1 hafta önce arkadaşım eski sevgilimi arayıp yanlış numara falan dedi sadece sesini duymak istemiştim. Bugün başka bir arkadaşımdan aradım ama bu sefer ben konuştum yanlış numara gibi. En son 2 yıl önce konuştuk ama ses tonundan benim olduğumu anladığı belliydi. İyi akşamlar diyip kapattık. Yarım saat sonra sevgilisi arkadaşıma mesaj attı. Acaba eski sevgilim neden söyledi ya da şu an ne düşünüyordur? Kız da eski sevgilimden birisi diye bahsetti şahsen ben olsam sevgilimi aramışsınız falan derim şüpheleniyorsam bilemedim ya
@furkaanercaan kesinlikle haklısın, rezillikten başka bir şey yapmamışsın @elifbinici. çocuğun sevgilisinin olduğunu bile bile yaptıysan zaten rezilmişsin rezil olmamışsın ha yok bilmiyordum falan diyorsan bu saatten sonra biliyorsun, yanii bu saatten sonra yapman seni rezil biri yapar sevgilisi olan birine yavşaman :)
@kimbilirr890 yavşamak derken arayıp sesini duymak senin tabirinle bu galiba. Bebeğim İnan bana bende bu özgüven varken kendimi rezil etmem kendimi hatırlattım sadece 1 haftaya peşimde köpek olur ama sen bu özgüvensizlikle sadece hemcinslerine saldırırsın
sevgilisi olan birini bilerek araman , sesini çıkartmaman ve kendini hatırlatmanın adı ne söyler misin bana @elifbinici? Merak ediyorum bahsettiğin o özgüveni sana erkekler mi ver (iyor) di , yoksa kariyer ve kendini geliştirmenden mi kaynaklanıyor o bahsettiğin özgüven?
beni kendinle kıyaslamaya başlamanın ana sebebi nedir :) ayrıca benim senin gibi ahlaksızların bol olduğu bu devirde sevgilim ol (a) maz. demek özgüvenin bacak arandan geliyor haa xd