Demek ki çocuk sana böyle bir izlenim vermiş çünkü böyle bir durumda art niyet düşüncesine kapıldıysan karşı taraftan o hissi almışsın. İlk görüşmeniz mi?
Ya isteyebilir içinden ama kendini kontrol etmesini bilecek hepimiz insanız. Ya insan bence sevdiğinden öyle şeyler istemez ya ne bilim. Ne gibi şeyler istiyor olabilir sence?
tabi ki bilemezsin belki rol yapıyor belki güven kazanmaya çalışıyor falan lakin. elden öpmenin alındna öpmenin anlamları vardır ben onu vurguladım sadece. tabi ki ihityatlı olmalısın vs...
Ya bırak anasıyla tanıştırdı beni annesi bana ne zaman düğün yapıcaz falan dedi. O da beni bir seviyordu vay efendim araba kapılarını açmalar, dizine yatırıp sevmeler. Sonra ne oldu bi bahane buldu ayrıldı. İnanma saf olma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Art niyet arama bence bunda. Sen öyle bir izlenim mi aldın çocuktan?
Ya ne bilim bi tarafım hala düşünceli.
Demek ki çocuk sana böyle bir izlenim vermiş çünkü böyle bir durumda art niyet düşüncesine kapıldıysan karşı taraftan o hissi almışsın. İlk görüşmeniz mi?
Evet.
Biraz azını yokla bakalım ilişkide seks hakkında ne düşünüyor bir sor. Bakalım neler söylicek
Ben diyemem bana yakışmaz. Ben ona üstü kapalı dedim benden öyle şeyler bekleme diye zaten.
Senin bu konulardan hoşlanmadığının farkındayım yani anladım öyle biri olmadığını. Sen öyle söyleyince o ne dedi peki?
Şaka yaptığını söyledi ben şakanın da bir dozu var diyince ben duracağım yeri bilirim falan dedi.
Nasıl biri bu? Anlatır mısın ne yapar ne yer ne içer nerelere takılır gibi.
Pek bi yerlerde takıldığını sanmıyorum akrabalarıyla takılıyor genelde kuzenleriyle falan. Asker birde.
Baya yanmış senin için bir dahakine affetmez söyleyim
Harbi mi
Bence öyle cjenwofjrowod9jd çünkü bende olsam dayanamazdım galiba hiç sevgilisi olmamış sevgilinin
Ben öyle bir şeye izin vermem.
Öyleyse dikkat et bence
Onun ilk sevgilimisjn
Evet öyle dedi
Peki öyle ölmesini falan istemiyor musun neden o zaman sevgili oldunuz?
Öpmesini*
Ben öyle bir kız değilim tamamen masum yaklaşıyorum bu yüzden karşımdaki insanın artniyetli olmasını kaldıramam kendine de dedim.
Tamam öyleyse ona göre ilerle çünkü belliki amaç farklı hani seni seviyordur kesin ama onunda doğası gereği içinde bir patlama var maalesef
Bu seni kullanacak anlamına gelmesin seni seviyordur ama başka şeyler istiyor olabilir
Ya isteyebilir içinden ama kendini kontrol etmesini bilecek hepimiz insanız. Ya insan bence sevdiğinden öyle şeyler istemez ya ne bilim. Ne gibi şeyler istiyor olabilir sence?
Bak ben şahsen sevdiğimi daha çok arzularım yani hoşlandığım kişiyle özel seyleryasamak isterim daha çok hosuma gider o kişi
Evet sana hayvan gibi davranmaması lazım öyle yapıyorsa sıkıntı var dır
Saygı duyarım düşüncene. Evet saygı olması lazım bi yerde çekinmek lazım karşı taraftan.
Aynen kibarca onunla açıkça konuş halledersiniz ya
Umarım hallederiz.
bu yürumu okuyan tüm naif kadınlara sesleniyorum:
ellerinizi alnınızı ve kalbinizi öpen erkekte art niyet aramayın lütfen :)
İşte bilemezsin bazen.
tabi ki bilemezsin belki rol yapıyor belki güven kazanmaya çalışıyor falan lakin.
elden öpmenin alındna öpmenin anlamları vardır ben onu vurguladım sadece.
tabi ki ihityatlı olmalısın vs...
Tanımadığım için çok yorum yapamam. Seni çok sevmekle beraber sana içten saygı da duyuyor olabilir. Sapık biri de olabilir.
Valla çok suçlu hissediyorum.
Bilemem onyargili birsey söyleyemem sonuçta tanımıyorum
Elini öpse suç ağzını öpse suç. Adam demek ki seni çok seviyor ya. Bunda niye art niyetli olsun ki.
Bilemiyorum ya çok suçlu hissediyorum kendimi
O neden ki
Güvenemiyor bir tarafım hala.
Uzak ilişkide o güven problemi var.. Uzak dediğin kaç saatlik?
14 15 saat var çok rahat.
Vay be bende o kadar yol çekiyordum : )
O zaman az çok anlarsın beni.
Anlıyorum fakat ben sevgilimle sürekli konuşuyor ve sürekli bir birimize haber veriyorduk.
Bizde öyleyiz.
O halde neden bu kuşku?
Ne bilim ya yapım gereği öyleyim biraz.
Hakkın da hayırlısı, işiniz zor..
Avuç içini öpen erkek seviyordur, kesin bilgidir
Ya ısıran?
ellerini öptüren kizin art niyeti olabilir mi
Ben öptürmedim ki kendi istedi kırmadım bende.
izin veren kizin niyeti ne acaba
Benim kötü bir niyetim yok Allah biliyor.
kendi niyetini biliyosun onu kim nerden bilsin
bir yerden başlamak gerek😂
Ya sen bari yapma valla çok suçlu hissediyorum kendimi 😢
kıyamam. niyeti tam olarak anlayamam durumdan rahatsizsan bi daha yaparsa kendini çek zamana bırak ilerde anlarsın niyetini
Tamamdır
En güzel öpücüklerden biri bence art niyet arama
Niye her seyde artniyet ariyonuz?
Ülkenin haline bakarsak aramayalım da napalım insan güvenmek istiyor.
Ben bir artniyet görmedim
Numara yapıyor, alayı yalancı bu erkeklerin inanma
Öyle mi yapıyordur gerçekten. Ailesi falan biliyor ama beni.
Ya bırak anasıyla tanıştırdı beni annesi bana ne zaman düğün yapıcaz falan dedi. O da beni bir seviyordu vay efendim araba kapılarını açmalar, dizine yatırıp sevmeler. Sonra ne oldu bi bahane buldu ayrıldı. İnanma saf olma
Umarım öyle değildir bi kötü oldum şu an.
Görürsün terk edecek inanma sen
Kendi kaybeder o zaman
El fetişi vardır
Sanmıyorum
Dudak varken mesela eli niye çok öpüyor?
Ona izin vermem çünkü o da biliyor
Anladım
Seni seviyorum
Seni seviyor yazacaktım
Abazan
ne guzell