Mesaj ararmıydınız siz olsanız?

Akrabayız biz onlarla uzaktan sonra işte iyidi aramız konuşuyorduk mesajlasıyorduk her gün arardı mesaj atardı gezerdik filan sonra işte bu birden değişti soğuk davrandı filan başka birisiyle sevgili olmuş sevdiğimi söyledim bende dayanamadım oda biliyorum ama çocuktuk unut dedi konuşmadık görüşmedik aylarca küs gezdik sonra kendisi geldi sensiz olmuyor kimsem yok filan dedi tekrar başladık konuşmaya bu sefer oldu derken artık eskisi gibi sarılmıyor kolu koluma değse çekiliyordu filan ama hala konuşuyordu benimle geziyordu bir sürü hediyeler aldım yapma dediler dinlemedim kimseyi sevmedim sonra arkadaş kalmak istedi bende onu yapamadım başkasıyla olunca dayanamadım en yakın arkadaşım da oydu sevdiğim de oydu heryerden engelledi numarasını değiştirdi filan aradan zaman geçti bir senedir konuşmuyoruz görüşmüyoruz aileler de mesafe koydu gidip gelmiyoruz geçen annesi babası geldi ama kendisi yoktu yeni numarasını buldum ama yazmadım aramadım öyle duruyordu rehberimde numarası beni hiç dinlemedi konuşmadı kendi kafasından gitti simdi yazsam olur mu kendisi hiç yazmadı Instagram da yeni hesap açmış ordan engellememiş beni bitek ordan da yazmadım kendisi de yazmadı ne yapardınız siz yazarmiydiniz onu çok özledim
Mesaj ararmıydınız siz olsanız?