Çok saçma olduğunun farkındayım ama biriyle tanışıp biraz vakit geçirmek istiyorum. Genelde tek başıma takılırım ve çok sıkıldım. Bugün bakım yapayım diye başlayıp dışarı çıkacakmışım gibi hazırlandım. Tam kütüphaneye gidecekken hem annem hem de oda arkadaşım biriyle buluş diye tutturdu. Ama çevremde kimse yok. Yeni insanlarla nasıl tanışabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçek hayatta biriyle tanışmaktan bahsettim
Bugün biriyle tanışmak istiyorum ama nasıl tanışabilirim?
Bu şekilde yazmadaydin iyiydi sapıklar şimdi yazicak benimle konuş et diye ama uzulme bide mümkünse tanımadan Instagram vs geçme aldatıcı olabilir burdaki konuşma
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burdan değil reelde nasıl tanışabilirim dedim. Burdaki avcılara aman vermem merak etme :)
Reelde ise aktivite olabilir insanların çoklu olduğu yerler işte başka olamaz ki zaten ya da iş bulup ordan arkadaş ediniceksin yakında olsaydın arkadaş olurduk kafa dengi biriyimdir
gerçek hayatta birini bulmayı istemeni sanalda nasıl halledeceksin ki? girne kapı ya git ukü otobüs durağında okul servisini bekle kesin biri çıkacaktır karşına :)
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oooo Kıbrıs’ı bilen insan Daü kampüsteyken uküye neden gideyim yahu :) İletişimde biraz zorlanıyorum o yüzden sordum soruyu
iyi de ben nereden bileyim magusa da olup daü de okuduğunu mubarek :) ukü mezunuyum 6 yılım geçti orada :) biz oradayken ne bu site vardı ne de bu itiraflar ahh ahh :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu şekilde yazmadaydin iyiydi sapıklar şimdi yazicak benimle konuş et diye ama uzulme bide mümkünse tanımadan Instagram vs geçme aldatıcı olabilir burdaki konuşma
Burdan değil reelde nasıl tanışabilirim dedim. Burdaki avcılara aman vermem merak etme :)
Reelde ise aktivite olabilir insanların çoklu olduğu yerler işte başka olamaz ki zaten ya da iş bulup ordan arkadaş ediniceksin yakında olsaydın arkadaş olurduk kafa dengi biriyimdir
gerçek hayatta birini bulmayı istemeni sanalda nasıl halledeceksin ki?
girne kapı ya git ukü otobüs durağında okul servisini bekle kesin biri çıkacaktır karşına :)
Oooo Kıbrıs’ı bilen insan
Daü kampüsteyken uküye neden gideyim yahu :)
İletişimde biraz zorlanıyorum o yüzden sordum soruyu
iyi de ben nereden bileyim magusa da olup daü de okuduğunu mubarek :)
ukü mezunuyum 6 yılım geçti orada :)
biz oradayken ne bu site vardı ne de bu itiraflar ahh ahh :)
Hahaha benim de daha en az 5 senem var ama böyle sıkıntıyla nasıl geçicek hiç bilmiyorum
vay be bak yeniden gelirim senin için okumaya haberin olsun :)
bu anlamda çok mu yalnızsın gerçekten?
yani adada zaman geçmemesi durumunu gayet iyi bliyorum da yaşamış biri olarak :)
istanbuldaysan akşam iş çıkışı bir kahve ısmarlıyım
Teşekkür ederim ama kıbrıstayım 🥲
neyse en azından türkiyede değilsin bununla da avunabilirsin yani.
Türkiyede olmayı tercih ederdim de neyse
:)
Yanlış tercih yapardın :)
Kıbrıs vs Türkiyede Tr tek atar yalnız :)
tr şuanda kıbrıstan daha pahalı oldu artık kıbrısta hayat daha ucuz :)
Hayır değil :)
Tavsan avna ciktim bende :))) hedeflerimde sen varsin
+25 tayfa kapsama alanı dışında :)
😂
Merak etme bizim millet bu konuda çok yardımseverdir şimdi yüzlerce kişi gönüllü olur :D
Kıbrıs'ta yaşıyormuşsun. Yakınmışız ben de Antalya 😀 yüzerek gelirim yanına 😀😀
Anlaştık. Sen yüzmeye başla ben mağusadan girneye doğru yürümeye başlıyorum 👍🏻😹
Olur 😀 haftaya falan buluşuruz heralde 😀😀
Geç olsun güç olmasın demişler ahahahah
Aynen 😀 ee yaz da konuşalım o zaman
Tanışmak güzeldir tabiki iyi insanlarla. Eğer isterseniz sohbet etmek isterim.
Nerde yaşıyorsun?
Ankara’da yaşıyorum sen?
Kıbrıstayım uzak 🥲
Anlıyorum. Evet uzak ama yinede tanışmak istiyorum.
Ama ben istemiyorum 😊
Özür diliyorum :(
Hemen sanaldan manita yap gez dolaş buluş ye iç eğlen
O da zorlastı demi artık tanısamıyoz da 😏
Sosyal medyadan bak.
Yaz bir kaç kişiye
Burdakilere güvenme.
Nerde yaşıyorsun
Kıbrıs