Sevdiğinizden soğudunuz mu?

Ben soğudum. Kalbim acıyor hala ama yüzünü bile görmek istemiyorum. Öyle başka sevmiştim ki öyle güzel sevmiştim ki. Her şeyiyle kabul ettim hayatını hiç zorlaştırmadım. Ne olduysa, ne olursa kabulümdü. Biliyorum ki hiç kimse onu benim sevdiğim gibi sevemez. İstemiyorum diyorum. Gitmiyor, vicdanıma oynamaya çalışıyor. Ama ben antidepresanla duruyorum. Kendim fazlasıyla yaralıydım. Ona rağmen sevdim güvendim. Gittim onun yaralarını sardım. Ne geliyorsa elimden hepsini yaptım. Vicdanım rahat. Ama o kadar şey yaşadım hiçbiri yıkmadı beni ama bu yıktı. Sevdiğimin adamın gözümün önünde küçülmesi beni yıktı. Ya ben çocuksu, neşeli, her şeye gülen ne biliyim pozitif bir insandım. Sonunda oldum bende aynı annem gibi bakıyorum donuk donuk. Hayatın hiçbir anlamı yok. Bu saatten sonra kendim için bir şeyler yapacağım. Ama hiçbir zaman eski tadım olmayacak. Diliyorum ki her gün canım yana yana andığım seni bu saatten sonra da sen beni an. Kimsede bulama sevgiyi, aşkı. Herkeste beni ara ama hiç kimse de bulama.
Sevdiğinizden soğudunuz mu?