Isimiz gucumu var diyelim durumumuz da iyi.
Evlenmek zorunda miyiz?
Evlenmek zorunda miyiz?
Karakterliysen ve cidden yasak saçma sapan rezil rüsva aşklar yaşamadıysanız hele ki mutlu mesut bir yuva hayali kuruyorsanız ve buna kalben inanıyorsanız son derece gerekli diyebiliriz.
Evlenmek istemeyenler karaktersiz diyorsun yani?
Karakterliyim ama aşk meşk sacmaliklarina inanmiyorum kadinlar erkekleri somuruyor ve dusuncem bu yönde...
Ne kadar anlatırsan anlat anlattıkların karşıdakinin anladığı kadardır... Son yazdığından yola çıkarsak eğer , senin için evlenmek zinhar uzak durulması gereken bir edim diyebiliriz. Bu saikle aman diyim bu hataya düşüp de hayatı karşı tarafa zindan edeyim deme , her şey gönlünüzce olsun.
Ya benim hayatim ya benim isteklerim?
Benim de bu dunyada yapmayi istedigim seylerin oldugunu dusundun mu acaba?
Sadece kadinlar acisindan bakiyorsun olaya.
Her neyse. Istedigin kadar karaktersiz oldugumu dusunebilirsin. Sonuçta evlenmemekle karakter arasinda bir baglanti yok.
Bir de sorunda hanimciliktan bahsetmişsin.
Tamamen bana zıt şeyler dusunuyorsun.
Sizin gibilerim sahip olduğu zihniyet, bana lazım değil. Gercekten sacmaliksiniz.
İlk söykediklerimin sonuna kadar arkadasındayım hem de daha emin bir şekilde. Sadece kadınların açısından değil kadınların açısından "da" bakıyorsun demen yerli yerinde olurdu da neyse artık. Burada fikir alışverişi yapıyoruz herkes kendi fikrini belirtecek haliyle saygı çerçevesinde herhangi bir tenkiti yahut kanaati kaldıramayıp her daim itiraz edecekseniz ne mantıği var soru sormanın veya cevaplamanın öyle değil mi. Son olarak ben karaktersin gibi bir imada bulunmadım eğer saydığım kriterleri sağlayan bir insan iseniz evlenmenin çok da elzem olduğuna vurgu yaptım, görünen o ki kendinizi o kategori içinde tasnif etmiyorsunuz bu şekilde algıladığınıza göre... Son olarak yine don defaya mahsus olmak üzere tekrar ederek sözlerimi noktalıyorum , her şey gönlünüzce olsun.
Hanımcı erkeklerden olmayacagima da emin olabilirsin.
Cevap
6Cevap
Yani kimseyle dost hayatı yaşamak istemem ve bir yerden sonra aile olmak istiyorsun
Istemiyorum.
Toplum ne kadar zorunluymuş gibi görsede zorunlu bir şey değil tabikide.
Siz kızların "bir kere evleniyoruz" deyip de karsi tarafi borçlara batiran istekleriniz oldugu surece evlenilmez.
Genelleme yapmazsan sevinirim
Bunları daha çok aileler istiyor
Aileleriniz öyleyse ailelerinizi ikna edeceksiniz sevdiginiz erkegin rezil olmasini istemiyorsaniz.
Ya mk öyle bi konuşuyorsun ki sanırsın ben istiyorum o altınları o evi vs vs.
Hitap şekline bak ya resmen üzerime yürüyeceksin sinirden.
Ben de meraklı değilim ailem evleneceğim kişiden şunları şunları istesin diye, karşı tarafı zor duruma sokmak gibi bir amacım asla yok aileminde bu şekilde yaklaşmasını elbette istemem.
Ailelerde kızım evlendiğinde başı rahat olsun, güzel bir hayat sürsün istiyor ve o nedenle istiyor o dediklerini.
evet ama bu şartlarda artık zor. tamamen karşı tarafa kalmış
Nasil tamamen karsi tarafa kalmis?
Tamamen karsi tarafa kalan bir şey yok.
Kabul etmeyiz evlenmeyiz.
Yani bizim de irademiz var. Erkekleri yok sayan bir yorum seninki.
Yav belki hayatima kimseyi dahil etmeyi istemicem?
Niye bağlamazmış?
Yorum yapmasaydın o zaman.
Evet mutluluğa mutluluk katmak gerek bir yerden
Bitmeyen isteklerinizle çok mutlu oluyoruz zaten emin ol.
Boş yapacaksan yorum yapma.
Ne öyle?
Beni borca batirsin sonra da onunla mutlu olayım aynen.
Senin dunyadan haberin yok ya baska yerde yaziyon sen belli.
Yaşıyon*
Ben kendi bireysel isteklerim icin para harcayacagim.
Evet. Ben hayatta oldugum surece merkezde ben varim.
Orasını hiç bilemezsin.
Sanirim yetişkinsin.
Gencleri anlamiyorsunuz zaten. Boş yapiyorsun.
Yav benim beklentim yok bu yönde daha ne konuşuyorsun?
Dunyaya sadece aşk penceresinden evlikik penceresinden bakiyorsun o zaman her şey evlilik mi aşk mı?
Nasıl mutlu olacagimi ben bilirim sen değil.
Zorundasın var mı başka soru
Nedenmiş?
Hayır nafaka kalkmadığı sürece evlenmem ben
Kız milletinin kaprisleri yuzunden evlenmem ben de.
Zorunda hissetmiyorsan evlenme
Kişinin kendi tercihine kalmış birşeydir
Değil
Zorunlu değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?