Aşk İlişkileri Görünüş olarak beğenmediğiniz biri sizi öpse ne tepki verirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Devam mı geri mi çekilirsiniz Güncellemeler+1 yıl Öperim diyenler, çirkinse nasıl istekli öpersiniz Görünüş olarak beğenmediğiniz biri sizi öpse ne tepki verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Duygularım yok ise tokat atarım. Banane abi bana mı sormuş öper iken? Çakarım bir tane olur, biter. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen hahahah Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. aklına hayransam devam ederim. çok güzel olup öptüğünde hadi lan oradan dediğimde oldu sorun tip değil sadece 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Şu zamana kadar ilk buluşmalarda falan öpüşmedim, öpüşmem. Bir kere oldu oda her şeyi hak ediyordu. Dudaklarına ben yapıştım 1 0 Yorumla
eseqi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çekilirim (sanıyorum) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynenn Yorumla eseqi +1 yıl Neden merak ettin :) Yorumla
MohendisBey Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Benim için görünüş önemli değil kim olursa olsun aşırı yakisikliyimdir bu arada fırsat veririm 1 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl sevgilim değilse ne diye öpmeye çalışıyor la o 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İlk buluşmada farzet Yorumla Powermen +1 yıl yok almiyam ben geri çekerim kendimi hemen Yorumla Soran +1 yıl Aynen. Abaza olmadığın için tebriksss👏 Yorumla
DefneÖzkaya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir şeyler hissediyorsam devam 2 3 Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Ne kadar devam peki Yorumla DefneÖzkaya +1 yıl Ebene kadar devam Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Ooo toprak oldu okadar dayanamazsin Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bende onu öperim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye be😂 çirkinse içinden gelir mi Yorumla Geralgine +1 yıl Nefes alsın yeter fjdkd Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Opmesin istemem 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla GaraGuru +1 yıl Ama bu gorunusle alakalı değil begenmedigim birinin opmesin istemem opmem de Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Çekilirim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayneeeeen Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Öyle Yorumla
dogu04 Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Durmak yok 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye loc Yorumla dogu04 +1 yıl Kıriz var nefes alsın yeter Yorumla
inpith Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Deeeevaaam 4 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden😂 Yorumla inpith +1 yıl Opuyo devam etsn cocuk yazik agshadjsjd Yorumla HeadSh0t +1 yıl Ya devamı gelirse 😄😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Duygularım yok ise tokat atarım. Banane abi bana mı sormuş öper iken? Çakarım bir tane olur, biter.
Aynen hahahah
aklına hayransam devam ederim. çok güzel olup öptüğünde hadi lan oradan dediğimde oldu sorun tip değil sadece
Şu zamana kadar ilk buluşmalarda falan öpüşmedim, öpüşmem. Bir kere oldu oda her şeyi hak ediyordu. Dudaklarına ben yapıştım
Çekilirim (sanıyorum)
Aynenn
Neden merak ettin :)
Benim için görünüş önemli değil kim olursa olsun aşırı yakisikliyimdir bu arada fırsat veririm
sevgilim değilse ne diye öpmeye çalışıyor la o
İlk buluşmada farzet
yok almiyam ben geri çekerim kendimi hemen
Aynen. Abaza olmadığın için tebriksss👏
Bir şeyler hissediyorsam devam
Ne kadar devam peki
Ebene kadar devam
Ooo toprak oldu okadar dayanamazsin
Bende onu öperim
Niye be😂 çirkinse içinden gelir mi
Nefes alsın yeter fjdkd
Opmesin istemem