Sınıftan bir kızın bana baktığını fark ettim (bu kızın adı Aslı olsun). Bir derste temsilci seçildim (hocanın cep numarası sadece bende var) . Aslı bu dersle ilgili hocayla iletişime geçmemi istedi ve geçtim. Zamanla diğer derslerle alakalı sorular sormaya başladı bana. Bir gün şöyle bir muhabbet oldu:
Kız:Selam hoca sınavları okudu mu? Ben:Selam sınavları okuduğunda hoca sonuçları ilan edecektir. Kız:Teşekkürler (5 dk geçer). Bu cevabını tam anlayamadım , bunu ben de biliyorum hoca sana özel bir duyuru yaptı mı diye sormuştum. Ben:Hoca bana herhangi bir duyuru yapmış olsaydı sınıfla paylaşırdım. Kız:Teşkler, bu şekilde cevaplaman daha doğru olurdu. Önceki cevabınla alaycı olduğunun bilmem farkında mısın , hoca seni görevlendirdi diye biliyorum böyle bir görevin yoksa bir daha rahatsız etmeyeyim seni Ben:Alaycı olmak istesem daha farklı bir cevap yazardım, benim görevim ACİLİYET İÇEREN BİR DURUMDA hocayla iletişiminizi sağlamak
Kız:Ahhshs, kolaylıklar iyi görevler
Burada hatam var mı?
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir kız vardı sınıfta, 80-100 kişilik sınıfta olduğumuzdan pek konuşma fırsatımız olmamıştı ama hafiften hoşlanıyordum önce Instagram'dan istek yolladım 20-30 dk' da geri takip etti ben kızın paylaşımlarını falan görmek için bekledim hemen konuşmadım üzerinden 2-3 hafta geçti anca beni komple çıkardı Instagramdan o beni çıkarınca bende hiç bozuntuya vermedim olacağı yokmuş. İşin tuhaf yanı sınıfta benden daha kanka tipler var onlarla hâlâ takipleşiyor beni çıkardı.
1.58-168 boyları araliginda kumral zeki ahlaklı cinselliği 2 hatta 3. Hatta 4. Plana atan muhabbeti keyif veren maddiyata aşırı önem vermeyen 21-28 yaş aralığında kültürlü birisini arıyorum 😁
Sevgilim yok, ama bulabilirsin sana çok güzel bir yemek ve tatlı sözüm olsun. Kriterler: 170-180 arası, balık etli, beyaz tenli. Komik eğlenmeyi bilen, libidosu yüksek : D Kek tarifi verdim sanki asldkasldkas : D:D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hemşirelik okuyorum okuldan istemiyorum çogu küçük. ciddi ilişki istiyorum ama oylesinide bulamıyorum maalesef ilgilensen ayrı ilgilenmesen ayrı sorun oluyor.