Sürekli öpmek isteyen sevgiliden sevgili olur mu takmış dudaklarına öpmek istiyorum diyo izin vermiyorum hayır diyorum 1 kere falan diyo illa evlenince mi olucak dedi bende evet dedim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğer sen istemediğin halde seni öpmeye çalışıyorsa zaten bu mide bulandırıcı bir durum senin isteklerine önem vermiyor ayrıl derim
Yok hyr istediğini soyluyo bende hyr diyorum niye falan diyo istemiyorum diyorum yani çocuk tutupta dediğini yapıcaksın demiyo ama ısrar edip duruyo ya şimdi ki insanlara güven olmaz bugün öpen yarın çekip gider
Bir dediğini iki tekrarlatması bile bencillik belki temastan hoşlanmıyorsun belki kendini hazır hissetmiyorsun
Blm ya kendisine dedim dudaktan öpmeden sevgililik olmuyo mu dedim olmaz değil ama neden olmasın dedi garip yani
Bende aynı durumdan muzdaribim. Geçer takılma canim.
Yani bugün izin verdim opmesine gözü kapalı falan öptü kullanicak gibi durmuyoda bilemem
seni böyle zorlayan birinden bir halt olmaz
Yok hyr istediğini soyluyo bende hyr diyorum niye falan diyo istemiyorum diyorum yani çocuk tutupta dediğini yapıcaksın demiyo ama ısrar edip duruyo ya şimdi ki insanlara güven olmaz bugün öpen yarın çekip gider
ısrar etmek zorlamak işte rahatsız olduğunu anlamayacak kadar bencil davranıyor
Aferin kız evlenmeden öptürme
Bugün öpen yarın miker.
1. Öyle biri deilim öyle birseyde asla olamaz
2. şimdi ki insanlara güven olmaz bugün öpen yarın çekip gider ztn istediğini soyluyo bende hyr diyorum niye falan diyo istemiyorum diyorum yani çocuk tutupta dediğini yapıcaksın demiyo ama ısrar edip duruyo ya
Senin tepkini ölçüyor. Yaşlar kaç.
Neden tepkimi ölçüyor ki? 18
Çok gençsiniz. Ergenlik henüz. İlerisini isteyecektir emin ol. Önce öpme. Sonra elleme falan derken ilerisi yatak.
Bunu sevmediğimi böyle bi kız olmadığını biliyor kendisi neyin peşinde blm ama ben çok kırılıyorum çünkü cidden saf temiz seven biriyim ztn bu ise meraklı olsam ben öperdim ama deilim işte hep güzel seven kaybedio
Özgüven eksikliği yaşıyorsun. Sevgililer genelde öpüşmek ister. Bu normal ama senin karakterin bunu istemiyorsa bu ilişki yürümez. En fazla 1 ay sürer.
Özgüvenli biri değilim ztn ama dudaktan öpmek istemedi bunu sürekli dile getirmesi aska dair mi? Bence değil insan birini dudagini öpmeden de sevmeli o da seviyo ama bi yanına öpmek için ısrar ediyor evlenince mo sahip olucam o dudaklarına diyo bende evet dedim tabi öyle bisi olursa diye
Tahmin ettiğim gibi. 1 ay sonra ayrılık var.
Ne alaka ayrılık
Ayrılık oldu mu
Her buluşma da öperim sevdiğimi
O senin tercihin ama bana bu işler ters yanak falan anlarım ama dudak olmaz şimdi ki insanlara güven olmaz bugün öpen yarın çekip gider ztn istediğini soyluyo bende hyr diyorum niye falan diyo istemiyorum diyorum yani çocuk tutupta dediğini yapıcaksın demiyo ama ısrar edip duruyo ya
Ben öp demedim zaten ne var bunda da demedim. Öptüğün an ilerisini istiyorlar zaten öpmekle kalmıyorlar seni gerçekten isteyen bekler zaten
niye öptürmüyorsun başkalarini mi öpsün
Edep adap diye bisi var her insan sevgilisi ile opusucekse evlilikte olmasın o zmn
Bende çok severim opusmeyi
Ilk sevgilin mi
Hayır
Yani daha önce öpüştün mu baskasiyla
Öncesi ile ne alakasi var
Işte önceden opustugun oldu mu
Sevgilin kaç yaşında
Tc de verim mi amacın ne?
Hmm öpsün bırak
şimdi ki insanlara güven olmaz bugün öpen yarın çekip gider ztn istediğini soyluyo bende hyr diyorum niye falan diyo istemiyorum diyorum yani çocuk tutupta dediğini yapıcaksın demiyo ama ısrar edip duruyo ya
Güvenmiyor san neden konuşuyorsun
Güvenmek sevgi saygı flnla olur güvenmek için öpüşmek gerekli değildir
Bırakıp gider diye korkuyorum diyon ama
Bi nevi güvensizlik
Neden güveneyim? Hangi erkek adma akıllı saf temiz sevgi vereni sevdi? ( tüm erkekler için demiyorum) sürekli öpmek isteyen insandan süphelenmez misiniz?
Birine güvenmezsen ilişki b. ktan bir hal alır
Neyden şüpheleniyor sun vur kaç taktiğinden mi
Ya beni kullanıyor ise? Ya beni aldatırsa ya beni sevmeyip seviyo gibi yapıyorsa diye düşünüyorum çünkü bakim belki size saçma gelir blm ama ben yürekten saf temiz seven biriyim bu çocuk benden önce aldatılmış aciyi tatmış biri ben 2. Sevgilisiyim ve bu devirde hangi insanın karşısına ben gibi biri çıkar bana zarar vermesinden korkuyorum kullanmsindan sevmemesinden falan çünkü dün fakeden denedim yazdım başka kızmış gibi kimsin falan dedi sonra işte sordum sevgilin var mı var dedi ama onu yazdıktan sonra fake hesaba gt yaptı bende dedim sevgilim var diyosun ama gt yapmışsın dedim benim amacım yaşamak falan o değil dedi istersen geri cekiyim sıkıntı yok falan dedi sonra ben sinirlendim kendim olduğunu açıkladım kavga ettik işte güvenliği musun aldattığını mi düşünüyosun falan dedi ya blm önceden acısını tatmış bi insnaim demişti önceden o yüzden aldatmam falan dedi de blm
Kaç yaşında sın sen