- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yanlış istediği olmayınca arkadaşına yavşar ve ikiside iyi biri olmadığı için kazık atar ve sonra yalanla dolanla evlenilir ve çocuk olur ama sevdiği kızı da kapatır yani meslek sahibi ev hanımı farketmiyor
110 Yorumla
Soran+1 yılBütün askerler öyle değil
- +1 yıl
Biliyorum
Soran+1 yılNeden öyle soyledin anlamadım
- +1 yıl
öyle biri var biliyorum o yüzden
Soran+1 yılSenin tanıdıgin mi eski sevgilin falan mi
- +1 yıl
Yok boş ver
Soran+1 yılOlsun anlat merak ettim zaten yarisini anlattin
- +1 yıl
Yok bişey
Soran+1 yılAldatıldın mı anlamadım
- +1 yıl
boş ver dedim
En İyi Cevaplar
+1 yılVer ordan ablama bir subay astsubay
23 Yorumla
Soran+1 yılÜstsubay alayım
- +1 yıl
Hahah peki kıdemli olsun ama ekstra ücreti var
Soran+1 yılÜcreti için değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskerim bilerek gizli oldum
Hayır yanlış bir Bilgi kişide göre değişir bu durum
Önemli olan düzgün temiz ahlaklı kadın olduğuna bakar bir çoğu diye düşünüyorum ben öyle düşünüyorum161 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum hiç sevgilim olmadı okul iş oyle seylere zaman ayirmadim. birde kismeye guvenmedigim için ama genelde toplumda soyle bir algi var ev kızi olanlar daha ahlakli evlenilir okuyanlar universitedekiler her ortamda bulunmus gozuyle bakıyorlar oysaki ben hicbir zaman o ortamlarda bulunmadım ya da calısan kadın ev islerinden anlamaz vs diye dusunuyorlar
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsunuz
Temiz ahlaklı bir kız üniversitesi okusada temiz ahlakı bozulmaz üniversitesi okumayla
Genelde dediğim gibi karışık kimisi sadece çalışan olsun ister paragöz de çok çift maaş olsun mantığı yani kadını para için alan insanlar var yani her çeşit insan var
.. benim niyetim de ister çalışan ister çalışmayan insan olsun iffetli biri olsun evlilik nedir Yuva nedir bilsin hatayı güllük Gülistan olarak görmesin ömürlük insan olmalı
Bende sevgili vs işlere girmedim bilerek isteyerek bir gün ne zaman evlenirsem
Soran+1 yılOkuyorum. daha bilgisayar mühendisliğindeyim
Soran+1 yılEvet ama. genelde senin gibi düsunmuyorlar
Cevap sahibi+1 yılŞimdi hayata oyuncak bakan bir erkek oyuncak bir kızı bulur ömürlük insanlar önemli evlilik için boşanan insanlara bak çoğunlukla evlilik nedir bilinci sıfır insanlar ister çalışan ister ev hanımı olsun
Beden asker peki
.. çoğunlukla para için çalışan eş ister erkek
Soran+1 yılNeden asker çünkü askerler şevkatlu merhametli geliyor yani hem cesurlar hem temiz kalpliler zekiler her şey var yani. gitsin erkek erkeğe çalışsın güzel güzel ondan yani üniforma zafından falan değil yani karakter olarak askerler iyi insanlar duşunsene ölseler bile ölümsüz oluyorlar peygambere komşu oluyorlar bir suru şey yani
Soran+1 yılAfedersin yanlıs konuştum öluyorsun falan diye
Soran+1 yılDalginliktan ne dedigimi bilmiyorum gece uyumadım calıstim
Cevap sahibi+1 yılEstafullah
Cevap sahibi+1 yılAskerdede yanlış insanlar var bunu asla unutma asker diye güvenilir mantığı yapma sakın
Soran+1 yılNasıl yani. Tabikidenonce karakteri onemli sadece meslek değil
Cevap sahibi+1 yılYani her elma ağacında olduğu gibi askerde de yanlış insanlar var gönül işi olsun vs vs
