Benden 3 yaş küçük bir bayanla tanıştım muhabbet falan derken evlenmiş boşanmış kızı var 5 yaşında kocasıylada görüşmüyormuş kızını dahi aramıyormuş benle baya ilgiliydi konuştuk ettik muhabbet ederken genel olarak ben dulla evlenmem dedim oda baya baya bozulmuş bana bir süre küs kaldı barıştık gel evlenelim dedim hani dul istemiyordun noldu falan dedi bende olabilirmiş falan dedim ondan sonra aileme anlattım elin çocuğuna bizmi bakacaz diyorlar istemiyorlar bende kıza ben bayram sonrası sevdiğim kızın yanına gidecem bayram sonrası aileler tanışacak sana ettiğim evlilik teklifini etmedim say seni daha fazla kırmak istemiyorum dedim engel attım sabah bi baktım oda bana engel atmış ayıpmı oldu
Daha önce bana maaşlar yatınca beni yemeğe götürecen hemen ardından bak söz verdin dedi ama kısmet olmadı şimdi götürecem kızınıda getir dedim getirecem dedi kızını bile getirmek istiyor ya ciddi istediği içinmi annesinede bahsetmiş benden
Çok merak ediyorum napıyor
Daha önce bana maaşlar yatınca beni yemeğe götürecen hemen ardından bak söz verdin dedi ama kısmet olmadı şimdi götürecem kızınıda getir dedim getirecem dedi kızını bile getirmek istiyor ya ciddi istediği içinmi annesinede bahsetmiş benden
Çok merak ediyorum napıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer