Kızlara bakiyorum egosunu tatmin eden kayboluyor.. bu kadar mi ruhsuzlastiniz.. bizim birini sevmeye hakkimiz yokmu ya..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevdiğinizi söylemiyorsunuz, belli etmiyorsunuz. Kız gidince de ego tatmini diyorsunuz. Saçmalığın daniskası😒
soyleyince kaciyonuz zaten beyinsiz
Biz mi belli etmiyoruz?
Beyinsiz? aşağıda para ve dış görünüş yazmışsın 😏 önyargı önyargı önyargı...
Sana tertemiz bir aşk hikayesi anlatayım da önyargın ve üslubundan utan.
Köpek gibi sevdim birini, aylarca ağladım ve başka bir şey istemedim. Gözüm para ve tipte asla değildi. Ki bana 5 milyonluk villası olan, yakışıklı, efendi ve aileminde çok rahat onay vereceği kişiler geldi, yurt dışından bile teklif aldım ve o kişilerde 4 katlı lüks restoranı olan, Türkiye de apartmanları olan ve yine aşırı yakışıklı, ahlâklı kişilerdi. Meslek olarak doktor, avukat, savcı bile geldi bu süreçte, çevreme bakıyorum ve bu meslekleri duyunca atlıyorlar, bana bile baskı yapıp onay ver dedi herkes. Tüm çevrem onu bana layık görmezdi çünkü daha iyileri peşimdeydi hep. Ama insanın sevdiği insana güzel gelir ve ben ondan başka bir erkekten etkilenmiyordum. Normalde kısık gözden nefret ederdim ama ondan sonra kısık göz sever olmuştum, insanın sevdiği insana en güzel gelir çünkü Ne oldu? Aylarca ağladım, gülen yüzüm soldu, hayatımın içine etti, aileme bile yansıdı bu durum. Çevremde herkes sürekli neyin var diye sorar oldu? Beni normalde tanısan anlardın, Hayat dolu ve sürekli neşeli gezen biriydim ama bambaşka birine dönüştüm. Hayat neşem enerjim gitti, bir insan her gün ağlayabilir mi? Ağlarmış öğretti. Hayatımda ilk kez bir erkek için ağladım, zaten hiç sevgilim ve konuştuğum erkek olmamıştı ve ilk kez birine birşeyler hissetmiştim. Gördüğüm tek şey korkaklık, sevgisizlik, ilgisizlik. Asla yapmam dediğimi yaptım ve gururumu ayaklar altına alıp istek bile attım, sorsan 688 istek duruyor orada. İstesem çok rahat erkekleri eklerim ve hayatımı yaşarım, bana kimler kimler yazdı yürüdü ama nokta atıp cevap vermedim.
Ulan yolda yürürken başımı eğip erkeklerden kendini sakınan biriyim, bir erkekle şans eseri göz göze gelince bile rahatsızlık duyuyorum normalde ama ondan sonra ekstra rahatsız oldum, sanki aldatmış gibi hissederdim. Zamanında kendimden kişiliğimden ödün verip onu açık açık izlerdim derslerde, bakardım uzun uzun. Ne gördük sevgisizlik, ilgisizlik. Aylarca köpek gibi peşimde koşanlar oldu ve cidden ondan milyon kat iyileri geldi, tüm çevrem ısrarla bırak ve başkasına şans ver artık dedi. Aylarca çevre baskısına dayandım, herkes bırak unut değmez dedi, şu yaşımda oturdum küçük çocuk gibi ağladım her gün ağladım. Hayatımda hiç bu kadar kırılıp üzülmemiştim, öyle tutuldum ki gözüm görmedi bir şeyi. Para diyorsun birde 😏 köy dese giderdim, kuru ekmek dese yerdim, bir göz odaya bile razıydım, düğün bile düşünmüyordum, takı, çeyiz, başlık parası zaten bana aşırı saçma gelen şeyler, insan sevdiği ile bir olduktan sonra böyle şeylerin gereksiz ve şov olduğunu düşünmüyorum. Gelseydi Hiçbir şey istemezdim, yemin ederim bir tek onu istedim, yeni ev, yeni eşyada bile yoktu gözüm. Gel kurulu düzenime ortak ol, birlikte yaşayalım dese giderdim. Aptal gibi tükettim kendimi her gün her saat, gördüğüm muamele ise sevgisizlik. Benim hesabımda bir tek erkek o ekliyken, beyefendinin hesabı kız kaynıyordu. Hadi dedim benden sonrası önemli, ama benle takipleştikten sonra da devam etti kızları eklemeye...