Soran+1 yılEvet oyle birkac tane denk geldim reddettim diye ben kötü oldum
Cevap sahibi+1 yılGerek mesleğin olduğunda gerek ev hanımı olduğunda
Evlilik için bir erkekde kişiliğe bak dürüstmü saygılımı vefalımı ona bak hoşgörü sahibimi ona bak
Soran+1 yılEvet bakiyorun oyle bir erkek hiç gormedim ondan yalnızim zaten kimseyide istemiyorum herkes eski sevgilisine takıntili unutmamis hemde karakteri kötü
Cevap sahibi+1 yılArtık günümüz gerçekten erkek içinde kadın içinde düzgün insan tek tük kaldı diye düşünüyorum
Hiç sevgilim olmadı dedin teklif edenlere vs ne dedin
Soran+1 yılHayır dedim. Zaten beni tanıyınca ya asırı ısrarci oluyorlar ozellikle bazı serseri iste çapkin erkekler vs derlerya onlar hırs yapıyor gibi bir nevi ego tatmini gibi hani kız isterse kör topal olsun ilk sevgilisi olmak ister takıntıli sekilde bazılarıda kendi uzak durur yani yok iste saf temiz kalplisin bilmem ne derler oyle ben kimseye hani svgili flort gozuyl. Bakıp yaklaşmadım teklifedenlere ama hani sokağa cikınca bir suru insanla karsilasıyorsun tanıyorsun okul olsun kurs olsun her yerde yani sosyal medya falanda kullanmıyorum oyle bir arkadaşım olsa mesela kac kez basima geldi ben senden hoslanmaya basladim gorusmeyelim dediler tamam dedim bende. yanı kısaca ben sırf hic sevgilim olmadi diye biri beni istesin istemiyorum eski sevgilisini unutamamis binide istemiyorum genelde erkekler unutamıyor ilk sevgilisini serseri birinide yani sonuç yalnızlik
Cevap sahibi+1 yılAnladım teşekkür ederim güzel anlattınız
Şimdi yanlış insanla olmakdansa normal yanlız olmak daha güzel
Devirde güven ve yok eski sevgili bilmem ne unutmama vs Bir çok şeyle yaşayan insanlar var
İnsan bu konuda herşeyde olduğu gibi kaliteli birini bulmalı
Ben zaman dedim hep bu konu için
Soran+1 yılRica ederim bende teşekkür ederim. Ben hem zaman dedim 23 yasindayım daha yasım küçuk dedim hem guvensizlik hem ihtiyac duymadim yani illaki hayatinda birinin olmasi gerekmiyor. Bu saatten sonrada bir kışi olsun anlasabildigim temiz kalpli iyi niyetli tipi parası meslegi aslinda hicbirinin onemi yok oyle olsaydı zaten simdiye 10 sevgili yapardım
Cevap sahibi+1 yılBen 29 yaşım galiba bu yaşa kadar bekleyen tek deli benim bir kız bilse güler galiba
Soran+1 yılNiye gülsün bence güzel bir sey bu yani insan duygusuyla mantığıyla hareket eder hayvanlar her gordugu karşi cinse yönelir normal olan zaten bu sende o zihniyetteki kızlarla muhattap olma. Ama genelde iyileri kötüler bulur
Cevap sahibi+1 yılAman kötü olanlar uzak olsun valla benden uzak Allah'a yakın olsunlar
Nasıl biri olsun isterdin hayatında biri olmuş olsa
Soran+1 yılEn başta anlayışlı biri olsun ve net olsun ben sessiz sakin biriyim çunku huzursuzluk sevmem ası abai tavırlarıda istemem hassas biriyim uzulurum yani temiz kalpliniyi niyetli olsun saygıli olsun kime nasıl davranacağını bilsin. yani ne bana ne kendi aileseni ne benim aileme falan saygısızlik yapacak biri olmasın. Senin için nasıl olmalı
Cevap sahibi+1 yılAklı başında ahlaklı vefakar saygılı hoşgörü sahibi temiz kalpli evlilik nedir bilen ömürlük insan olmalı
Aileme karşı kızı gibi davranan biri olmalı
Soran+1 yılSen nasıl birisin peki
Soran+1 yılBencede soylediklerin olmadan evlenmemek lazım
