Ayrılık ilişkinin son zamanlarına yansıyor zaten o süreci beraber atlatıyor oluyorsun. Hayatta karşılaştığım her yıkıcı olay için bi rutinim var. Süre yaptığın şeylerle alakalı. Yüzleşme hızınla. Üzüntümü yaşarım gömmem. Ben harbiden çabalarım. Neler oldu ne istiyorum düşünürüm. Filmler izlerim farklı insanlarla konuşurum bakış açıları sunsunlar olduğum yerden başka neler görebilirim diye. En sonda da seyahat ediyorum tamamen yenilenmek için. Tüm duygusal yoğunluk ve çabamı ödüllendirmek için. Bi kaç ay içinde bitiyor.
Hızlı davranmıyorum ben, hatta olabildiğince yavaş hareket ediyorum ya da hiç etmiyorum. Öyle dönemlerimde tüm yaşanmışlığı hiç olmamış gibi elimin tersiyle bir kenara itip devam edemiyorum ben. Bazı şeyleri sindirmem gerekiyor, kendime bolca vakit verip düşünmem gerekiyor ya da her şeyden yavaş yavaş sıyrılmam gerekiyor. Kolay başlayamam ben, başlamışsam da hislerimde duygularımda fazla gerçek ve yoğundur dolayısıyla sonu da kolay olmuyor benim için, ki iki günde unutanlarında gerçekten sevdiğini düşünmüyorum ben, cidden aşırı berbat bir şey yapar anlarım tabi, üzülmeye değmeyecek, kendini bitirecek türden şeyler... Kısacası hızlı değilim, hemde hiç değilim bunu biliyorum sadece, belli bir vakti hiç yok bunun..
Sabit sevgi derecesi için acıyı yaşama yoğunluğu ile ters orantılı olarak hesaplanabilecek süreç. terkedildiyseniz bu süre epey bir uzun olacaktır. terkettiyseniz sorun yok zaten, yeni ufuklara açılmak an meselesidir. daha sık kullanılan versiyonu iseyeni bir ilişkiye hazırlanıp sonra ayrılmaktır.
bir arayış içinde olmamak lazım.. ya da bunu yapanlar genelde çivi çiviyi söker mantığıyla hareket ediyorlar ama hayatına girdiği insanın da hayatını mahvediyorlar maalesef.
Ayrıldıktan sonra sebep ne olursa olsun bir süre kafa dinlemek iyi bence..
Zor seviyorum☹️ Cevap belliyse sorusunu sormam Dişlerim sivri ama korkma ısırmam Bana bit lan artık derler azalmam Sohbeti ne de düzetek haz almam Çoğundan hoşlandığımı pek sanmam Ne de zor oluyor aradıklarımı bulmam zar zor zar zor 🎶))
Yalnız şu an günah alıyorsun 😂 biz erkekler 5 dakikada yeni sevgili yapacak bir varlık değiliz. Gerçekten çok öfkelendim şu an 😡😡 hiç mi tanımadınız bizi yaaa Yaz oraya 5 saniye 😂 5 dakika nedir yaaa 😂😂
Uzunca bir süre yalnız kalmayı tercih ediyorum ben. Hemen hayatıma birini alıp yorgunluğuma ekstra bir yorgunluk dahil etmek istemiyorum. Biraz tek başınalığın tadını çıkarıp, kendimi nadasa çekiyorum. Ben zaten illa ki özel hayatım dolu dolu geçmeli kafasında biri de değilim. Yalnızken daha mutluyum hatta. Kendimden başkasına tahammül edemiyorum uzun süre.
3-5 sene sürer heralde. Ben aşık olunca kolay kolay unutamam. Araya ayrılık girsin hiç istemem. Evet sorunlar olacaktır ama o sorunları bir şekilde çözmeye çalışırım. Hayatıma birisi girsin ve sonsuza kadar hayatımda kalsın isterim. O yüzden aşık olduktan sonra ve ayrılmak zorunda kaldıktan sonra o kişiyi kolay kolay unutamam. Hatta büyük ihtimalle hiç unutamam...
