Beyler bayanlar sevgiliniz Facebook hesabına ilişkisi yok yazıyor insgram hesabında çıkma tarihiniz var bu durumu kabul etmek özgüvenli bir tutumu yoksa kendine saygısı olmayan biriyseniz mi bunu kabul edersiniz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Facebooku olan bi sevgilim olmazdı dolayisiyla böyle bir sorunumda olmazdı
Olay ney kıcı kırık sosyal medyada medeni halini deiştirmek mi 😄 cok komikmiş erkekler böyle şeyleri hiç iplemezki...
Bir erkek bu şekilde yapıyorsa Bu şekilde davranan bir kişi neden ikili bir profil kulanir sence
Bu arada da ilişki sürecinde eski sevgiliyi arayıp ben seni aramadım kavanda var mı senin demiş bende yeni duydum
Bir oyunda 2 hesap lazım olmuşturda ondan... Bukadar sorgulanacak bi durum yok
Bnde 2 hesap kulanıyorum. İlk normal hesap 2. si oyun lara bagladıgım hesap..
Kankam iki Facebook iki insgram hesabı deyil biri Facebook ilişkisi yok yazıyor insgram hesabına ilişki tarihi var
Haberi bile yoktur birinde okup dierinde olmadıgının. Bir erkek böyle seyleri önemsemez.
Bence işine gelmez
Siz kadınlar cok ayrıntıya takılıyorsunuz. Erkekler düz dür. Fazla evirip çeviremez eli ayagı dolaşır...
Eski sevgilisinde arayıp ben seni aramadım diyormus benle çıkarken budami ayrinti
Eski sevgilisini aramasını bilmem. Ozaman seni onu kıskandırmak için kulanıyordur
Ama faceye tarih atmış felan bunlar umrunda olmaz
Kıza benim sevgilim var beni unut mutluyum valanda diyormuş bı yandanda arayıp ben seni aramadım diyormus
Unut diyormuş ama kendisi hala o kızda kalmış
Tlf dahi silmemiş...
Sen burada bi araç olmada eski sevgiliye giden 🙃
Peki hem arayıp hem ben seni aramadım beni unut demesi neden
Peki Sen neden hala onla ilgilisin diye sormuyormusun bu arkadasa?
Kız geldi bak böyle böyle oldu ben kimsenin günahına girmem dedi ben sevgilime bas etmedim sana soruyorum hem arayıp aramadım diyip hemde beni unut neden diyor
Allah kolaylık versin doatum sizin ilişkiniz fazla sürmez bu arkadas eski sevgilisine döner gibi
Özelden bı yazarmisin
Ben yazamıyorum
Ee yazdım bakalım
İlişki durumu belirtmek zorunda değil de ilişkisi yok demek de be bileyim.🙄🙄🙄
Bu şekilde davranan bir kişi neden ikili bir profil kulanir sence
Yavrum bunlar ergen işi aklı başında birini bul
Tabiki de etmem
Bilmiyorum fakat taviz vermeni önermem
Bu arada da ilişki sürecinde eski sevgiliyi arayıp ben seni aramadım kavanda var mı senin demiş bende yeni duydum
Sıkıntılı pek karışmak istemiyorum böyle şeylere bi düşün derim
Sadece kendince bir yorum yapsan zaten son karar bana ait ama fikre ihtiyacım var
Valla benim sevgilim eski sevgilisini arasana direkt ayrılırdım en fazla 3 ay acı çekerdim ama doğru kararın verdiği huzurla yaşardım çünkü ilerde ne yapacağını bilemeyiz
E peki böyle bı adamsa neden eski sevgiliye de arayıp ben seni aramadım diyor
Bence hala aklında o var yol yapıyor
Benim sevgilim. Var beni unut demiş kıza ama birde arayıp ben seni aramadım diyormuş?
Alkollüyken aramıştır
Diyelim kava ayık
İki kere yapmış çünkü bikerisinde a. Senmiydin demiş ikincisinde de inkar etmis
Ya tamam da ben herşeyi nasıl bilebilirim bunları bana sorman anlamsız herşeyi görüyorsun eğer bu durumu kabulleniyorsan devam et ilerde başın ağrır ama başka da bir şey diyrmem
Doğru kanka dolmusum kusurma bakma naptini anlayamıyorum üzülüyorum
Aşk insanı gözünü kör eder 7 8 ay önce bende öyleydim hatta gururumu ayaklar altına aldım ama sonra akıllandım s. kt.. r çektim 1 2 ay acısını yaşadım fakat çok mutlu huzurluyum sanki üstümden bi ağırlık kalktı kendi şerefinle gururunla oynatma
Normal deyil diymi bu yaptıkları
Değil tabiki de
Bence tarih atmak çocukca
Yani fark etmemiştir bence yoksa bilerek yapılacak bi şey değil, yok gerçekten bilerek yapıyorsa karı kız düşürmek için yapıyordur
Pompa için uğraşıyor o zaman
zinhar asla
neyse
Etmem
Ne bileyim off bugün yeterince canım canım ne diyor ya
Erkeklef fecebook u pubg içjn kullanır