Boynuzlanıyor muyum?

Arkadaşlar merhaba 6 senelik bir ilişkim var erkek arkadaşım bir mağazanın mağaza müdürü son zamanlarda gereksiz tartışmalarımız ve birbirimize saygımız azaldı. En çok benim açımdan sorunlar çıkıyor Ben fazla trip atan yapım var. Geçenlerde bana başka mağazadan birinim ona ilgisi olduğunu söyledi. Onun arkadaşına söylemiş O da sevgilisi olduğunu söylemiş kız bir kere gelmiş konuşmaya yok demiş dediğine göre.. ve geçenler de yan mağazada çalışan bir kızın beni görüp çok yakistigimizi söylediğini dedi. Ve bende şüphelerim doğrultusunda ve ağzını aradım o yan mağazadaki kız la bu sözü söyleyenin aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Bugün gittim yanına ve el ele o kızın olduğu mağazaya gireceğimizi söyledim. Ve girdik. Arkadaşlar kızın suratıni görmeniz gerekiyor bozuldu ve sevgilim de utandı sıkıldı ben ayakkabı denemek istediğimi söyledim kız bir bana bir sevgilime baktı sevgilim bana aşkım felan dedi ama böyle utana sıkıla durdu. Sonra kız yüzünü yere eğdi gözleri dolduğunu gördüm. Sonra o kıza selam vermeden çıktı mağazadan. Ve bayağı tartıştık öyle bir şey olmadığını kızla samimiyeti olmadığını söyledi ama var hissediyorum ya da bu kız sevgilimi seviyor arkadaşlar ben çok kötü oldum ne yapacağımı bilmiyorum. Kavga edince onu daha kaybettiğimi hissediyorum. Beni sevdiğini söylüyor ama ben gittikten sonra o kızla bakistiklarini veyahutta konuştuklarını düşünüyorum acaba ne olabilir? Kız beni görünce çok bozuldu
Güncellemeler
+1 yıl
Boynuzlanıyor muyum?
Güncellemeler
+1 yıl
Aldatiliyor muyum? Yorumlarınızı bekliyorum
Boynuzlanıyor muyum?