Kadınların kırılan kalbini bir çiçekle, çikolatayla almak mümkün peki Erkeklerin kırılan kalbi nasıl onarılır? Kadınların gönlünü almak çok zor gibi görünse de çok kolaydır. Bir çiçek , bir çikolata bir kaç tatlı söz , biraz tebessümle hemen yelkenleri suya indirir kadınlar. Peki erkeklerin gönlünü almak için ne gerekir?
Onları kesinlikle önce dinleyerek, anlayarak, yalnız kalmak istediklerinde sakinleşmek istediklerinde özgür bırakarak kalplerini onarmakla kalmaz fethedersiniz. Şimdi nasıl özgür bırakalım başkasına mı gitsin diyen hemcinslerime cevap olarak, sorun senin bu düşünce yapın zaten güvenmiyorsan neden sevgili oluyorsun bacım diye hep sorarım. Güvendiğin insanı sıkma o zaten senden asla vazgeçmemesi gerektiğini senin ona güven sevgi sadakatli davranışlarından anlar bu adamlar o kadar afedersiniz ama canım değiller yani kısacası sağlıklı seven hasta etmez şifa verir. Saygılar...
Çok basit erkeğin kalbine giden yol önünden geçer eğer orayı güzel bir şekilde tatmin edersen yapılması gereken işlemleri yaparsan kırılan kalbi öyle bir düzelir ki öncekinden daha sağlam olur
Ben buna katılmıyorum, böyle yaparak sadece obje olursun onun gözünde. Ayrıca kırılan kalbi penisi değil. Ona bunu yaparsan yaşamış olduğunuz tüm özel anlar manasını yitirmiş olur.
İçten ve samimi duygularını belli eder isen. Abi şu güzelim soruda bile cinsellikten girmişler. Ya beyniniz buna çalışıyor madem şu soruya da yorum yapmayın ya. Sinir oldum valla ya.
Genelde 3 harften oluşan bir eylem var. Genelde yatakta yapılan. Muhtemelen işini görecektir ama o seçeneği en sona bırakmanı tavsiye ederim. Sen iyisi mi güzel bir konuşma hazırla ve karşısına çıkıp gözlerinin içine bakarak "Seni kırdım bebek. Bunu biliyorum ve özür diliyorum. Beni affet." dediğinde seni affetmiyorsa muhtemelen ya büyük bir şey yaptın ya da erkeğin "kütük mode: on"
Erkeklere gülümserek özür dileyin. Gerçekten sevdiği kişinin gülümseyerek ona gelip özür dilemesi bir erkeğin kalbini hemen onarır. Eğer erkek gerçekten seviyor ve ayrılmak için o olayı bahane etmiyorsa.
Ayni hatalar tekrar ediyorsa o özür de anlam taşımıyor benim için. Düşünsene hoşlanmadığı bir şey var uyarılması rağmen çiftlerden biri bunu tekrar tekrar edip özür diliyor. Bu özrün verim için anlamı yok. O an sinirlendim gibi bahaneler ise daha çıkılmaz yol bence ve bende kabul görmez. Bubtavirda olan erkeklerde var.
Ben '' o an sinirlendim'' konusunda anlayışlıyımdır. Zira kendimde öyleyim. Bazen oluyor hepimiz yapıyoruz. Halden anlamak da lazım. Ama aynı hata ısrarla yapılırsa bu kaybetmeye oynamaktır dediğin gibi
Bence kimse kimsenin kalbini kırmasın da kadınlar erkeklerin kalp kırıcılarını yani "heartbreaker" olanlarını seviyor ama erkeklerde böyle bir durum yok ki en masum, en hanım hanımcık kız bile kalbimizin üzerine "pırçk" diye basarak ezip geçebiliyor...
erkeklerın gonlunu almak daha basıt fınansal herhangı bısey yapmalrına gerek yok dişiligini kullanarak anında buzları erıtırler en azından bızde oyle oluyor