Omegleye giren sevgili?

Sorun basit ve net aslında başlıkta da yazdım ama ayrıntıları söylüyorum arkadaşlar şimdi, benim sevgilimin bana güven sorunu var taa en baştan beri aslında tüm insanlara var ama benim de hatalarım olunca bana güvenemedi, ben dayımın nişanı için almanyaya gittiğim sıralarda yani 1 buçuk sene önce bu arkadaşıyla omegleye girmiş bikaç defa hatta kamera karşısına üstü çıplak çıkmış biraz yapılı bir vücudu var, bana bunları geçen gün söyledi.. Geçmişte kaldı niye takıyorsun dedi zaten dalga geçip kapatıyorduk felan dedi normalde yalan söyleme gibi bir alışkanlığı yoktur ona güvenirim ama yemedim öyle bişey olsa üstün çıplak milletin karşısında ne şovu yapıyorsun tabi bu benim şahsi düşüncem.. Ben sebebini sorunca ben senin gibi açık giyinip süslenemem o yüzden sana benim yapma dediğim şeylerin karşılığını bu şekilde verebiliyorum dedi ama bu bahanesiydi diye düşünüyorum insan bir şey hoşuna gitmese yapmaz ben kendimi kötü hissettim aldatılmış gibi çünkü güvenim çok kötü kırıldı bunu duyduktan sonra açıkçası özür diledi gönlümü almaya uğraştı ama benim içime oturmuş durumda , tavsiyelerinizi görüşlerinizi bildirirsniz memnun olurum yardımcı olun lütfen..
Omegleye giren sevgili?