Cevap sahibi+1 yılEvlilik çocuk oyuncağı değil ki
Ben dürüst biriyim açıkçası
Soran+1 yılBende neyse o acık ve net konusurum hatta fazla seffafim bunu sevmiyorum yani hicbir sey saklayamam yalan soyleyemem
Cevap sahibi+1 yılSenin için para maddiyat ne kadar önemli
Soran+1 yılBenim için önemsiz yani şoyle insan calısmali emek vermeli her seye gucu yettiģince oldugu kadar olur miktarın onemi yok ama sağlıkli olduğu halde hiç çalısmazsa ve parasıni kötü seylere harcarsa oyle birini istemem tabiki yani isterse dunyayi kazansin isterse kit kanaat olsun bunun onemi yok onemli olan paraya nasıl baktığı ve hayat yani hiçbir seyin garantisi yok bir belaya bulasirsin insanlik hali kaza bela belli olmaz birden her seyin gider bir yangin çıkar hiçbir seyin kalmaz yazın oldugu gibi sende gördün bunlar onemsiz seyler önemlinolan maddi sıkintı mi cekıyor bunun acısini benden almamali yani huzursuz stresliyken tabikide insan etkilenir gulup oynayamaz ama nasıl desem sanki ben sucluymusum gibi stresini bende atmamali ben zaten destek olurum anlayıslı biriyim. Zaten bende calışırim ama gercekten maddiyat onemli degil hastalık olur sağlık olur bir bakmissin hicbir seyin kalmaz o yuzden yani birazda karsindakinin ne kazandigindan çok ne kadar sabırli bu onemli cunku her sey basina gelebilir yani az ya da çok kazandiginda bunu kaldirabilmeli tabiri caizse tozutmamalı
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel açıkladın Allah razı olsun ben çıkıyorum yarın akşam gelcem
Kusura bakma geç yazdım bekletim biraz sizi müsaadenizle hayırlı geceler
Soran+1 yılIyi geceler dikkat et kendine. yok ne kusuru sorun değil
Soran+1 yılGünaydın. sen yorum yaptın mı bildirim var ama yorum yok acaba KS mi kaldırdı
Cevap sahibi+1 yılHayır yeni geldim buraya anca zaman buldum çocukluk arkadaşım geldi yanıma onunla gezdik yeni eve geldim
Kusura bakma olur mu
Soran+1 yılen on senin yorumunda bildirim vardi baskalari yorum yapınca seninkide cıkmıs ondan karıstırmısım. Sorun değil iyi yapmıssın
Cevap sahibi+1 yılGünün nasıl geçti naptın bugün ben çocukluk arkadaşım ile baya gezdim
Soran+1 yılsahurdan sonra ders çalıstım sonra biraz uyudum uyandım yine ders calıştım sonra yemek falan yaptım aksam oldu yine ders çalıstım şimdi bıraktım çalısmayı öyle stabil her zamanki gibi geçti
Cevap sahibi+1 yılDersler zormu
Hayat bir mücadele valla en azından bir amaç için mücadele veriyorsun
Yalnız mı kalıyorsun
Yemek naptın
Soran+1 yılailemle kalıyorum. Börek sarma corba salata pizza yaptım. Dersler zor ve üniversite sınavına terkar girmeyi dusunuyorum onada çalısiyorum zor oluyor. belim fena oturmaktan ağrımaya basladı
Cevap sahibi+1 yılBelini ağrıtma aman hareket vs et bel eğriliği vs kötü sonuçlar olmasın
İyi bir şey ailenin yanında okumak diye düşünüyorum
Afiyet olsun pizza nasıl yaptın hamaratsın he
Soran+1 yılüsüttum belim ondan agriyor aslinda yok cok hareketliyim zaten calisirken surekli mekan degistiririm biraz alt katta biraz ust katta merdiven in cık o bile hareket surekli hareket halindeyim ve hızlıda hareket ederim ama yoruldum biraz ondan. Aslında kyk da kalıyordum baska bir sehirde hemde baya uzak bir sehirde sonra eve geldim biraz düşkünüm aileme onlarda öyle. Şu an zaten pandemiden bircok dersim online sinavıda oyle bu yıl yatay geçiş ya da yeni puanimla baska bir universite tercih etmeyi dusunuyorum olmazsa yine eski okuluma devam
