut etmek beklemektir. Boşuna bekleme kimseyi değiştiremezsin en fazla 3 gün düzelir 4. gün aynı. İkinci söylediğin şey sevmediğin halde devam etmeye çalışmak. Bu karşı tarafa yapılan haksızlıktır en iyi seçenek onu bırakmak ve karşı cinsin yoluna devam etmesi
Hayır, olmadı. Bunun hem ona hem bana zararı dokunur. Olmuyorsa, zorlamanın manası yok. Sevgi yoksa ilişki de yoktur çünkü ilişki de olması gereken temel duygulardan biridir.
Cevap
3Cevap
Sevmesem kibarca söylerim devam ettirmem sanırım. Ne karşı tarafın zamanını, ne de kendi zamanımı çalmam.
1 seneye yakin kendimi cok zorladim sevmek icin. Su hayattaki en buyuk hatam, 1 senem bos gitti, asla sevemezsiniz oyuzden sakin ugrasmayin sevmiyosaniz ne kendinizi nede karsi tarafi uzun
Kızlar Bir Adım Öne sevip sevmediğimden emin değilim ama solmaya yüz tutmuş bitkiye su verdiğim kesin
Bir müddet olmuştu. Sonra işler değişti.
Kendime hakaret olur bu durum. Baştan başlamam.
Olmadı.
Hayır hiç olmadı.
Hayır
Oldu. Büyük yanlis
aman yok ya
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?