Sizce ne yapmam lazım lutfennn?

10 aylıkbir iliskimçok seviyorum ama onun için yaptıklarımınkarşılığını alamıyorum sanki sevgilim içinokuduyeregittim 3 gün kaldım amailkgün bana uyucamdiyip telefonuyla oynadısonrayurttakalırkenhastaoldu ben onuniçin biran önce iyileşsin diye meyveler aldım bitki çayları aldım gönderdim hediyeler alıyorum sadece teşekkür ederim birde arkadaş grubu bir erkekle kanka olmuşlar ilk başta git dedim çocuğun evine bütün arkadaşları beraber gittiler arkadaşlarında geri kalma üzülme istedim ama arkadaşlarıyla yanyana gelince mesaj atmaz arayıp sormaz oldu sonra bu konuyu hakkında sıkıntımı belirttim sen istemezsen gitmem dedi bi kaç kere sorun gitme dedim gitmedi Bende inandım neyse okulu bitti geldi ailesi öğrendi Bende 14 şubatta akşam yemeğine çıkardım böyle arabada hediyeler güller çiçekler aynaya bakmak içi açtı güller döküldü deniz kenarında güzel bir akşam yemeği ayarladım ama hersey çok güzeldi o akşam herkes biliyor zaten özel bir geceydi bizim için ama bir foto paylasmadi ben paylaştım eve dönerken ayrılmak istediğini söyledi neden diye sordum evin önüne gelene kadar sustu evin önüne geldik sarıldı saka yaptım ben senden vazgeçemem dedi bir gün sonra kız arkadaşıyla dışarı çıktı onunla yaptığı herseyin fotosunu paylaştı Bende üzüldüm arkadaşı bana bencil işte bu çocuk demiş sonra bunla evlen senin gezmeni calismani hiçbir yere gitmeni istemez benim size gelmemi istemez deki ve kız arkadasim Bende bunların farkındayım demiş bunları hep sonradan konuşmalarında gördüm sonra ilişkimizde yalan söyledin mi diye sordum evet dedi bende sakın bana kızlarla gezicez diyip o çocuğun evine gittik deme dedim hayır küçük yalanlar dedi uyucam diyip odadaki kızlar muhabbet etmişimdir dedi ama sonrada ses kaydını dinledim bana yalan söylemiş o çocuğun evine gitmişler kızlarla ve onun için hersyei yaptım okulu bittiginde diye onunla gezdiğim yerlere gitmedim geldiğinde beraber gezicez dedik ama keske gitseydin diyor ilişkimiz hakkında pek detay girmiyor sadece güzel mükemmel ve bu beni çok üzüyor onun için yaptıklarımı görmezden geliyor daha gecen gün gezdik sabahtan akşama kadar en son eve giderken arkadasim gamzeyle çok gezerdik burada sen hayatıma girmeden önce çok güzeldi hayatim dedi bende benimle hayatin kötü yanı dedim hemen şaka seninle daha da çok güzel dedi ilişkimizi herkes biliyor ama hep bi gizlilik içinde kalıyor gibiyiz kaybetme korkusu yok ben üzüldüğümde üzüntümü sesimden anlıyor ama üzülme ben sana birsye yapmadım diyor kardeşi rahatsızlandı 2 gün iş yerimden izin aldım gittim çocuğun doktorlarla görüştüm her işini hallettim babası iş yerinden izin alamıyordu Bende çocuğun durumuna çok üzülmüştüm ama hastaneye gittiğimizde dedim ki neden böyle güzel elbise giydin hastane için abartılı değil mi dedim belki yakışıklı doktor bulurum dedi bende ne diyorsun dediğimde şaka şaka dedi senin için giyindim dedi sonra bana sen benim içinn bu kadar fedakarlık iyilikler yaptın ben senin için ne yaptım diye düşünüyorum diyor 3 gündür bu hatalarını kabuletmiyo
Güncellemeler
+1 yıl
3 gündür beni o kadar çok üzüyor ki okulundan geldiğinden beri hereeyi mahveden ben mişim onun bir suçu yokmuş yalan söyleme zorunda bırakan ben misim
Sizce ne yapmam lazım lutfennn?