Soran+1 yılpizza en kolayı her seyini kendim yaptım hamurunu falan
Soran+1 yılsen yalnız mı yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılHangi üniversiteye geçmek istiyorsun
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Cevap sahibi+1 yılYalnız yaşıyorum
Soran+1 yılyakın bir yere gecmeyi dusunuyorum ilk basta en azindan 3 4 saat mesafe olsun hadi 10 olsun onceki 20 saatti yol falan etkilemez ama onkadar uzak olmasi zor oldu belkide abartıyorum bilmiyorum
Soran+1 yılzor mu yalnız yasamak
Soran+1 yılBenim çok uykum geldi birazdan yine uyanıp çalışmam lazım uyusam sana ayıp olur mu
Cevap sahibi+1 yılBiraz zor aslında ne digim hakkında hayırlısı olsun ben kaçayım yarın arkadaşa söz verdim bir ilçeye gidecez diye yatayım
İyi geceler kendine iyi bak
Soran+1 yılzor değil aslında okul puaniyla ya da sınavdan aldigim puanla kaldigim yerden ayni bolume devam edebilirim. İyi geceler tesekkur ederim sende kendine iyi bak izinlisin galiba geziyorsun baya
Cevap sahibi+1 yılYok iki gün izin vardı arkadaşda yarın gidecek
Arkadaşın annesi vefat etti 3 ay önce ona morel olsun diye baya gezdik iki gündür
Yeni eve geldim yarın iş var yarın gündüz girerim kusura bakma okurmu
Soran+1 yılBaşınız sağ olsun. Yok sorun değil benimde annesini babasıni kaybeden yakın arkadaşlarım vardı o surec çok zor biliyorum üzulüyorsun yardım etmek istiyorsun ama insanın elinden bir şey gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılDünya fani valla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler hangi ilde okuyorsun teşekkür ederim bu arada iyi görüş verdiğin için
Soran+1 yılRica ederim. Sanada iyi geceler yanlış anlamazsan bir sey soylesem yani sen neden asker olduğunu bu kadar gizliyorsun hani butun hayat hikayemizi konustuk ama gizlisin hala bende gizliyim gerçi ama benimki farklı. Sehir olarak okulum ve yasadigim yer farkliydi
Cevap sahibi+1 yılYani bilmiyorum gizli olmak istedim sonuçta saçma sapan insanlar var değil mi
Soran+1 yılhaklısın ama yorumda kendimi açıkladıkca kapi numarama kadar bulacaklar soruyu gizli sormamım bir önemi kalmayacak yani sitede bütun hayatımi yaziyorum görüşlerde ondan soylemedim nereli olduğumu falan
- +1 yıl
Napıosun 🙃
Cevap sahibi+1 yılBirde pek burada kimseye güvenmiyorum 🤷 normal insan yok gibi düşünüyorum yanlış anlaşılmasın ama
Soran+1 yılyok haklısın sadece burada değil hiçbir yerde normal insan yok sordum oylesine . genelde tum askerim diyenler gizleniyor bazilarida gizlenmiyor asıri belirtiyor bunu ondan sordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla bence bu devirde her şey bukadar pahalı zorken her erkek çalışan evine katkı sağlayan es ister. Evde popo mu buyutcen derler dhkshdhd
27 Yorumla
Soran+1 yılAskerlerin maaşı yuksek zaten maddi sıkıntıları olmaz
Soran+1 yılEv hanımlari zaten genelde daha kavgaci huzursuz oluyorlar evde bunalıyor cunku bir seylerle ugrasmak lazım
