Durum ciddi işe yarar tavsiyeler verin 2015 ten beri bir kizla bile olamadim hic kiz eli bile tutmadim napmaliyim burada 40 kisiyle opustugunu soyleyen kiz vardi bana efendisin senle anca evlilik sonrasi yapariz dedi neden boyle oluyor?
@Sadcocuuk son paylasimlarima bak son gorus attigim sorudaki erkek goruslerine bak hic opusmedim gel opuselim yazmistim onun yorumlarini oku o benim kiza simir oldum mk
@Sadcocuuk bak modlar yine hesabimi sildi yine acarim mk bemden kurtulamazlar bende tiyatroya gittim kizin omzuna erkek yatti kiz cok guzeldi erkek cirkindi benden kisaydi ve kasli degildi yine de o kizla oluyor kesin sekste yapiyodurlar mk. Burdan 18 yasibda bi cocuk 9 kizla seks yapmisti bana sen git anca 31 cek yikik orôspu cocugu demisti o erkekler de ölmeyi hakediyor
Lan siz ne çeşit psikopatsiniz 😂 bak normalde gülmem bu tarz söylemlere Kadın erkek nefret ediyorsanız toplum içerisinde yasamayin hem ayranim dökülmesin hem bir yerim... hesabı yapmayın.
Ben zaten evden cikmiyom cunku cikma sebebim yok manit yok arkadas yok insanlar dışladı ingilizce bilen elliot rodger last video yazip police1. com dan izlesin beni anlatiyor ingilizce bilmeyen elliot rodger last video lyrics yazip sozleri kopyalayip ceviriye yapistirsin o videoyu. o kadar cok izledim ki yarisini ezberledim eliot roger incellerin reisi gibi zaten. Benim tek nefret ettigim insanlar aktif seks hayati olan erkekler kizlarin ilgi verdigi erkekler ve istekli oldugu halde beni reddeden millete veren kizlar
En güzeli uzak durmak ben nefret büyütmem içimde banane m... k diğerlerinden ama uzak dururum davranislarini sevmedigim kisiler yüzünden de soyutlanmaya da nefrete de gerek yok
Ben de kizlarla takilmak opusmek istiyorum karima saklamiyorum ki neden istemedigim hayati yasayim niye kizlardan uzak dindar gibi yasayim istemiyorum bunu mk kizlarla olmak istiyorum kizlara sahip olamazsam yok ederim ben de ve benle seks yapmamak neymis gorur herkes
Cok tatli guzel seksi kizlar var yaşlanana kadar onlara uzaktan bakcam opusemicem sevgili bile olamicam 40 yasina gelince genclere bakcam seks yapiyolar yiyisiyolar ben genc kizlara uzaktan bakan yasli abaza dayi olcam cunku gencken genc kizlarla olamamisim icimde kalmis o yuzden buyuyunce sapik olcam kesin cok aci ve bu hayat yasanmaya degmez bu yuzden elliot rodger gibi yapmam gerekiyor
Sen hayatında bir olay yaşayıp gerçek manada acı çekmenin ne olduğunu bilmedigin için kendine senaryolar üreterek saçma sapan işlerle uğraşıyorsun. Bence kendine gel. Milli duygulardan ne anladın bilmiyorum vatani duygulardan bahsediyorum. En azından bu nefretini vatani korumak amaclı kullanırsin ülkeye hayrın olur şerrin olacağına
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
26 yıldır opusmedim ben napim
Ben de ve kendi tercihim degil bu iki yil sonra ben de ayni olcam
Hayırlısı 😀
Yalan
Benimde goruslerimi kaldiriyorlar soruma spam paylasim dedi kizlar sorsa bi poh olmuyor mk ya
Öpüş arkadaşım bize ne ya :D
Yalan olan ne
Sen opusmussundiur 😡
Opusmedim cunku kizlar beni begenmiyor kinusmuyor bulusmuyor
@Sadcocuuk son paylasimlarima bak son gorus attigim sorudaki erkek goruslerine bak hic opusmedim gel opuselim yazmistim onun yorumlarini oku o benim kiza simir oldum mk
Ksrlar iste bize gelince konusmazlar birilerinin bi yerlerini yalarlar
Bizede vermek zorundalar orbular disarda surekli yiyiseni goruyorum bizden daha dusukler ama bize verdikleri yok vermiyorlarsa dusman olurum
Ya masum bir şekilde yorum yaptım neden kirli düşüncelerinizi yorumum altında biriktiryorsunuz? Ötede gaza getirin birbirinizi
Tok ac insani anlamaz zaten
Cunku biz inceliz incel erkek yaz googlea oku beni anlatiyor
Ksrlar bizim psikolojimizi bozdular halbuki bi kere veren olsa boyle olmazdi
Gecen de sinemaya gittim solumda kiz erkek yiyisiyorlardi orbular ya hep beni buluyor boyleleri
Nefretimi 10 katina cikartiyorlar 😡
Ilk defa duydum ve saçma buldum. Intikam mı almak istiyorsunuz öldürerek veya iğrenç davranarak?
Biz kimseye igrenc davranmiyoruz onlar bize davraniyor
@Sadcocuuk bak modlar yine hesabimi sildi yine acarim mk bemden kurtulamazlar bende tiyatroya gittim kizin omzuna erkek yatti kiz cok guzeldi erkek cirkindi benden kisaydi ve kasli degildi yine de o kizla oluyor kesin sekste yapiyodurlar mk. Burdan 18 yasibda bi cocuk 9 kizla seks yapmisti bana sen git anca 31 cek yikik orôspu cocugu demisti o erkekler de ölmeyi hakediyor
@ModlarinMkkk knk o nick ne sjdjjdjd
@ModlarinMkkk kaldirirlar hesabini yine
@Sadcocuuk ben de yine acarim hesabimi dondurani sîkîm diye hesapta acmistim dhdhdh bu sefer dondurmadan direk silmislerdi modlar bana takmis mk
@ModlarinMkkk ulan djdjdd
Lan siz ne çeşit psikopatsiniz 😂 bak normalde gülmem bu tarz söylemlere
Kadın erkek nefret ediyorsanız toplum içerisinde yasamayin hem ayranim dökülmesin hem bir yerim... hesabı yapmayın.
Yasamiyorum zaten asosyalim ama cok insan var sinirim bozuluyor hep evde mi kalim
Ben zaten evden cikmiyom cunku cikma sebebim yok manit yok arkadas yok insanlar dışladı ingilizce bilen elliot rodger last video yazip police1. com dan izlesin beni anlatiyor ingilizce bilmeyen elliot rodger last video lyrics yazip sozleri kopyalayip ceviriye yapistirsin o videoyu. o kadar cok izledim ki yarisini ezberledim eliot roger incellerin reisi gibi zaten. Benim tek nefret ettigim insanlar aktif seks hayati olan erkekler kizlarin ilgi verdigi erkekler ve istekli oldugu halde beni reddeden millete veren kizlar
En güzeli uzak durmak ben nefret büyütmem içimde banane m... k diğerlerinden ama uzak dururum davranislarini sevmedigim kisiler yüzünden de soyutlanmaya da nefrete de gerek yok
Ben de kizlarla takilmak opusmek istiyorum karima saklamiyorum ki neden istemedigim hayati yasayim niye kizlardan uzak dindar gibi yasayim istemiyorum bunu mk kizlarla olmak istiyorum kizlara sahip olamazsam yok ederim ben de ve benle seks yapmamak neymis gorur herkes
Sana bir şey diyeceğim milli duyguların var mı?
Cok tatli guzel seksi kizlar var yaşlanana kadar onlara uzaktan bakcam opusemicem sevgili bile olamicam 40 yasina gelince genclere bakcam seks yapiyolar yiyisiyolar ben genc kizlara uzaktan bakan yasli abaza dayi olcam cunku gencken genc kizlarla olamamisim icimde kalmis o yuzden buyuyunce sapik olcam kesin cok aci ve bu hayat yasanmaya degmez bu yuzden elliot rodger gibi yapmam gerekiyor
Milli derken
Sen hayatında bir olay yaşayıp gerçek manada acı çekmenin ne olduğunu bilmedigin için kendine senaryolar üreterek saçma sapan işlerle uğraşıyorsun. Bence kendine gel. Milli duygulardan ne anladın bilmiyorum vatani duygulardan bahsediyorum. En azından bu nefretini vatani korumak amaclı kullanırsin ülkeye hayrın olur şerrin olacağına
Yok ya ben tek kisi ne kadar koruyabulirim vatani ben gencken kizlarla takilmak istiyorum cok degil
Neden biz vatan icin gidelim olume baskalari ise ondan ona atlasin gunune gun etsin adalet mi bu
Öldürmek ve şiddetten bahsedip böyle dangalaklari örnek alacağınıza adam akıllı yaşayın. İncel mincel değil sıfatlara ihtiyac duymayan erkek olun.
Bakir öleyim yani oyle mi millet seks yapsin biz uzaktan bakalim adalet mi bu
Bu modlarda hesaplarimi domdurup duruyor sinir oluyom valla bu kizlari vahşice hayvanlar gibi katledecegim en sonunda ya