Nişanlım ve ben ne yapacağım?

Nişanlım öğretmen ben ise doktorum ikimizin de kariyer statü gibi saçma meselelerimiz yoktu iki yıl beraberliğin ardından 3 ay önce nişanlandık nişanlandıktan sonra her şey çok değişti benim çevrem onun çevresi statü sokmaya başladılar Allah hepsinin belasını versin nefret ediyorum hepsinden nişanlım başlarda üzülmüyordu ama son zamanlarda çok kafaya takmaya başladı ve bana belli etmese de üzülmeye başladı bu akşam ise konuşmamız lazım diyerek beni davet etti konuya girdi direkt seni çok seviyorum ama artık insanların yorumlarına katlanamıyorum gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum çok ağrıma gitmeye başladı beni affet diyerek ağlamaya başladı 😞😞 ben aşkım lütfen gereksiz insanlar mutluluğumuzu engellemesin dedim yatıştırmaya çalıştım fakat bana öyle bir cevap verdi ki aklıma geliyor şu anda bile elim ayağım titriyor ben toparlayamıyorum bir süre düşünelim mi belki benden daha iyilerine layıksın dedi o an çok sinirlendim evden çıktım kendi evime geldim saatlerce ağladım beni bir defa aradı ama açmadım bu şimdi ne demek oluyor ne yapacağım ben çok üzgünüm Allah böyle insanların belasını versin nefret ediyorum hepsinden
Güncellemeler
+1 yıl
burada sizden tavsiye almak için bu soruyu yazıyorum bazı gereksiz insanlar nişanlıma laf atıyorlar gerçekten siz de onlar gibisiniz Çok kötüsün
Güncellemeler
+1 yıl
Konuyu merak edenler için güncelliyorum ilişkimizi bitirdik
Nişanlım ve ben ne yapacağım?