Arkadaşlar sevgilimin bir arkadaşı vardı bayan önceden bizim ilişkimiz başlamadan çok önce onunla ilişkisi vardı sanırım facebookta öyle görünüyordu. Aradan aylar yıllar geçti bizim ilişkimiz başladı bu kız ve başka bir kız (hesaplar sahte gibi geldi bana) sürekli sevgilimle uğraşıyor mesaj atıyor beni sorup benim morelimi bozacak şeyler yazıyorlardı sevgilime bende kızdım hepsini engelledim sildim. Sorun bitti derken yine ortaya çıktılar gruplardanda engelledim sonra bugün biri beni ekledi erkek bende yoksaydım tabi. Ama tesadüfen bu erkeğin o kızın hesabı olduğunu anladım sevgilimin tanıdıkları eklida ekli.
Bu kız, kadın her ne haltsa diğer kızın durumuna kameranı yaptırdın mı diye sormuş. Bir kızı bir kıza böyle bir soru sorar mı şüphelendim ve Sevgilime sordum ben ne biliyim o kızın erkek arkadaşı gibi şeyler söyledi bende nerden tanıyorsun dedim napacaksın diye sinirle çıkıştı. Bana yalan söylüyormuş gibi geliyor. Onun hesabı olabilir mi nasıl anlayabilirim yardım lazım :(
Bu kız, kadın her ne haltsa diğer kızın durumuna kameranı yaptırdın mı diye sormuş. Bir kızı bir kıza böyle bir soru sorar mı şüphelendim ve Sevgilime sordum ben ne biliyim o kızın erkek arkadaşı gibi şeyler söyledi bende nerden tanıyorsun dedim napacaksın diye sinirle çıkıştı. Bana yalan söylüyormuş gibi geliyor. Onun hesabı olabilir mi nasıl anlayabilirim yardım lazım :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer