1 aydır ayrıyız ara ara yazıyordu en son kızdım napmaya calisiyosun oyun mu oynuyosun dalga mı geciyosun diye. Keşke yazmasaydim, kopek gibi pişman oldum yazmicam demeler. Yaptiklarin normal değil gelip gitmen diyorum, sen öyle anliyosun düşünceni degistiremem diyor. Adım atan insan düzgünce konusur diyorum öyle birini bulursun umarım diyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin yalvarmanı istiyor. Bas engeli geç, kezban işte.
Onun nazı çekilmez iletisimi kokten kes hic konusmamak uzere
Amacı ne ya Allah aşkına? Normal mi? Yaptığın normal değil diyorum anlamıyor saydiriyor pişman ettin beni köpek gibi pişmanım yazmicam demeler bilmem ne
Aslinda amaci cok belli pisman numarasi yapip seni pisman etmeye calisiyor
Nasıl pişman etmeye calisiyor
Ters psikoloji. Yaziyor, sen olumsuz tepki veriyorsun pişmanım keşke yazmasaydım diyor ki sen olumlu bir şey söyleyesin
Bence istediğini verme daha da olumsuz tepkiler ver egosunu tatmin etme
Napmaliyim peki? En son su tavrina bak sana anlatmaya calisiyorum anlamamak için direniyosun, üzücü.. konusmana hareketlerine bak dedim
Ne olacak böyle? Tam adım atıyorum pişman ediyorsun diyor, adım atan insan bir gelip bir gider mi ya?
Bence yazmamalısın bakarsın gerçekten pişman, sana hissettirir zaten. Bir gelip bi gitmez oyle bi durumda. Sen bunu hissedersin dediğim gibi o yüzden bence yol ver gerçekten seviyorsa gelir sana hissettirir
Sen diliyle değil ben diliyle konuşmanı öneririm suçlu bile olsa suçlamadan beni kötü hissettiriyorsun net davranmanı istiyorum tamam mı devam mı diye sorman gerekirdi sonra da ona göre yol alman
Gelip gitmesine sinir oluyorum sinir, kendince adım atmış oluyor. Tam adım atayım diyorum pişman ediyosun beni diyor, ama ben kizmasaydim yine susaxakti sonra tekrar yazacaktı. Adım atmak isteyen adım atan gelir konsuur muhabbet eder. Bir gelip bir gider mi
İşte onu dile getir benim belirsizlikle uğraşacak boş vaktim yok konuşacaksak ya devamlı olsun ya da hiç konuşmayalım sen karar ver ben ikisinede uyarım yaz
Bazen böyle rest çekmek gerekir gönlü varsa konuşur yoksa gider en azından gerçek yüzünü görürsün ikilemde bırakmaz
Haksız miyim? Böyle adım atmak mı olur? Yazıp susup sonra arada bir tekrar yazarak. Ayrıca onu pişman edecekte bir şey demedim yaptığına sinirlendim , ama yaptığı ona göre normal
Haklısın tabi sen netlik istiyosan benim dediklerimi yap yoksa böyle decam eder çok yorulursun
Madem adım atıyor neden duzgunxe konuşmuyorda gelip gidiyor saçma sapan şekilde?
Belki sorunları var belkide senden adım bekliyor birazda belkide canı sıkıldığı için yazıyo bilemeyiz tek gerçek sevip sevmediği onuda seçim yapmasını isteyerek karar verebilirsin
Ben onu pişman edecek bişey demedim neden beni pişman ettin köpek gibi pişmanım keşke yazmasaydim birdaha yazmicam vs dedi sence? Yaptıklarını normal görüyor gelip gitmelerini
Nasıl ya anlamadım :/ sakin anlat
Sakin anlattım iate bir daha okusana
He lan şimdi anladım ahshahsh bişi dicem tamamen sinirlenmiş sana karşı hala sevgisi var ve nasıl yansitacagini bilmiyor ondan dengesiz davraniyor bence
Ya yaptığın yanlış diyorum gelip gitmen yanlış diyorum oyuncak gibi davraniyosun bana diyorum, sen öyle dusunuyosun ben bişey yapmıyorum diyor. Adım atan insan gelir konuşur düzgünce, gelip gitmez diyorum anlamıyor. Kabul etmiyor, yazdigima pişman oldum diyor birdaha yazmicam vs vs diyor
İşte seni haksız görüyor kendini haklı görüyor o demekki senin düşündüğün gibi oyuncak gibi davranmamıs sana ki böyle davrandigindan haberi de yoktur bence sen diyince farketmistir ve saçmalama demiştir sana ben öyle davranmam sen öyle algilarsin demek bu işte tamamen sinirden bence bende öyle yapıyorum çünkü hsxhjschdc
Ne olacak peki? Ben onu pişman edecek biseyde demedim. Yazdigima pişman oldum köpek gibi pişmanım keşke yazmasaydim birdaha yazmicam vs vs dedi. Bana mi yazdirtmaya çalışıyor yani
Evet keşke yazmasaydim demiş çünkü umduğu cevabı alamadı senden daha güzel seyler beklemiş ben öyle anladım istediği şeyleri demen için yazmıştır zaten baktı ki sen onu sucluyorsun hay neden yazdım falan diye düşünür bence siz yüzyüze bı konuşun mesajda aramada anlaşılmak çok zor yüzyüze görüşelim mi net konuşuruz yemek yeriz falan demelisin mesajda anlaşamıyoruz demelisin
Adım atayim diyorum pişman ediyosun dedi, kızdım tabiki kızarım. Bir yazıyor 1 hafta mesaj yok, ondan sonra tekrar yazıyor. Konuşuyoruz çok kısa, devamını getirmiyor. Adim atan insan konuşmak istemez mi konuşmaz mi muhabbet etmez mi?
İster tabi işte dengesiz ben olsam bende kızarım senin yerinde olsam ama ne istediğini bilmiyor o bence bı hafta yazmamak nedir seven nasıl dayanır neden böyle oldu bu kız ya sen bişi yapmadın demi kızla konusmani falan mı yakaladi bişi olmuştur muhakkak ya durduk yere yapmaz