Aşk İlişkileri Bu sabah günaydın mesajını aldınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Günaydın mesajınızı aldınız mı 🌸🌸🌞🌞🌞 Güncellemeler+1 yıl Benden size günaydınnnnnn 🌸🌸🌞🌞😄 Bu sabah günaydın mesajını aldınız mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Attım ama almadım. Uyusun mışıl mışıl dgdf 1 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır almadım, buralarda günaydınlaşıyoruz işte...Günaydın millet :D 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl hayır. günaydın ve iyi geceler mesajı almam. anca ben atacam öyle atar. 1 0 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aldım 🙃 sana da tünaydın diliyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanada Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl En son ne zaman aldığımı hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
aktas37 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kimse yok ki kimden alalım 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha bulursun be Yorumla aktas37 +1 yıl Ben mi sanmıyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Karamsar olma be😒 Yorumla aktas37 +1 yıl Ruhumuza işlenmiş be 😒 Yorumla Soran +1 yıl Olsun, alırsın bi gün 🌞🌸 Yorumla aktas37 +1 yıl Arayış içersinde olmadığımdan galiba bu 😂 Yorumla Soran +1 yıl Olabilire🤣 Yorumla aktas37 +1 yıl Arasak da olmaz gibi garibanın yüzü Güler mü Yorumla Soran +1 yıl Gülmez 😒 arayınca daha beter çıkıyorlar 😒🙄 Yorumla aktas37 +1 yıl O yüzden yanlız kalmaya devam Yorumla
34Derbeder34 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Hayır daha gelmedi gelmezde 1 1 Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl 😭😭😭😭😭😭 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı. Almadım Günaydın 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. hayır :( 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. maalesef 😯😟😓😪😔 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Attım ama almadım. Uyusun mışıl mışıl dgdf
Hayır almadım, buralarda günaydınlaşıyoruz işte...
Günaydın millet :D
hayır. günaydın ve iyi geceler mesajı almam. anca ben atacam öyle atar.
Aldım 🙃 sana da tünaydın diliyorum
Sanada
Nerdeee kimden alacağız ki zaten 😂
En son ne zaman aldığımı hatırlamıyorum
almadim.. zaten hic gerek yok :D
gunaydin diyecek kimsem yok 😒
Kimse yok ki kimden alalım
Ahaha bulursun be
Ben mi sanmıyorum 😂
Karamsar olma be😒
Ruhumuza işlenmiş be 😒
Olsun, alırsın bi gün 🌞🌸