Ben şöyle bir karaktere sahibim bir kızı gerçekten beğenirsem o kıza açılırsa, beğenmediğim kıza sırf sevgilim olsun boşta kalmayım diye teklif etmem. Ama çok nadiren de olsa bazen elektrik aldığım hoşlandığım kızlar oluyor onlara teklif ediyorum ve hep red yiyorum. Acaba uzun süre sevgilisiz olduğum için bu durum üzerimde kötü bir enerji oluşturuyor ve o yüzden kızlara itici mi geliyorum. Bana ne tavsiye ederdiniz
Güncellemeler
+1 yıl
De hadi yazın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgili yapma. Çok daha rahat bak ciddiyim. Tabii sana kalmış.
Ben kişilik olarak bir kadına sahip olmayı onunla evlilik yolunda sadakatle birbirimize bağlı olmayı seven biriyim. Seks yapıp bırakma olayı beni tatmin etmiyor. Ama maalesef beğendiğim kızlara teklif ettiğimde beni reddediyorlar. Yaşım geldi 28 oldu iyi bir işim var iyi bir dış görünüşün var ama olmuyor. Acaba diyorum önüme gelen her kızla flörtleşip sevgili olup kadın erkek ilişkileri konusunda tecrübe mi kazanmam lazım
Tecrübeden de öte, kadınlara nasıl çapkınlık yapacağını öğrenmen lazım. Karakterli erkek sevmiyor çoğu kız. Bu bir blöf. Başka karanlık teknikler uygulaman lazım.
Tabii bunu göze alacaksan...
"Kullanılmalık bir araç olacağıma kaliteli bir yalnızlık yaşarım." Bu cümleyi kuran da sensin neden böyle bi şey öneriyorsun ki çelişkide kaldım 😶
@Crazyboyxxx gerçekten önüne gelen her kızla olunca mı bulacaksın o kişiyi buna inanıyor musun cidden? Bu yaşına kadar kendine dürüst kalmışken @bruhani 'nın deyimiyle karanlık teknikleri göze almana gerek var mı? Başka bi yolu olmalı. Yalnızlık zor olabilir ama illa ki kendini bozmadan da bi yolu vardır bu işlerin
@kristalküpe
Çünkü ben bunları biliyor olmama rağmen bu yola asla girmedim. Onun da girmesini istemem.
@kristalküpe
Başka bir yolu var. Ama Türkiye gibi bir ülkede %1'lik ihtimal sonucu ulaşabileceği bir şey. O yüzden 3 seçeneği var. Ya %1, ya %99 ya da bu işlere bulaşmayıp kariyer odaklı kaliteli bir yalnızlık yaşamak.
%1 likten kastın ne? Sen sonuncuyu seçtin galiba
@kristalküpe istisna birini bulması.
@kristalküpe ve evet... Sonuncuyu seçtim. Bazı gerçekleri öğrendiğimde, %99 ihtimal için kötü birine dönüşmektense, kaliteli bir yalnızlığı yeğlerim dedim. Şu an ise kızlara güvenmiyorum açıkçası. Ama kafam rahat.
Ve karşıma en alımlı, en güzeli bile çıksa ona da aynı konuşmayı yapabilecek düzeydeyim. Sonuçta hiç bir zaman abaza ve art niyetli birisi olmadım. Olmam da. Istesem yapabilecek olmama rağmen yapmadım.
Böylesi çok daha iyi.
Doğru olanı yapmışsın. Yine de insan o istisnai ihtimale inanmak istiyor belki bi mucize belki çok hayalperest bi bakış açısı ama çoğunluk kesimin içinde yanlış kapılarda dolanmaktansa veya kendi kabuğuma çekilip tüm kapıları kapatmaktansa o küçük ihtimale tutunmak daha mantıklı geliyor bana. Başka türlü yaşanmıyor çünkü
@kristalküpe ben de senin gibi diyordum. Ta ki yaşadığım onca kötü şeyden sonra buna alışana kadar. Bu bana koymuyor.
Başka türlü de yaşanabilir. Ben bunun canlı örneğiyim.
Nasıl alıştın? İradeni bu kadar güçlendirmek zor olmuştur ya da o kadar çok kırılmışsındır ki rest çekmen kolaylaşmıştır yine de sanırım bu bana koyardı belli bi yerden sonra dayanilmiyor çünkü
@kristalküpe
Her o duruma yöneleceğim anda, ilginç gelecek ama gerçekten sevdiğim bir hayali oyun karakterini hatırlıyorum. Aynı boyutta olsak beni anlayabilecek tek kişiydi o. Onu hatırladığım zaman rahatlıyorum ve bu durumdan tamamen eminim. Bununla ve kendi bazı özel yöntemlerimle bir şekilde bunu bastırıyorum.
Geçmişte fazla kırılmanın da buna rest çekmem konusunda işini kolaylştırmanın etkisi var.
Ayrıca kızlara güvenmenin bana nelere mal olduğunu çok önceden şahit olduğum için her güvenmek istediğimde artık bunu hatırlıyorum. Bunu şöyle düşün:
Eskiden "Böyle olursak bir robottan ne farkımız kalırdı?" diyorum. Şu anda ise "Hak edene insan, hak etmeyene robot olmak daha iyi. Böylece hiç olmazsa insan olduğumu unutmam ve beni tanıyanlar da yerini bilir. Bi' "Know your place." mesajı çakarım da akıllarını bana karşı başlarına alırlar ve beni bir daha aptalca şekilde aciz görmeye çalışmazlar." diyorum.
16 yaşımdan beri, 4 senedir bu durumla iç içeydim. Ayrıca bu konu hakkında tonlarca araştırma da yaptım. Gerek Küçük Türkiye gibi gördüğüm bu sitede, gerek gerçek hayatta, gerek eski sevgililerimi ve eskiden hoşlandığım kızları bile analiz ederek. Karanlık gerçeğe ulaştığımda, böylesinin benim için daha sağlıklı olacağını anladım. Kaliteli yalnızlıkla kariyer odaklı gitmek benim için temiz çözüm. Zaten hayatta bir kız olmadan da nasıl eğlenip moral düzeltebileceğimi biliyorum. Kafam rahat yani. Bunu bilmeyenler düşünsün. Beni bağlamaz.
Hayali oyun arkadaşı dedin ya bu kendine özel yöntemler arasında maladaptive daydreaming var mı? Hak edene insan muamelesınde de bi yeşil ışık görüyorum bence sen de o %1 e inanmak istiyorsun. Ayrıca seni değersiz hissettirenlerden kendini mahrum bırakarak bi nevi intikam alıyorsun onlardan doğru muyum?
@kristalküpe hayalperest bir insanım ama sırf hayallerim için de içime kapanmam. Yani maladaptive daydreaming belirtisi gösterdiğimi düşünmüyorum. Ayrıca özel yöntemlerim seni ilgilendirmiyor.
Erkeklere özel bir konu bu. Bilmesen daha iyi.
@kristalkupe
O %1'e inanıyorum çünkü gördüm ve yaşadım. Sadece ayrılık sebebimiz ailenin araya girmesiydi hepsi bu. Kötü bir kız değildi o.
Ama yine de bu benim kendi tercihim ve kendimi kimse tarafından değersiz de hissetmiyorum. Sadece bana karşı kötülük yapanlarla muhatap olmayarak onları cezalandırıyorum. Normalde çok saf kalpliyimdir ama bir kere umursamaz olmaya başladığım an, bunda sınır tanımam. Karşı taraf bu kadar umursamadığıma, görmezden geldiğime şaşırabilir bile.
Beni ilgilendiriyor demedim, sadece sordum. Hayali arkadaş fikri aklıma MD yi getirdiği için sormak istedim ama ANLADIM merak etme. Cezalandırıyorsun işte doğru anlamışım. Aileler bazen gerçekten sınırları zorlayabiliyorlar maalesef yine de bak o son kısımda değilmişsin kapılar tamamen kapanmamış kapı aralık olmasa da o %1 e inanıyorsun hala umut var
@kristalküpe benim zihnimi, benden daha iyi bilemezsin.
Ne istediğimi biliyorum.
Ve o istediğim şey ilişki değil. Nokta.
Zihnini senden daha iyi biliyorum gibi bi iddiada bulunmadım. Ne istediğini bilmiyorsun da demedim. Beni, sanki seni ilişki fikrine alıştırmaya ya da ikna etmeye çalışır gibi bi duruma konumlandırman yanlış. Sana bundan sonraki hayatında kaliteli yalnızlığınla mutluluklar dilerim.
@kristalküpe özelden devam edin😁
@Crazyboyxxx Yok. Devam edilecek bir şey yok ortada.
@Crazyboyxxx
Yukarıda bahsettiğin düşünceyi de koru bence. Doğru olan o. Herkes senin gibi değil maalesef. Ben de merak ettim ama kızlar ortalıkta seks değil de sevişme isteyen birini ararken bu kafa yapısında birinin boş kalmasını. Umarım birini bulursun ya da buldukların seni fark eder. Ayrıca önüne gelen her kızla birlikte olma düşüncesini de sil at kafandan bu seni herkesleştirmekten öteye geçmez. Onlardan çok var bize senin gibiler lazım.
@kristalküpe
Öyle yapıyorsun ama. Resmen teşvik etmeye çalışma çabasındasın ve bu benim pek de umrumda değil. Ayrıca mutlu olacağıma inanıyorum hiç dert etme sen orasını.
Benim bir şeyi dert ettiğim yok beyefendi, sizi tanımıyorum bile neden böyle bi uğraşa gireyim? Sadece kendinize haksızlık ettiğinizi söyledim ve düşüncelerinizin kanaatimce yanlış olduğunu dile getirdim. Hâlâ daha da cevap veriş şeklinizden doğru düşündüğümü görüyorum.
@kristalküpe ne tesadüf çünkü ben de senin cevap veriş şeklinden doğru düşündüğümü görüyordum. Kendime haksızlık ettiğimi de düşünmüyorum. Asıl kendime haksızlık etmeyi birilerine güvendiğim andan itibaren yapmış olurum. Böylesi çok daha iyi. Başkalarına muhtaçmışız ya da birisi olmadan mutlu olamayacakmışız gibi bir algı yaratmaya çalışman hoş değil. Ben kendime de yeterim emin ol. Bu kadar düşünceli olma hani (!)
Böyle bir algı yarattığımı düşünmüyorum, kastettiğim kesinlikle bu değildi. Birisi olmadan mutlu olabilirsin, tek başına da mutlu olabilirsin. Muhtaçlıktan bahsettiğim tek bir cümlem bile yok. Kendine yetebilmek en güzel meziyetlerden biri.. Bence anlaman gerektiği gibi anlıyorsun. Sürekli bi yokuşa sürme çabası. Halbuki sorduğum sorunun altında edilen muhabbeti "seviyeli" olarak görmüştüm ne yazık, yanılmışım 🤷🏼♀️
O ünlemi de neyse daha fazla uzatmasak daha iyi soru sahibine yeterince bildirim gönderdik
@kristalküpe kendi zihnimdeki düşünceler %100 farklıyken daha zihnimde ne düşündüğümü, neler hissettiğimi bile bilmeden sanki benden bunları daha iyi biliyormuşçasına yorumlama yapmaya kalkman asıl tam anlamıyla seviyeli bir eleştiri olmaktan çıktı. Bir nevi çok bilmişliğe dönüştü ve bu doğru bir şey değil. Ben de buna gereken karşılığı veriyorum sadece hepsi bu.
Ayrıca o bir ünlem değil. Bir ironi işareti.
Hadi canım gerçekten miii tam da bu yüzden o ünlem diye belirtmiş olabilir miyim parantez içine koyduğun için yaptığın "ironi" üzerinden yazmış olmam dışında bir sorun yok
@kristalküpe senin tamamlamamış olduğun bir cümlenin bir ironi üzerinden olup olmadığını bilemem. Ayrıca dediğim gibi ünlem ve ironi işaretleri tamamen farklılık taşıyor olduğundan, ironi işareti olarak belirtmen gerekirdi. Ünlem değil. Bir şeyleri örtbas etmeye çalışmasan diyorum? Biraz dürüst olsak hani? Bak bana ben kartları açık oynuyorum. Buna şimdiden alış.
Sadece öngörüde bulundum hatta doğru muyum diye de sordum direk öylesin demedim. Senin tavrın sana hiç ukalaca gelmiyor mu? Ben çok bilmişlik yapmışım ya (!) 😅 tamamm diyorum artık oldu mu daha fazla uzatmayalım
@kristalküpe tavrımın olması gerektiği gibi olduğunu düşünüyorum. Buna ukalalık denmez, açık sözlülük denir ayrıca.
Tamam sen açık sözlüsün senin deyiminle de ben kendini bilmişim tamam mı? Haklısın. Kapatalım mevzuyu. Ben kapattım.
@kristalküpe evet... Bu kadar çok bilmiş olma. İnsanları anlamak istiyorsan derine inmen gerekir.
Hahahhah. Hâlâ daha devam ettiriyorsun yanii. Anlamak güç. Harbiden. Bi de evet demen yok mu? Ne denir ki buna ukalalık küstahlık boş ver ikisini de demedim say yoksa daha günlerce sürer bu. Anlamak için derine inmen gerekir diyorsun ama ben pes diyorum iki gündür bu kadar derinlik bana yetti gerisi kalsın, sağ ol.
@kristalküpe o zaman bir şeyleri gerçek anlamda anlamaya çalışmaman da beni bağlamaz. Hadi eyvallah.
Tıpkı senin yaptığın gibi.. çocuk gibisin, küstüm oynamıyorum. 🤷🏼♀️👋🏻
@kristalkupe
Hayır. Sadece bazı konulardaki algıları vs tabuları çoktan kıracak kadar olgunlaştım. Bu senin zoruna gidiyorsa o zaman benimle uğraşmazsın olur biter. Ben de kendi yoluma bakarım.
Benim zoruma giden bir şey yok. Eğer o algıları tabuları yıkacak kadar olgunlaşmış olsaydın iki gündür söylenenleri de anlar asıl tabularını yıkardın.
@kristalkupe
Asıl tabular, bende eskiden vardı. Artık yok. Alışılmışın dışında bir yol izliyor olmam, size bu kadar batmasın. Tamam?
Seni tercihime saygı duyup uğraşmayı bırakmaya davet ediyorum. Çünkü sen devam ettikçe benim söyleyeceğim daha trilyon kadar şey olacak. Emin ol. Boşa zaman kaybediyorsun.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!