Soran+1 yılDün yazamadım vaktim yoktu ama sen oyle dusunme kendi param kendi parası diye yani evleniyorsun eş oluyorsun sonucta yabancı değil ki es demek bir bütün yani bundan sonra 2 kişi 1 kişi sayilacak gibi o mantiklara girme senin paraj onun parası onun parası senin paran zaten sana öyle bir yükmuşsun gibi bakacak biriyle evlenme o zihniyettiki insan zaten tirilyon kazansan doymaz ki yine seni kücuk gorur sanki zararmışsin gibi bakar
Soran+1 yılButun erkekler oyle degil ki iyi insanalrda var
+1 yılHiç alakası yok öyle istemiyoruz 🙃
146 Yorumla
Soran+1 yılNe istiyorsunuz
- +1 yıl
İnsan olsun yeter istiyoruz çalışıp çalışmaması kendi bileceği şey
Soran+1 yılA abi kandilde konuşmuştuk seninle bir soruda mirac kandilimiydi unuttum
Soran+1 yılYorum yapmistin yani hatirladim simdi
- +1 yıl
Ben hatırlayamadım ama özür dilerim
- +1 yıl
Şimdi hatırladım ☺️
Soran+1 yılNasılsın abi iyi misin
- +1 yıl
İyiyim kardeşim teşekkür ederim sen nasılsın
Soran+1 yılRica ederim bende iyiyim
- +1 yıl
Allah daha iyilik versin inşallah
Soran+1 yılTesekkür ederim abi sanada
- +1 yıl
Bende teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Sorularına cevap bulabildin mi 🙃
Soran+1 yılbulamadim kafam daha çok karıstı 😂
- +1 yıl
Kıyamam neden 😁
Soran+1 yılherkes farkli bie sey soyluyor anlamadım
- +1 yıl
Takma kafana asker şunu ister bunu ister diyemeyiz kimisi çalışsın ister kimisi istemez kişisel bişey bu bence askerlerin isteyip istememesi ile alakalı değil
Soran+1 yılevet birde kızlar çok farkli konuşmus erkekler cok farkli bilemedim
- +1 yıl
Sen bakma herkese önemli olan saygı sevgi gerisi çok da önemli değil
Soran+1 yılguvende onemli sadakat huzur
- +1 yıl
Tabiki onlar da önemli
Soran+1 yılaskerler çok sinirli anlayışsiz ve çapkin oluyor diyorlar birde yani ben oyle oldugunu dusunmuyorum ama duydum bir cok kız oyle soylemis daha oncede soru sordum buna benzer
- +1 yıl
Ben mesela hiç sinirli değilimdir anlayışsız da değilimdir
Soran+1 yıldiger meslekteki tanıdiklariniz
- +1 yıl
Yani eskidendi o sinirlilik asabilik falan artık devir değişti
Soran+1 yılama bazilari hala oyleymis oyle soyluyorlar yani
- +1 yıl
Yok öyle değil güven bana 😊
Soran+1 yılsenin eşin ne iş yapıyor abi
- +1 yıl
Şu an Ev hanımı benim eşim fakat doktora yapıyor akademisyen olacak inşallah
Soran+1 yılnormalde meslegi ne hemsire falan mı
Soran+1 yılinsallah olur
- +1 yıl
Hayır iktisatçı benim eşim inşallah olur
Soran+1 yılumararım
Soran+1 yılumarım
- +1 yıl
☺️🙏
- +1 yıl
Beni takip etsene 🙃
Soran+1 yıletmem dogru olmaz
- +1 yıl
Neden ki sorun olmaz bence
- +1 yıl
Uyudun mu 😉
- +1 yıl
Napıosun uyudun mu
- +1 yıl
Evde kalmazsın kalmazsın 😉
Soran+1 yılKaldım kimseyi sevemiyorum duzgun biride yok
- +1 yıl
Onun zamanı yok ummadığın anda olur o işler
Soran+1 yılGerci birinide istemiyorum ama ne bileyim geç kalmısım gibi hissettim
- +1 yıl
Yok öyle düşünme boş ver
+1 yılOlur neden olmasın komutanımın eşi avukat idi
11 Yorumla
Soran+1 yılSende mi askersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım askerden uzak dur. Hele subaylardan
24 Yorumla
Soran+1 yılNiye ne varki askerlerde subaylarda
Cevap sahibi+1 yılİki kez dişime değdi çünkü. İlkinde şüphelendim arastrdim megersem çok capkinmis sevgilisi varken benle sevgili olmuş birde çok sınırlıydı. İkincisinde aynı sekilde nişanlısından ayrılmış ama hala konusurmus. Ve oda Cook çapkın çok sınırlı biriydi.
