• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Neden geçirir sizceee?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bir erkek sevgilisi olmayan bir kıza neden laf arasında şakayla karışık evlilik kelimesini geçiriiiiir?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Neden geçirir sizceee?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

1

Cevap

• sefikabicer
    sefikabicer Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Bence kafasında böyle bir düşünce ama terslersin ya da ondan uzaklaşırsın diye söyleyemiyor

1
    22 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hoşlandığım kişiyle kurabiye muhabbeti yapıyorduk sürekli. Sonra bugün bi dükkan gördüm ismi kurabiyecimdi. Ben de söyledim böyle dükkan var diye. O da hemen sahiplenmişsin mekanı falan dedi. Ben de hayır ismi öyle dedim. Hem nerden biliyosun belki bi gün benim de kurabiye dükkanım olur dedim. Olursa evleniriz dedi.

Yorumla
    • sefikabicer
      sefikabicer
      +1 yıl

Bilmiyorum biraz değişik biri farklı bir erkek taktiği gibi duruyor sakin kendini kaptırma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu daha önce olan bir mevzuydu da ifşa olmayayım diye bugün yazdım  bundan sonra bide bi gün ödev yapıyodum. konuşuyoduk. işte teyzesinin fotosunu atmış ödevini yapmaya adam topluyorum falan yazmış ben de adamların böyle tatlıysa şanslıyım o zaman, kim bu annen mi dedim. kıza bak yaa illa beni annemden isteyecek, teyzem dedi

Yorumla
    • sefikabicer
      sefikabicer
      +1 yıl

Taktik taktik kanma bunlara ayyy

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yapmaya çalışıyor

Yorumla
    • sefikabicer
      sefikabicer
      +1 yıl

Seni peşinden koşturmak istiyo sadece senden ilgi görmek istiyo ama sana biseyler hissetmiyor yani sen biseyler hissedersen ve söylersen ben sana o şekilde yaklasmamistim falan der büyük ihtimal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bi kere konuşurken ünlü birinden bahsediyorduk. Onu çok seviyorum bide seni♥️ Dedi. Ben de hahaha sağol ya dedim. Sonra bu cümlemle ilgili sevgililer gününde gönderme yaptı. İltifat falan ediyo bilmiyorum

Yorumla
    • sefikabicer
      sefikabicer
      +1 yıl

Ağzıyla kuşta tutsa inanma beni dinle taktik sadece

Yorumla
    • sefikabicer
      sefikabicer
      +1 yıl

Sen yüz verdiğin gün bitecek bunlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Araba alacaktı 4 tane foto gönderdi. Sence hangisi diye sordu. Ben de 2 tanesini seçtim. O 4 arabadan 1’i onun favorisiymiş. Ben onu seçmemişim. Sonra dedim benim bunlar haricinde sevdiğim bir araba var diye. Aradan 1 ay geçti stori koydu. Benim bunlar haricinde seviyorum dediğim arabayı almış

Yorumla
    • sefikabicer
      sefikabicer
      +1 yıl

Ovvv

Yorumla
    • sefikabicer
      sefikabicer
      +1 yıl

Bunu cevap veremeyeceğim

Yorumla
    • sefikabicer
      sefikabicer
      +1 yıl

İşler değişti şimdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Daha birçok şey var. Dinlemek istersen kopyala yapıştır yapcam🙈 bizim mevzu biraz tuhaf

Yorumla
    • sefikabicer
      sefikabicer
      +1 yıl

Kurban olurum sana kız at bakayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında yukarda bahsettiğim konuşmalar 2017 yılındaydı🙈 kafama takıldı öyle sorayım dedim. Olay şu ;

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bundan 6 sene önce benden hoşlandığını düşündüğüm biri vardı. Açılmamıştı ama konuşma tarzı, gönderme vs anlamıştım. Ben o zaman başka birisinden hoşlanıyordum. O da paylaşımlarından anlamıştı. Hoşlandığım kişi başka birisiyle görüşüyordu falan onunla olmadı. Bu çocuk da destek olmaya çalışmıştı. Artık konuşmuyoruz. Senede 2-3 kere falan. Hala bağı kopmadı takip ediyor hissediyorum. Geçen sene benim çok sevdiğim bir yer var tatil beldesi o da biliyor orayı sevdiğimi. (Şu an oranın ilinde yaşıyor.) 3 sene önce de gitmişti.3 sene önce gittiğinde stori koymuştu cevap vermiştim. Bir önceki sene yine gitti ben yazmadım biraz zaman sonra o bana yazmıştı. Geçen sene de ben ordayken checkin yapıp, orada olduğumu belirten tivit atmıştım. En son haziranda checkin yapmış. Benim checkinimden 4-5 saat sonra o da checkin yapmıştı. Ben döndükten bir gün sonra benim döndüğümü bilmiyordu. ertesi günü oraya gitmiş stori koymuş. Manzarayı çekmişti ben de  bundan koydum storisine yanıt olarak. Hani yoksun yazmıştı. Ben de geç kaldın dün döndüm ben demiştim. hadi ya burada mıydın dedi. 1 hafta sonra yine orada stori koymuştu. Koyduğu storiyi 1 hafta önce çekmişti adım gibi eminim. çok iyi bildiğim bir yer akşamüstü saat 5 te çekilen videoyu öğleyin 12 de paylaşmış orası öyle olmaz o saatte. Her neyse. Bu sene yine ben oraya haziranda gittim. Oraya 8 km uzaklıkta bir yer var oraya da gittim manzara videosu falan koydum. Storilerime bakmıyo ben de öne çıkanlara koydum. Aradan 1 ay geçmişti. 1 gün önce tivitte yalnız olduğumu belirten bi şarkı vardı onu paylaşmıştım. O da ertesi günü oraya 8 km mesafeli yere gitmiş. Konum koymuş. Arka fonda da şarkı koymuş. 1 senedir hiç fotoğraf paylaşmıyordu ne storide ne post olarak falan. Ben 1 gün önce o sevdiğim yerde (2 ay önce çekildiğim) deniz kenarında başımda şapka olan bi foto atmıştım. Ertesi gün de o storisine oranın farklı bir koyunda, denizde başında aynı tarz bi şapka var foto koymuş storisine.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben onun yaşadığı şehrin bi ilçesine tatile gittim 8 ay önce. Checkin falan yaptım. En son ben oraya gitmeden 2 hafta önce stori koymuştu. Ben gittikten 2 gün sonra stori koydu. 2 yıldır da storilerime bakmıyordu. O gün storime bakmış. O gün gece (kaldığım yer hem havuzu hem de denizi görüyor o şekilde bi manzara fotosu çekip) checkine koymuştum. O da ertesi günü benim kaldığım yere yarım saat mesafelik bir yere gelmiş. Stori koymuş. Konum koymuş, O da havuzu ve denizi gören bir yere gitmiş, manzara fotosu koymuş. Ben yazmadım. Aradan 1 ay sonra o benim sevdiğim yere tekrar gittim. Ordayken ve ordan dönünce foto paylaştım. Paylaştıktan 2 gün sonra mesaj attı. 1 yıldır konuşmuyorduk. Hoş geldin hoş geldinn yazmış ben de hoş buldum hoş buldumm yazdım. Görüldü yaptı. Sonra ben de yarım saat sonra cık cık cık nasılsın yazdım. İyi ya sen dedi. İyi ben de napıyosun nerelerdesin dedim. 1 hafta sonra görüldü yapmış mesajımı. 2 ay olmuştu yazalı. Yine storilerime bakmıyordu. İnstamı kapattım 1 ay. Sonra açtım stori koydum. Bakmış storilerime. Bu bahsettiğim Kasım ayıydı. Ondan sonra 1-2 kere daha storime bakmıştı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun da sizin de hayatınızda kimse yok. En son 7 ay önce konuşmuştunuz. Siz sonra hesaplarınızı (Instagram, face) dondurdunuz bir tek twitter kaldı. Sonra tekrar açtınız falan. Şu son 1 aydır instada hiç paylaşım falan yapmadım. (Stori foto falan) O da normalde aktif biri değildir. 1 haftada 3 stori koydu hiçbirine bakmadım. Ben normalde kimseyle takipleşmiyorum. O takipleşiyordu. 5 gün önce 40-50 kişiyi takipten çıkardı. Sonra facesini dondurmuş. Tivitlerinden silmiş. Fotosundan birkaç tanesini kaldırmış. 5 gündür takipçi sayısı sabit. Bir de yalnız olduğunu belirten fotosu vardı o duruyor. Ne yapıyor sence? Dikkat çekmeye mi çalışıyor?

Yorumla
    • sefikabicer
      sefikabicer
      +1 yıl

Bence de dikkat çekmek istiyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sence bana karşı hissi var mı

Yorumla
    • sefikabicer
      sefikabicer
      +1 yıl

Bilmiyorum şu an hoslaniyo olabilir ama yüz verirsen bırakır erkek milleti bu

Yorumla
  • Ezgiibaykamm
    Ezgiibaykamm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Aklı sıra ciddi bi erkeğim imajı yaratıp türk kızını etkilemeye çalışıyo ciddi birisi zaten sevgili bile olmadan öyle bişy söylemez taktik hepsi bunların

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hoşlandığım kişiyle kurabiye muhabbeti yapıyorduk sürekli. Sonra bugün bi dükkan gördüm ismi kurabiyecimdi. Ben de söyledim böyle dükkan var diye. O da hemen sahiplenmişsin mekanı falan dedi. Ben de hayır ismi öyle dedim. Hem nerden biliyosun belki bi gün benim de kurabiye dükkanım olur dedim. Olursa evleniriz dedi.

Yorumla
    • Ezgiibaykamm
      Ezgiibaykamm
      +1 yıl

Şaka yapmış kızım dkfölclglglf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu daha önce olan bir mevzuydu da ifşa olmayayım diye bugün yazdım  bundan sonra bide bi gün ödev yapıyodum. konuşuyoduk. işte teyzesinin fotosunu atmış ödevini yapmaya adam topluyorum falan yazmış ben de adamların böyle tatlıysa şanslıyım o zaman, kim bu annen mi dedim. kıza bak yaa illa beni annemden isteyecek, teyzem dedi

Yorumla
    • Ezgiibaykamm
      Ezgiibaykamm
      +1 yıl

Akndföifşfvldşdşflfl bence şakacı biri öylem demesine karşın çokta ileri bişy düşünme üzülme sonra

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İltifat ettiğinde ciddiye almadığımı belirttiğimde laf söylüyor anlamadım 😂

Yorumla
  • eırkrkfkfk
    eırkrkfkfk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Benim taktiği yapmış çakal kız umutlansın hoşlansın diye

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • priashairp
    priashairp Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

sazan testini uyguluyorduuuurr yani umarım

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • kkastar
    kkastar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

gercekten midem bulandı

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Neden geçirir sizceee?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Neden geçirir sizcee? 4 cevap verildi
Neden geçirir ki sizce? 5 cevap verildi
Neden taklit eder? 12 cevap verildi
Neden taklit eder? 9 cevap verildi
Niye yapar ki siiizce? 1 cevap verildi
Neden devam eder sizcee? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