Sevgilimin amacı nedir? Amerikaya gitmeyi planlıyor?

Ben almanyada, sevgilim ise türkiyede yaşıyor. Yazın türkiyeye geleceğimi biliyor o zmn bukulacaktık, yüz yüze oturup konuşup tanışacaktık birde. Bir kaç zamandır güya babasının onu amerikaya göndermek istediğini söylüyor. Bana diyor ki babam başımın etini yiyor her akşam git git diye sen konuşsan vazgeçirsen diyor. Bende sinir oldım, sonuçta beni alakadar etmez babasıyla arasında geçen sohbetler vesaire, ona da bunu ayni şekilde söyledim. Ona kendi işini kendisi halletmesini söyledim. Yurt dışında hayatını kurtarmış olacağını söyledi. Eğer amerikaya giderse almanyaya da gelme ihtimali varmış (SAÇMALIK, sanki evlendikten türkiyeden buraya gelemeyecek), Aşırı çocukça düşüncelere sahip olduğunu düşünüyorum ve kesinlikle hiç bir planı olmadığını düşünüyorum. Aramız bozuk gidersen git naparsan yap beni ilhilrndirmez dedim. Bu adamın amacı nedir? Bu neyin kafası? Onu anlayan var mı aranızda?

Bu arada da babasıyla konuşmayı kabul etmediğim için bayağı atarlandı... 🤦🏻‍♀️
Güncellemeler
+1 yıl
Bana şimdi atılan mesaj... 🤦🏻‍♀️Kafayı yedirtecek... Babamın ağzı durmuyor ki sen ne zaman evlencezle ilgili bir şey demiyorsun babam da burada hayat yok diyo burada çalıştınla bir şey yapamasın anca aç kalmasın hem senin oraya gelmem daha kolay oluyor yurt dışına çıkınca ben Almanya gelmeyi de araştırıyorum
Sevgilimin amacı nedir? Amerikaya gitmeyi planlıyor?