hangi kıza yürüsem reddediliyorum efendi bi şekilde yürüyorum önce konuşuyorum ama tık yok dmden yürüyorum cevap gelmiyo galiba ben çirkinim sizce neden
hacı vallaha denemeye devam artık battı balık yan gider olursa olur olmassa olur kendimi bir kız için değiştiremem taktik falanda yapamam o zaman ben mutsuz olurum olduğum gibi
Yüz yüzede beceremiyorum olmuyo taktik gerekiyomuş yok işte gizemli olucakmısız sürekli ilgi göstermiyicekmişiz duygularimızı açmıyıcakmışız bilmem ne ben bunları yapamıyıcaksam sevmenin anlamı ne ben saf duygularla sevmek istiyorum o beni ben onu olduğu gibi kabul etmek istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sana bir tavsiye değer verip konuşma dalga geçerek konuş daha çok severler :)
abi ben kendim gibi olmak istiyorum öyle zorlamak istemiyorumki belki bu yüzden taktik yapmadığımız için
Olma çünkü değeri bile sorguluyorlar :D
o zaman başlarım böyle işe maden kendimi değiştirmem lazım değiştirmiyorum ben bulana kadar olduğum gibi yürüyücem olmassada yapıcak bişey yok
Knk düzelirsin üzülme kendine biraz bak emin ol seni sevende senden hoşlananda çıkıcak karşına
haci bakıyorum kendime zaten hani bakan kızlarda oluyo ama iş konuşmaya gelince reddediyolar dmden yazıyorum o zamanda tık yok
Reddetmelerinin sebebi davranışlarındır belki veya onlara yaklaşımların olabilir onlara dikkat edebilirsin
dikkat ediyorum kibar davranıyorum iyi davranıyorum daha napıyım
Valla o zaman bilemem bazı kızlar bunu göremiyo maalesef üzülme seni anlayan çıkıcaktır tıpkı benim seni anladığım gbi😂👍
hacı vallaha denemeye devam artık battı balık yan gider olursa olur olmassa olur kendimi bir kız için değiştiremem taktik falanda yapamam o zaman ben mutsuz olurum olduğum gibi
Yani kimse için kendini değiştrmene gerek yok olduğun gbi ol
Ağzın laf yapıyorsa çirkin olman fazla sıkıntı değil yapmıyorsada çirkin kızlara açıl
hacı inanamassın onlarda beğenmiyo beni
O kadar mı kötüsün
yani ağzım laf yapıyo yani öyle espiri falan yapamam ağırbaşlıyım biraz ama olmuyo deniyorum olmuyo
galiba çevremdekiler yakışıklısın idare ediyosun diyoda bilmiyorum yakışıklımıyım çirkimiyim
Bende ağırbaşlıyım tip Allaha şükür var 17 yaşındayım bana yürüyenler var ben çirkin güzel ayırt etmeden reddediyon
demek tip var kardeşim sende bende yok
Para var mı sende ya da aileden miras kalacakmı
yok yani idare edebilecek kadar param var ailemle kalıyorum 3 bin maaş alıyorum aylık giderim yok param kalıyo
Kızlar paranın kokusunu aldımı peşini bırakmazlar zengin görün takılırlar seninle
vallah zengin görünüyoz biraz parayı kendime harcayabildiğim için bide sigaram vesairede yok para kalıyo cebimde istediğimi alabiliyorum
Aga senin memleket nere
İzmir bide düşün doğma büyüme buralıyım
Yanlış anlama ama batıdakiler tipe doğudaki insanlar karektere bakıyor coğrafya kaderdir
yapıcak bişey yok burada yazıyolar yok karaktere bilmem diye hanii demekki tip önemliymiş
Allah büyüktür bu dünyada olmazsa öbür dünyada olir inşallah
Dm olursa ciddiye almazlar yüz yüze olması lazım
Yüz yüzede beceremiyorum olmuyo taktik gerekiyomuş yok işte gizemli olucakmısız sürekli ilgi göstermiyicekmişiz duygularimızı açmıyıcakmışız bilmem ne ben bunları yapamıyıcaksam sevmenin anlamı ne ben saf duygularla sevmek istiyorum o beni ben onu olduğu gibi kabul etmek istiyorum
Ya bunu sana kim dediyse saçmalamış en iyisi yüz yüze bence. Zaten seviyorsa kabul eder
İste ne biliyim sıkılıyolar benden ben beceremiyorum nu işleri
Sıkıldığı için değil sadece hoşlanmıyordur senden akışına bırak üzme kendini
1 olur 2 olurda 3 4 niye hani demek sıkıntı bende yok kaderimiz böyleymiş yapıcak bişey yok
Hem dur daha yaşın küçük sabret
Tessekürler