Üstlerinden yedikleri baskıyı evden cikarirlarmis. İkisside bu yüzden ilişkilerinde sorun yaşamış. Ayrılmışlar ama konuşuyorlardı. Şiddete meyilli ker öyle diyeyim. Sen farkedersin öfkeli oldugunu
Soran+1 yılBilmem bence kibar nazikler ya
Soran+1 yılRutbeleri neydi ama bazı seyler karakterle ilgili meslekle değil ki onlar oyle insanlarmıştır
Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Kafaları uyuşursa olur
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyorlar ama
Soran+1 yılDoğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana kim bunu söyledi kanka, bir mantığı yok da
18 Yorumla
Soran+1 yılAskerlerden duydum
Cevap sahibi+1 yılBenim gördüklerimin geneli meslek sahibi kadınlarls evlilerdi de öğretmen doktor hemşire vs
Soran+1 yılSende mi askersim
Cevap sahibi+1 yılAskerliğimi orduevinde yaptım yeterince bilgi sahibiyim yani bu konuda
Soran+1 yılEvet ama. eski insanlarla. suankiler degisti ne zmaan yaptin
Cevap sahibi+1 yılBirkaç sene önce:)
Soran+1 yılYakın tarih
Cevap sahibi+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur
11 Yorumla
Soran+1 yılAskerlerin mantığı çok farkli ne yapacakları belli olmuyor
+1 yılYalan
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çoğu hemşire öğretmenle evli o yüzden
Soran+1 yılHerkes oyle söyluyor iyi o zaman guzel ama benim meslek daha farklı
- +1 yıl
Ney mesleğin?
Soran+1 yılDaha iyi bir meslek ama söylemeyeyim
- +1 yıl
Doktormusunuz yoksa
Soran+1 yılYok muhendislik okuyorum
+1 yılYok daha neler
11 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılYanlış
016 Yorumla
Soran+1 yıldoğrusu ne
- +1 yıl
Bunu o kişinin karakteri kişiliği belirler
Soran+1 yıldoğru meslekle alakalı değil diyorsun
- +1 yıl
Kafası çalışan bunu bilir
Soran+1 yılevet ama öyle söyluyorlar genelde asker esleri de ev hanımi gördüğüm. yani izinleri vs belli olmadığı için calisma saatleride ev hanımi olanlari tercih etmek isterlermiş tabiki seversin evlenirsin o ayrı calisir calismaz
- +1 yıl
Ben ne diyorum bu ne diyo
Soran+1 yılbir şey deme o zaman kaba saba konusacaksan sabah sabah enerjini bende atma
- +1 yıl
Yahu öğretmen olup ev hanımı isteyen de var
Soran+1 yılöğretmenlerle ilgilenmiyorum demekki askerleri sormuşum
- +1 yıl
Asker fantazim var demenin diğer yolu
Soran+1 yılherkes istediğini sevebiliyor asker polis sevilince niye böyle çirkin seyler söyleniyor anlamiyorum fantezi falan değil duruşlarıni seviyorum bir asker zekidir cesurdur dürusttür temiz kalplidir merhametlidir her şey var ve istedigimi sevebilirim sabah sabah niye bana bu sekilde konuşuyorsun ki kavga ededek yer arıyorsun
- +1 yıl
Yahu sakin ol 😂😂 sevme mi dedik 😂
Soran+1 yılhayır daha kötüsünü dedin
- +1 yıl
Neyse iletişim zayif kalmış
Soran+1 yılFarkındaysan susuyorum tanımiyorum etmiyorum kalbini kırmamak için sende sus hadi iyi gunler
- +1 yıl
Good bys 😂
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne