- +1 yıl
Düşündüm de benimki çok basit galiba, bir yemeğe, çikolataya tav olabilecek potansiyeli görüyorum kendimde.😄
Karşımda ki insanı da az çok tanıyorsam nasıl konuşmam gerektiğini ya da neler yapmam gerektiğini zaten gayet iyi bilirim.🤷♀️15 Yorumla- +1 yıl
Fıstıığğğğkkkk😍😍
Dhdjf - +1 yıl
E alırım bi çiklatını dhfjf
Tekyusuuuğ.❤️😂
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Dovmek , tehdıt falan
12 Yorumla- +1 yıl
Eskidenmiş o tatlı söz yılan falan. Bu taktikler benı hiç yanıltmadı 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- +1 yıl
Bu insandan insana yapandan yapana ve yaptırandan yaptırana değişir. Benim birini ikna etmem için öyle 40 takla atmama gerek yok. Bazen sevimli tatlı yanımı devreye sokuyorum karşımdaki kişi dayanamıyor buna. Bazen de ona mantıklı şeyler söylüyorum gerçekleri söylüyorum lafı hiç dolandırmadan uzatmadan. Fazlasıyla ikna edici oluyor zaten. Ortada ters bir durum varsa karşı tarafın kabul etmesi imkansıza yakınsa çok da uğraşıp kendimi yormam açıkçası.
10 Yorumla - +1 yıl
Buna karşıyım ama hepimiz hayatında az da olsa bu yolda başvurduk muhtemelen. Duygu sömürüsü, masum ayakları, gözyaşı, sevimli duruş, karşı tarafın zaaflarını kullanmak ve yumuşak ve ikna edici konuşmak işe yarar her daim
10 Yorumla - u+1 yıl
bence dürüst olmak
dürüstçe ne istediğimi söylerim yaparsa yapar yapmazsa kendisi bilir çokta tın..10 Yorumla Duygu sömürüsü yapmak sanırım ama manipülasyona karşıyımm.
10 Yorumla- +1 yıl
Etkili yolunu yazamam ama iki saniyede bir kişiyi ikna ederim. Valla süperim bu konuda.
10 Yorumla - +1 yıl
Eğer değer veriyorsa yapar zaten eğer değer vermiyorsa yapmaz ve hiçbir şekilde yaptıramazsın
10 Yorumla - +1 yıl
Algı ve manipülasyon işine girer bu mevzu
10 Yorumla - +1 yıl
Kişiliğinden ayrılmadan yapması önemli yoksa uzun vadede ilişkiyi zedeler hatta nefrete sebep olur. Bu konuda ikna teknikleri ile ilgili kitaplar var genellikle ticari de olsa günlük hayatta da faydalı. Yazar ismi veremiycem içeride ve yorgunum gidip bakamam.🙂
10 Yorumla - +1 yıl
Bu manipülasyona giriyor. Buna karşıyım. İçinden gelmeden yapılan şeyler güzel değildir. Zorla olan şeyler insanı zorda bırakır. Kimsenin onuru ve gururu ile oynamaya gerek yok.
10 Yorumla - +1 yıl
Karşımdaki insanı ikna etmek gibi bir çaba içerisine zor girerim.. Eğer gerçekten ikna etmek istiyorsam bunu yapmak için tatlı dil kullanılabilir.. Keyifli geceler..
10 Yorumla - u+1 yıl
Zeki ve kendi düşünceleri olan bir insanı ikna etmek zor bazen imkansız. mutlaka onun da çıkarı olması gerekiyor ya da empati duygusunu kullanabilirsiniz. empati bir çok düşünceyi anlatabilir
10 Yorumla Çoğu zaman bu durumu sevmiyorum. Her zaman sanki bu konuma getiriyor insanoğlu karşısındaki kişiyi. Olumlu durum değil benim için her zaman.
10 Yorumla- +1 yıl
Sen bilirsin diyorum ve ikna oluyor anlamadım ben de.
10 Yorumla Öyle bir şey olsa
Benimle seks yapmasını isterdim imkansız10 YorumlaManipülasyon teknikleri ile ilgili güzek bi kitap almıştımm dur bulayım adını 😂😂
10 YorumlaŞeytan tüyüm var, bunun için özel bir şey harcamıyorum😅
10 Yorumla- +1 yıl
Karşınızdaki istemiyorsa taklada atsanız karşısında olmuyor.
10 Yorumla - +1 yıl
Söylendiği halde bir şeyler yapılmıyorsa ve gördüğü halde yapılmıyorsa orada bir sorun vardır zorlamakda biyere kadar insanı soğutur karşındakinin gamsizliğı düsuncesizliği 😪
10 Yorumla Manipülasyon değil ama tatlı dille direkt olarak konuşmak işe yarıyor diyebilirim
10 YorumlaKeyfi bilir, kimseyi iknaya ugrasmam
10 Yorumla- +1 yıl
İkna kabiliyetim bu konuda iyidir
10 Yorumla İkna etmem o zaten yapar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. Kimseyi istemediği birşeyi yaptırmaya çalışmam..
10 Yorumla- +1 yıl
Gideni döndüremiyorum mesela ikna konusunda 😃
10 Yorumla - +1 yıl
Kibarca rica yeterli olur olmazsa olmamış olur
10 Yorumla Önce ısrar edip sonra peki diyip kenara çekilmek
10 YorumlaKafasına silah dayayıp tehdit etmek
00 YorumlaManipülasyon 😂
10 Yorumla- +1 yıl
Manipülasyon
10 Yorumla - +1 yıl
her şey saygından geçer.
10 Yorumla