sevgiliniz tenis oynamaya giderken ona hediye aldığınız taytı giyip üstüne ceket bağlasa size bunun fotoğrafını atsa (ama siz tayt giymesinden hoşlanmıyorsunuz ceket bağlayıp giymesine müsaade ediyorsunuz) daha sonra tenis kortuna geldiğinde oyuna başlarken ceketi çıkarsa siz bunu görseniz ne yaparsınız. aslında hemen beş dk sonra rahatsız olup bağlıyor ceketi tekrar fakat siz onu ceketsiz görmüşsünüz bir kere. ayrılma sebebi midir
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yani apla olay tayt degil olay guven sarsma yani o yokken sozunde durmuyormussun gibi olmus
ben oraya gidene kadar ceketi çıkarmadım ceketim yağmurluk oldugu icin kayıyor rahatsız olurum diye iki dk çıkardım o sırada o geçti ve sonra bi adam oturdu rahatsız olup hemen bağladım beş dk bile sürmedi anlayış göstermesi gerekmezmi yalancısın diyo bana hala
Apla uzerine gitme sen ispatlamaya calistikca uste cikar. Yasadiklarim bunlar seni seviyorum ve isteklerine saygi duyuyorum buna inanmadigim kisitlmalarin da dahil. Senin benim uzerimde yaptigin tercihlerini uygularken bazen toleransli olman iliskimizi guclendirir ve bu beni sana ve isteklerine daha da baglar deee
ben bir şey demeyeceğim ya gereği yok güven sarsacak ne var ki ben yolda giderken çıkarmadım ceketi spor yapıcam haliyle rahat edemeyeceğimi düşünmüş olabilirim beş dk sonra hemen geri bağladım zaten açık oldugunu farkedip insanlar orta etekle oynuyor
ok
Ağır trip atma sebebidir ama ayrılma sebebi değildir tabi ki. Öyle saçmalık mi olur yaa
benden ayrıldı direkt yalancısın diyip. ama ceketim yağmurluktu iner falan rahat edemem diye çıkardım ama sonra bi adam geldi rahatsız olup tekrar bağladım iki üç dklık olay.
Öyle hemen ayrilabiliyorsa boş ver barışmaya çalışma
Birini sevmek ciddi bir yola girmek bu kadar basit değildir
çok üzülüyorum çünkü o her gün dışarıda ben çoğu şeyi alttan alıyorum arkadaşıylayken onun yanına gitmiyorum o ise şüpheci şüpheci arkamdan geliyor zaten oyuna başlayalı iki dakika olmuş hemen geliyor daha yeni başladım bekle yani ve ben orada komple ceketsizde oynayabilirim sonucta oraya gelene kadar ceket bağlamışım sözümde durmama söz konusu değil spor yapıcam ve rahat edemeyebilirim
Ya tekrar söylüyorum sana güvenmiyor bile yani sen onun malı değilsin nasıl giyinecegini nasıl davranacağını söylemesi seni degersizlestirir seni kendi istediği gibi birine dönüştürmüş öyle olduğunda seviyor onun istediği gibi biri olmadığında sevmiyor demek ki üzülme boş ver
ve ben her gün dışarı çıkan sosyal bir insan değilim yeni başladım tenis oynamaya çünkü sadece evden okula gitmekten sıkıldım kafam dağılır dedim ama ne keyif kalıyor ne bir şey ben ona karışmıyorum sevmediğim alışkanlıkları olmasına rağmen o ise basit bi olaydan bana yalancı diyor ben ondan korkup ceket bağlamıyorum onu huzursuz etmek istemiyorum sadece ve rahat edemediğim anda spor yaparken çıkartabilirim bence
Yani her işte vardır bı hayır bence böyle bı insanla ömür geçmezdi zaten gelecekte yaşamanız muhtemel sorunları düşünsene iyi ki bırakmış seni artık özgür bı şekilde onune bakabilirsin yeni insanlar tanıyabilirsin bence
sence geri döner mi
Bence geri dönse bile sen kabuk etme
Kabul etme
off taytıma bile karışan birisi gerçekten nefretlik bişey ya yok üstüne bişey bağla yok bilmem ne
Bunun için ayrilirmi ya trip atar falan ama ayrılınmz saçma olmuş bnce
Sevgilinin giyimine ne ara karışılınır oldu ailem karşımda duramiyor da elin oğlunu mu dinlicem
kızım kendine bi iyilik yap bırak bu adamı arkasından üzülmeye değmez bu sebeple ayrılan kişi seni sevmiyodur bile boş ver. Eve tıkılıp tüm gün kendine yemek temizlik yapcak bi kadın arıyo o
bir erkek nasil tayt alir yaw
doğum günümdü o taytı istiyordum o da gidip almış.
vala baya genismis
Sevgilin böyle yapıyorsa boş yapıyor
giymemi sevmiyosa almasın madem
Tayt ina bağlı bu durum aslında
Yani istemiyorsa giyme
Neden almış o zaman
Niye bu kadar kısıtlıyor
Olunca düşünürüz
bana oldu ve ayrıldı
Geçmiş olsun sana