Öyle pat diye küt diye sevgi mi oluyor ayrıldım hop iki dakkada başka bulayım o kadar kolay olsaydı siz kadınlar göze hitap edecek şekilde dolaşmazdınız erkeklerde her gördüğüne ayran budalası gibi bakmaz dı sırf bu ülkede ki kadınların aşırı egosu yüksek olduğu için gerçekten hak eden hak ettiğini bulmuyor her iki taraf için geçerli
Ayrıldıktan sonra yeni birini bulmak gibi bir durumun içerisine girmiyorum aksine uzak duruyorum ben genel anlamda zaten.. Fakat şu var, mesela flört evresinden öteye gidilmemişse ve duygu kalmamışsa bu çok da önemli olmamalı.. Düşünsene mesela adam sana kötü şeyler yaşatıyor oturup da onun yasını mı tutucaksın.. Keyifli günler..
Ayrılır ayrılmaz eski flörtlerin engellerini kaldırırım anında yazarlar zaten yani 6 saat içinde bulurum çünkü turkiyedesin yazmama ihtimalleri yok ama gerek yok kimseye 😂
Valla su akar yolunu bulur derim 1 seneden fazladır ayrıyım hiç zorlayıp kasmadım kendimi ha ama karşıma hoş ve hoşlandığımı hissettiğim bayanlarda çıktı ama şansımı zorlamadım
Once unutmak acıyı dibine kadar yaşamak gerekir ve bunun zamanını kestiremezsiniz aklınızda başkası varken başka birine odaklanmamalisiniz Çivi çiviyi söker mantığı aşk konularında gecersizdir
Hiç ayrılık yaşamadım. Allah yazdıysa bozsun; o yüzden yeni bir arayış içine hiç girmedim. Eşlik etmek adına yorum yazıyorum. Ben elendim, diğerleri devam etsin... 😇🙏
Ben biriyle ilişkimi bitirdiğimde tekrar yeni bir ilişkiye yelken açmam kolay olmuyor. Ama kadınlar bunu yapıyor daldan dala görüyorum bazen genelleme yapmıyorum yanlıs anlasılmasın.
Bu kişiye göre değişir. Kimisi ayrılığın acısını unutmak için hemen birini bulur (yara bandı) misali. Kimisi de acısını yaşar zamana bırakır. En doğrusu bana göre zamana bırakmak...
Aramam genel de onlar bana gelir zaten ilk adimida ben atmam öyle bir huyum var Yazanlar yaziyor icim isinmadiği zaman da engelliyorum tinlamiyorum uğraşmiyorum da zor biriyim kolay lokma sayilmam
Değil mi zaten o hep öyle olur sende bulunmaz hint kumaşı olduğun için sakın aman hiç hareket etme zaten incilerin falan dökülür zaten kadınlar hep beklesin erkekler gelsin indirin o egonuzu artık o kadar özel değilsiniz
Vallahi seni tanımıyorum da sadece ben beklerim sözüne karşı geldim seni tanısam ben gizli kapaklı imalı şekilli sözler sevmem açık açık söylerim zaten
Iyi de senin fikrin başka benim fikrim düşüncem başka beni sen değiştiremessin ki bastan böyle yorum atsaydin hani bir şey demezdim ben birine yazan biri değilim genel olarak huyum böyle benim merak edersem yazarim icim isinmadiysada uğraşmam yani Yazamicam yordun beni
Bak bu düzgün açıklama oldu ordan anlaşılan kılımı kıpırdatmam onlar gelir ben bakarım gibi oluyor elbette yazmak konusu farklı insan istediği kişiye yazar onunla konuşur bu arada da bana da yazdırdın ya bu kadar helal olsun sana gıcık. ben egolu değilim ama o kelimeye takıldım sadece bu
Onume gerçekten sevebileceğim hoslandigim birinin cikmasina bagli su ana kadar hic hemen birini bulan taraf olmadim kimi 1 yil sürdü kimi 2 yil ama eski sevgililerim sagolsun biri 1 ay biri 1 hafta sonra buldu hep:)
İstemek önemli kötü bir deneyimin ardından yeni birine hemen bağlanamiyacagimi bildiğim için uzak dururum uzun bir süre kimsenin onuru gururuyla oynamaya degmez
Aklindaki ile yasar kalbindeki ile ölürsün misali benimki ayrilsakta unutmam cok zor hep ozlerim hep onu merak ederim yani yeni biri benim icin imkansiz gibi birsey olurdu