Gereksiz ve şov olduğunu düşünüyorum
Ne oluyor ya
Alkol alıyor ve tesettürlü namazı biriyim ama onu bile görmedi gözüm. Ömrüm boyunca namazlı ve kendim gibi bir eş hayal edip dua etmiştim ama onun için bu hayallerim ve dualarımdan bile vazgeçtim. O onun günahı ve beni ilgilendirmez dedim, yanımda o olsun yeter dedim. O kadar kız muhabbeti ve gözyaşı... Bende insanım ve kalbim var, en sonunda bıraktım ve çıktım takipten. Zoruma gitti çünkü, onun için aileme bile surat yapmak, agresif olmak, hadi çevrem neyse ama ailem bu muameleyi hak etmedi. Başka kız olsa, onca teklif içinde çoktan bırakmıştı bu belirsizlikle, sabrettim dayandım ağlaya ağlaya. Baktım sevmiyor gelmiyor, hâlâ kızlarla ilişkisi var. Bıraktım, ama yine ağlaya ağlaya. İçim rahat, çünkü biliyorum o üzgün değil. Yine de ona kıyamıyorum ve üzülmesini istemiyorum. üzgün olduğunu bilsem koşarak sarılır teselli ederdim, yaptığım şey için için özür diler öper koklardım. Onu bıraktığımın farkında bile değildir, sevse üzülürdü gittiğim için. Hâlâ onu düşünüyorum, üzüldü mü acaba diye.. şu an gelse her şeyi bırakır sarılırım ona, yaşanan her şeyi unutur silerim kafamda, sadece ona sarılır önüme bakarım. Zaten kin tutamıyorum ona, yaptığı onca şey ve ağlatmasına rağmen, ufacık bir mesaj atsa koşarım ona. Yinede keşke hiç sevmeseydim, her şeye rağmen bana kattığı şeylerde oldu tabi. Artık saf sevmenin bir önemi olmadığını anladım, tertemiz hayallerin değer görmediğini, masumiyetin beş para etmediğini anladım. Sadakatin bir bok olmadığını öğretti, bir erkekle dâhi diyaloğa girmez hâyâ ederdim, çevresinden kız eksik olmuyor. Takip ettiği kızları gördükçe kahroldum. Bana elbet bir şeyler öğretti, bundan sonra hayatıma tek bir kişi girsin kafasında değilim, çünkü gördüm bunun bir anlam ifade etmediğini.
Kim ne yaptı sana ya
Artık en azından arkadaş olarak diyaloğa gireceğim erkeklerle, aylardır masum ve saf sevgiyle peşimde olan biri vardı. Asla kız muhabbeti yok ve sanal mecralarda takılmıyor. Resmen benim erkek Halim, fizik olarakta kim görse Tumblr çift gibi duruyorsunuz diyor. Aylardır tanımadığım insanlar bile gelip siz ne kadar yakışıyorsunuz diyor, boy pos olarak yanyana hoş duruyoruz ve insanların dikkatini çekiyor sanırım, birde mizac olarakta cidden bana benziyor. baktım ki köpek gibi sevsende, ağlasanda kıymet görmüyorsun, bıraktım her şeyi ağlaya ağlaya. Artık Bende o çocuğa şans vermeyi düşünüyorum ileride. Elbette şu an öyle bir şey yapamam, kalbim hâlâ deli gibi onda çünkü. Ama hedefim zamana bırakmak, elbet geçecek diye düşünüyorum. insanlar 30 yıllık evliliği bitirip yoluna bakıyor, elbet geçecek inşallah. Allah'a sığındım ve biliyorum alacak gönlümde ki bu yarayı. İçim rahat çünkü o çocuğun sevilmeyecek ufacık bir şeyi yok, her anlamda 4/4 lük ve bana onu 7/24 kötüleyen Uygun bulmayan çevrem, bu çocuğu göklere çıkarıyor. En azından cidden beni üzmeyeceğini