bir sürü var. iki tane söyleyeyim, bir şey söylerken dinlememezlikten gelirsin iki başka erkekle samimi olur sohbet edersen.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya şimdi benim konuştuğum biri var ve ben kendisine aşırı sinirliyim 2 gündür. Böyle sinirden deliye dönsün ama bir şey de diyemesin tarzında bir şeyler istiyorum aslında. Başka erkekle samimi olup sohbet edemem, o bana ters.
Şimdi şöyle. Biz her gün arasip konuşurduk kendisiyle. Hiç değilse bir 5 dk sesimi duymak isterdi benim yatmadan. Neyse işte en son pazartesi aradı beni konuştuk. Peki kapatıyorum o zaman dedi. Ben de iyi geceler dedim. O da iyi geceler dedi ve kapattık. O andan beri ne yazdı ne aradı. Açıkçası ben de yazmadım aramadım da. Durduk yere hiçbir şey demeden böyle bir şey yapması aşırı sinirimi bozdu ve saçma geliyor. Bir şey demeden de adım atmayı düşünmüyorum
Ya şöyle bir durum yaşadım ben. Her gün arayıp konuşurduk biz birbirimizle mesajlaşırdık da aynı şekilde. Sonra geçenlerde kapatıyorum o zaman dedi, ben de peki tamam iyi geceler dedim. İyi geceler dedi ve kapattık. Sonrası yok yani en son pazartesi konuştuk öyle. Her gün arayıp soran mesaj atan adam birden kendini uçak moduna aldı. Nedenini de bilmiyorum. Durduk yere bir tavır alacak bir şey de yapmadım kendisine. Açıkçası biraz soğudum da kendisinden.
Bitmiş gözüyle mi bakayim gerçekten ne zamandır konustugum ve askerden sonra evlilik hayali kuran adama. Diğer yandan durduk yere kendini geri çekmesine de anlam veremiyorum. Evlilik fikrinden de uzaklaştım sayesinde Sağ olsun