Erkekler toplanın bakalım ^^
Kişilik özellikleri, fiziksel vs anlatın
Kişilik özellikleri, fiziksel vs anlatın
Sarışın ama öyle sapsarı değil. Saçları Nasıl desem küllü mü ne diyosunuz ya ondan işte. O daha tatlı oluyor.:)
Mavi veya yeşil gözlü.
1.60 boylarında. 50 kilo civarı. Beyaz tenli.
Tertemiz olmalı bana gelirken. Temizden kastım öpüşmemiş bile.
Hanımhanımcık olmalı. Zilli değil. Her ilkini benimle yaşayabilcek cinselliği sevebilcek.
Romantiklikten o anlasın çünkü biraz odunumdur bende :))
Sadece hayatında baba ve erkek kardeşi haricinde tek erkek ben olmalıyım. Örneğin hiç bir erkek arkadaşı olmamalı.
Böyle kendi halinde olmalı. Okuyosa okulundan evine , evinden okuluna.
Kıyafet konusuna gelince dar giyinmemeli. Vücudunu belli etmemeli.
Ayda yılda bir dışarı çıkmalı o da kız arkadaşlarıyla zaman geçirmek için olmalı.
Her fırsatta benimle buluşabilmeli.
Paranın değerini bilmeli. Örneğin 50 liralık bir hediyenin bile değerini anlamalı. Düşünceli olmalı.
biyokimyam tutsun gerisi gelir zaten :) bir kısmı fiziksel bir kısmı metafizik ten geliyor hoşlanma sebepleri. bazen ilk defa gördüğüm bir kişiden çok hoşlanıyorum. bunun feromonlardan kaynaklandığını düşünüyorum. ama benden çok kısa olmasın gözlüklü olsun çok güzel gülümsemesi olsun. birde aptal olmasın çok mu şey şey istedim ne :)
Cevap
18Cevap
157-165 boy
45-55 kilo hadi 58 olsun.
sexde olsun aşk da olsun. işin şakası tabi
cilveli nazlı şöyle
esmer veya kumral
ama kesinlikle ela veya kahverengi gözlü siyahda olur.
bakımlı olması önemli
giyimine önem versin,
az da parası olsun, hep ben ödemem hesap
dombili olmasın zamane kızları gibi geri zekalı içi türkan şoray dışı lady gaga olmasın bir de hayatı gözünde çok büyütüp mutsuz olmasın.)
fiziksel özelliğe gerek yok özgüveni yüksek olsun, birazda şirin olsun yeter :)) çirkin insan yoktur yanlış insan vardır ;)
150-160 boy
45-55 kilo
85-95 göğüs
55-65 bel
80-100 kalca
ince basen
sarışın-esmer-buğday ten
yatakta sınırsız
ğüler yüz işve cilve az naz
istedikce veren
Anlatamam zira henüz rastlamadım türkiyede de rastlamam tahminen mukemmelliyetciyim biraz ama hayat kısa sonuçta ilk bulduğuna sülük gibi yapısmak anlamsız
kısa boylu olsun uzunlar eşşke gibi oluyor nesini seveyim, kız dediğin kısa boylu sevimli hafif balıketli olur ;)
İnce, uzun, sempatik, kıskanç ve sürekli herkesin bana çok şanslısın diyebileceği bir insan
Kriterlerm yoktur sabit fikirli deglm ama 158-166 arasi boy 50-60 kilo arasi beyaz tenli orta boy göğüs orta boy kalça şirin içten Gülüşlü gülüşü anlamli anlaysli az tripli biri ciksa karsma hayr demem :D
165 civarı 50-60 kilo arası, beyaz veya bugtay tenli, masum bakışlı, gülüşü güzel narin bir kız
beyaz tenli guleryuzlu olgun ve normal kilolu olsun iyidir yani
Fizige falan karismam fazla asiri guzellik istemem sevsin bide konussun yeter bana
Minyon kizil sacli beyaz tenli iri gozleri olan ve sempatik bir kizla omrumu gecirebilirim
Bu soru günde 10 kere soruluyor.. neyi ögrenmek istiyonuz ki
Asla aldatmasin. Ve yalan söylemesine.. Bir akan toptur. Acik ve net (:
asla aldatip yalan soylemesin birakan toptur...
dürüst olsun güzel olsun başka ne isteriz ki :D
bir şeyleri başarabilen bir kız :)
Masum utangaç edepli az konuşan temiz saf
seksi olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar