Hoş sohbet biri olduğu için konu konuyu açıyordu. Ama belki herkese tavrı bu şekildedir, iletişimi kuvvetli biri belli ki diye de düşündüm. Biraz konuşmalarında enerjik dalgaya alıcı bir üslubu varken yavaş yavaş ciddileşmeye başladı benimle konuşma tonu. Bunlar genelinde nasıl bir izlenim alıyorsunuz? Birazcık hoşlandım sadece. Özel bir sebebi olmasa bile, bir fikir almak isterim sizden😐
Güncellemeler
+1 yıl
İnanın telefonu zor kapattık, iftara yetişeceğim için. Yoksa bi o kadar daha konuşurduk.
Heyecanı baya geçiyor da bana aynı zamanda insanlarla iletişim kurmayı seven biri gibi geldi. Yani hiçbir duygusal sebep olmama ihtimali de var dimi? Aramızdaki iletişim de çok derinlesmis değil. Hani biriyle tanışırsınız ama yıllardır tanıyormuş gibi hisseder konuşursunuz ya, öyle bir iletişim bizimkisi. Ama kendisinin çok sıcakkanlı olmasının da etkisi var.
Zaten herkesin böyle birine ihtiyacı var, yıllardır tanıyormuş gibi hissettiren ortak noktalarınızı çabuk bulabildiğiniz insanlara. Sıcakkanlılık konusuna gelirsek iki kişiden birinin sıcakkanlı veya daha samimi olması diğer kişiye de yansır ve iletişim daha çabuk ilerlemeye başlar, sizinki de tam olarak buna benzer bişey. Hakkınızda hayırlısı olsun. 😇😇
Tesekkur ederim. Unutmazsam üşenmezsem eğer eig yapacağım😁
Belli ki iki sıcakkanlı insan olarak bir araya geldik. Yoksa zannetmiyorum ki bir taraf öyle olmasın da böyle sohbet edilebilsin.. belki de konuşmaya ihtiyaci olan iki insandık
Belki de 'birisi gelse de içimi döksem sonra beraber toplasak' diyordunuz ikiniz de.. Sonra da denk geldiniz. Hayat böyle işte eig için şimdiden teşekkürler. 😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O da yalnız demekki sohbette sarmış konu konuyu açmış
Bide ben kendimi çenesi düşük zannediyordum😂
Dinlediysen hoşuna gitmiştir :)
Evet yine olsa dinlerim sorun değil. Ses tonu da çok hoşuma gidiyor kulağı çınlasın😂😂
Biri geldi aklıma 2 ay aynı böyle anlattığın gibi sürdü sonra birden sustu gitti 😊
Valla susana ben de tenezzül etmem haha
Allah’a emanet ol dedim kuru kuru susmasın 😊
Şöyle modeller hoşuma gidiyor.
Aile ve ilişki terapisti olarak şunu söyleyebilirim ki kesinlikle uzak durmalısın
Sebebini de rica etsem?
Sebebi ücrete tabiidir
O zaman yorumunuzu kaale alamayacağım.
Yüz yüze hiç görüştünüz mü
Görüşeceğiz bir sebepten. meslektaşız diyeyim
Sosyal medya üzerinden mi tanıştınız
Kısmet evet
Kismen*
Sosyal medya ilişkilerinden uzak dur başına gelmeyen kalmaz kendini müge anlı da bulursun
Oyle bir adam değil kendisi. İt kopuk vs de değil hiç düşünmeyin bile. Ondan yana bir sorunum yok.
Öyle değil diyenleri çok gördük mesleğin nedir senin
Hahaha öyle öyle. İyi aile çocuğu mu desek ne denir buna bilemiyorum haha
Mesleğin nedir mesleğin
Ne olsun istersiniz😂 önemi var mı
Yok yaa bu kadınkar harbi saf neyse arkadaşım sosyal medya ilişkilerinden uzak dur yapılan bir istatislik var hepsinin sonu hüsran 😂😂😂😂
Zaman geçsin diye konuşulur.
3 saat? Zamanını çok kıymetsiz demek ki.
Boş insan bir şey bulamayınca yapar
IP senin elinde mi olsun istiyosun?
Sorduğum soru buna yönelik değildi. Sadece bir erkek için normal midir onu anlamaya çalışıyorum sanırım hahah
Biraz konuşmalarında enerjik dalgaya alıcı bir üslubu varken yavaş yavaş ciddileşmeye başladı benimle konuşma tonu. ...
Bu yüzden dedim.. : D
Neyse sen bildiğin yoldan devam
Benim yolum yol değil😂
Tamam çekilir misin?
Gidiyorum ben hahaha
Her gün 3 saat konuşmuyorsunuz umarım?
Yok canim hahaha can mı dayanır ona
Konu kalmaz birbirinizden soğursunuz ayrıca. 😁
Evet ama susmayan o ya hahah zor susturdum.
Arkadaş baya heyecanlı. Konuşup vakit geçirip güven vermek istiyor demek ki, çabası var ilerisi için.
Heyecanı baya geçiyor da bana aynı zamanda insanlarla iletişim kurmayı seven biri gibi geldi. Yani hiçbir duygusal sebep olmama ihtimali de var dimi? Aramızdaki iletişim de çok derinlesmis değil. Hani biriyle tanışırsınız ama yıllardır tanıyormuş gibi hisseder konuşursunuz ya, öyle bir iletişim bizimkisi. Ama kendisinin çok sıcakkanlı olmasının da etkisi var.
Zaten herkesin böyle birine ihtiyacı var, yıllardır tanıyormuş gibi hissettiren ortak noktalarınızı çabuk bulabildiğiniz insanlara. Sıcakkanlılık konusuna gelirsek iki kişiden birinin sıcakkanlı veya daha samimi olması diğer kişiye de yansır ve iletişim daha çabuk ilerlemeye başlar, sizinki de tam olarak buna benzer bişey.
Hakkınızda hayırlısı olsun. 😇😇
Tesekkur ederim. Unutmazsam üşenmezsem eğer eig yapacağım😁
Belli ki iki sıcakkanlı insan olarak bir araya geldik. Yoksa zannetmiyorum ki bir taraf öyle olmasın da böyle sohbet edilebilsin.. belki de konuşmaya ihtiyaci olan iki insandık
Belki de 'birisi gelse de içimi döksem sonra beraber toplasak' diyordunuz ikiniz de..
Sonra da denk geldiniz.
Hayat böyle işte eig için şimdiden teşekkürler. 😇
Yaaa ne romantik bi cümle oldu bu böyle🥺🥺
Tekrar teşekkür ederim ve rica ederim❤
Güvenme insanlara