düşünüyorum ve en önemlisi kız muhabbeti yok. Kendim asla erkek muhabbetlerine girmediğim için, kız muhabbeti beni aşırı etkiliyor. Sana bunları yazıyorum, çünkü görüyorum ki aşka karşı saçma bir önyargın var. Gerçek Sevgi ve aşk var ama karşıdaki içine etti mi elden bir şey gelmiyor. Emin ol, benim kadar ağlamış ve heder olmuş olsaydın, sen belki en başından bırakırdın. Millet şok içerisinde, bu depresyona aylarca nasıl katlandım diye. Kimse vazgeçilmez değil, kalbimin içine eden birini sevmeye devam etmek istemiyorum, onu unutmak için gerekirse kalbimi söker atarım artık. Böyle kızlarda var yani lütfen önyargılı olma ve önüne bak. Çünkü öğrendim artık, insan yeri geldi mi bencil olup kendini de düşünmeli. Seni sevmeyen biri için en fazla kaç ay ağlarsın ki? Elbet geçecek. Allah'a sığındım, o yüzden içim rahat. Kalbime onu koyan Allah, almasını ve başkasını koymasını da bilir.
Ozelden yazsana ya derdin ne
siz takilin burada. cagin gerceklerini inkar edenin aklindan suphe ederim.. parasiz ne yapilir diye sorarlar adama
Ne diyorsun lan sen
Zaten aşkta akıl olsaydı, üzerine bu kadar şeyler yazılmazdı. Başına gelmediği için şimdi böyle atıp tutuyorsun. Mantığın devre dışı kalmasıdır, hoş gelip geçici olduğunu düşünüyorum o yüzden rahatım. Bâki olan sevgidir ve sevgi Zamanla tanıdıkça olan bir şey. O yüzden haklısın aslında, yaşadım gördüm. Değmiyor kimse için, bu kadar ince düşünmek ve mantığı elden bırakmak aptalca. Aşk hormonal bir saçmalık ve zorda olsa geçiyor elbet, onu tanımaya fırsatım olsa severdim ve hayatımda Bâki olurdu ama kendi kaybetti ve şimdi bir gün unutulmaması kaçınılmaz.
Yaa sen nereden çıkıyorsun
Saf şekilde seven sevilmeyi bekleyen insanlara sevgiyi bulmak zor bu dönemde
zor degil.. yok oyle insanlari seven
Yok diyip umutsuzluğa tamamen düşmek istemedim ama evet haklısınız. Ya dış görünüş ya para başka bir halt yok
dis gorunus ve para net... baska cevabi yok.. amng kizlari sanki ana kucaginda prensesti
Geçinmek için belli şeyler gerekiyor ama hep fazla bekliyorlarsa kendilerinin de el atması gerekiyor.
Erkeklerde cilve bekliyor paşa gibi nazlanmayı hürmeti bekliyorlar kimse demiyor ki ciddi kendini bilen biri olsun maalesef çektiğim yön orası
yetinmeyi bilmiyoki bizim kadinlarimiz.. sukur yok.. var yok bilmezler..
Erkeklerde cinsellikten başka bir şey bilmez bence iki cinsin hatası da belli. Tek taraflı konuşmayın. Ağır edepli olmanın bi hükmü kalmadı
cinselligi sorun haline getirirsen olacagi o.. yasaklanan sey aclik dogurur
Evlenmeden bir kadına dokunan erkek sevmiyordur bana göre. Kullanıp atar o kadar. Zaten benim buluşacağım zihniyetteki insanın haramdan kaçınması gerekir. Karşı taraftan bunları beklersen sende para aramasına şaşırma hakları
mantiken oyle..
vardır bıryerelrde hala umudunu kaybetme
Herkes geniş olmuş ondan
genis ne kelime la😆ruhsuz olmuslar..
sevmiyoruz
Kalmamış
sen kimsin la