Ailem sevgilimle evlenmeme katiyen karşı çikıyor. Ama ben sevgilimden ayrilmak istemiyorum. Evlenmemizin bi yolu yok mu?

Bize geldi ailemle tanişti ve o zamanlar işe girmemişti henuz. Sen üniversiteye devam ederken evli oluruz demişti sevgilim de boyle dusunmustuk. Ve ailem okulla evlilik beraber olmaz yürümez dediler. Ekonomiden falan bahsetti ailem sevgilim de "Yetmezse kendi de çalişir part time" dedi. Sonra okulu bitirir zaten elimiz bollaşir dedi. Ben kizinizin gittigi şehirden ev tutarim evi de döşeriz dedi. Daha sonra paramiz olunca da yenilerini aliriz evimizi yenileriz dedi. Yalniz gelmişti bize o zaman. Bu konuşmadan sonra ailem ondan ayrilmami istediler. Bana kizdilar. Aslinda mesele çok uzun. Ben onu çok seviyorum ondan ayrilmak istemiyorum. Ama ailem de onaylamiyor evliligimizi. Ne yapicam? Bilmiyorum. 😔😔😔😔Ailem sevgilimle evlenmeme katiyen karşı çikıyor. Ama ben sevgilimden ayrilmak istemiyorum. Evlenmemizin bi yolu yok mu?
Ailem sevgilimle evlenmeme katiyen karşı çikıyor. Ama ben sevgilimden ayrilmak istemiyorum. Evlenmemizin bi yolu yok mu?