Aşk İlişkileri Sevgilinize aldığınız veya sevgilinizin size aldığı hediyeler nelerdir? Bilirrkişiii Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Maksat seçenek çoğalsın belki lazım olur ilerde 😂😂 Güncellemeler+1 yıl Fikirlerinizi alalım 👫 Sevgilinize aldığınız veya sevgilinizin size aldığı hediyeler nelerdir? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Omrblk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 960 cevap paylaştı. Ben ona geleceğimi hediye ettim o ise yalnızlığı 🙂 1 2 Yorumla Bilirrkişiii +1 yıl Üzülme kral senden değerli değil Yorumla Omrblk +1 yıl Umrumda değil kanka 😂 ondan önce olan hayattim ondan sonra da devam ediyor Yorumla
AmyFarrahFowler Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl sevgilimin bana aldıkları: saat, bileklik, şal, parfüm cüzdan, çikolata Ufak tefek şeylerbenim aldıklarım: cüzdan, kestane şekeri, tişört, parfüm 1 4 Yorumla Bilirrkişiii +1 yıl Kestane şekeri iyiymiş 😂 Yorumla AmyFarrahFowler +1 yıl çok sever o yüzden alırım Yorumla Bilirrkişiii +1 yıl Afiyetler olsun teşekkürler yorum için Yorumla AmyFarrahFowler +1 yıl ne demek 😊 Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl el yapımı mumluk, atkı, seramik ürünler vs. en kıymetlileri. 1 0 Yorumla
Aslnbrc Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ben ona sweat aldım gömlek aldım. O da bana ayıcıklar alırdı parfüm aldı saat aldi 1 3 Yorumla Bilirrkişiii +1 yıl Alırdı demişsin demekki artık yok Ayıcık güzeldir ya Yorumla Aslnbrc +1 yıl Evet artık yok😔 Teraryum almıştı bı de çok güzel en güzel oydu sevgiline ilerde almak istersen onu al. Yorumla Bilirrkişiii +1 yıl O ne bilemedim dediğini Yorumla
VOYSEA1035 Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Eski sevgilim genelde lacoste den alirdi bana.Ben giyim az aldim ona kaliteli markalardan. parfum, kitap aldim daha cok 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Birisine çok şık bir saat almıştım. 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Görüşleri okuyup fikir almaya geldim 1 1 Yorumla Bilirrkişiii +1 yıl Hoş geldin Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bilmem 500tane sevgilin oldu hangisini sayama 1 1 Yorumla Bilirrkişiii +1 yıl Maşallah Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl en guzel hediye kar kuresiydi hala saklarim 1 1 Yorumla Bilirrkişiii +1 yıl Şanslısın güzelmiş Yorumla
damladamlahuzun Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Zenciden kolye almıştı 1 1 Yorumla Bilirrkişiii +1 yıl Hahahaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben ona geleceğimi hediye ettim o ise yalnızlığı 🙂
Üzülme kral senden değerli değil
Umrumda değil kanka 😂 ondan önce olan hayattim ondan sonra da devam ediyor
sevgilimin bana aldıkları: saat, bileklik, şal, parfüm cüzdan, çikolata Ufak tefek şeyler
benim aldıklarım: cüzdan, kestane şekeri, tişört, parfüm
Kestane şekeri iyiymiş 😂
çok sever o yüzden alırım
Afiyetler olsun teşekkürler yorum için
ne demek 😊
el yapımı mumluk, atkı, seramik ürünler vs. en kıymetlileri.
Ben ona sweat aldım gömlek aldım. O da bana ayıcıklar alırdı parfüm aldı saat aldi
Alırdı demişsin demekki artık yok
Ayıcık güzeldir ya
Evet artık yok😔 Teraryum almıştı bı de çok güzel en güzel oydu sevgiline ilerde almak istersen onu al.
O ne bilemedim dediğini
Eski sevgilim genelde lacoste den alirdi bana.
Ben giyim az aldim ona kaliteli markalardan. parfum, kitap aldim daha cok
Birisine çok şık bir saat almıştım.
Görüşleri okuyup fikir almaya geldim
Hoş geldin
Bilmem 500tane sevgilin oldu hangisini sayama
Maşallah
en guzel hediye kar kuresiydi hala saklarim
Şanslısın güzelmiş
Zenciden kolye almıştı
Hahahaa
Yok bu