Sevgilim sorumluluk almıyor?

Merhaba arkadaşlar ben 20 sevgilim 21 yaşında 2 senedir sevgiliyiz ciddi düşünüyoruz. Ben hukuk okuyorum şu an sevgilimin okulu bitti 2 yıllık okudu maddiyat konusu vs geçince bana ben zengin değilim iyi yaşamak için sen de çalışmalısın diyo ben zaten evde oturmak için okumuyorum okumasam şu an iş hayatına atılmıştım çoktan. Sen bana bu lafları söylüyorsan işe gir çalış dedim çeşitli işlere girip girip çıktı bazı işleri kendisi beğenmedi bazıları potansiyel göremedi 6 aydır evde şu an çalışmıyor iş arıyorum diyo insanlar çağırınca gitmiyo görüşmeye. Bazen gencim daha vs diyo onun yaşıtı arkadaşım şimdiden işini kurmak için çabalıyo ilerde ailesini rahat ettirmek için ben de aynı şekilde okulum haricinde işler de yapmak istiyorum ama aynı çaba onda yok okuluna devam et sınava gir diyorum okumam artık diyo sizce daha erken mi cidden çalışma hayatı vs için yoksa haklı mıyım? Gelip burada gözünüz parada vs demeyin hayatımı en iyi şartlarda sürdürmek için çabalıyorsam karşımdaki de çabalamalı gözüm parada olsa zengin birini bulurdum
Sevgilim sorumluluk almıyor?