Erkekler hep ilk adımı neden biz atıyoruz derler ee bu kez ben attım bi kadın olarak ilk adımı simdi ne yapmalıyım?

Hoşlandığım kişi ile aynı ortamdayız hemen hemen her gün ve onun da bana aşırı şekilde uzun uzun baktığının farkındayım misal bir yere oturuyor ve dik dik bana bakıyor arkadaşları yanındaysa bana bakıp bakıp bi şeyler söylüyor ve arkadaşları da bana bakıyor bi kere sadece benim olduğum bir ortamdaydım sadece ben ve kız arkadaşım vardı onun erkek arkadaşları beni görünce koşarak onun kollarına girip onu karşıma getirdiler ve o da gülümsüyordu beni gördüğünde utangaçlaşıyo falan bi kere de gizlice bana bakıyormuş kafamı kaldırdım karşımda bana bakıyordu sonra kafasını sallayıp önüne eğildi buna benzer pek çok olay yaşadım ve artık dayanamadım istek atayım instagramdan dedim utanıyordur belki dedim ve bi hafta önce falan istek attım sizce ne yapsa iyi? istek attığımda saniyesinde resmi varken profil fotosunu kaldırdı ve bir kişiyi takipten çıkarttı bilerek yaptığına eminim sonra da erkekler diyo ki kızlar neden ilk adımı atmıyo falan filan eee ilk adımı attım ama o adımı geri tepti ve diğer günü baska bi kızla yanıma gelip oturdu bilerek o kız arkadası ama gıcık olsun diye yaptı... amacı ne sizce nasıl davranayım ve ben bundan nasıl intikam almalıyım ki bana istek atacak kadar güzel bi intikam olsun...
Erkekler hep ilk adımı neden biz atıyoruz derler ee bu kez ben attım bi kadın olarak ilk adımı simdi ne yapmalıyım?