Merhaba herkese,
Kaç kez görücü geldi hiç biriyle görüşmeden reddettim kabul edersem bu şansımı kaybedeceğimi düşündüm.
Kaç kez görücü geldi hiç biriyle görüşmeden reddettim kabul edersem bu şansımı kaybedeceğimi düşündüm.
Sana kendi yaşadığım şeyi anlatmak istiyorum birisi nasibinde varsa sen istemesende seni gelip buluyor banada çok görücü geliyordu istemesemde engel olamıyordum yaklaşık 10 kişi ile görüşmek zorunda kaldım hiç biri bana hitap etmiyordu hoşlanmıyordum yine bir gün bir görücü çıktı istediğim insanın karşıma çıkmamasından dolayı kesin bir dille reddettim kesinlikle gelmesinler dedim ben böyle dememe rağmen ailem davet etmiş çok kızdım hatta geldiklerinde çıkmam görüşmem bile dedim neyse geldiler sırf ailem kötü duruma düşmesin diye çıktım ama aklımda 10 dakika konuşup sonrasında reddetmek vardı ama öyle olmadı 🙂karşıma gelen insan öyle farklı hissettirdi ki daha ilk bakışından farklı bir his yansıdı oturduk sohbet ettik sanki yıllardır hayalini kurduğum adam karşıma gelip oturmuş gibiydi sohbet çok sarmıştı ve etkileşimde oldu ilk defa gördüğüm birisiydi ama bildiğin kahkahalar atarak gülerek sohbet ettik samimiyet vardı ilk cümleden itibaren ve çok farklıydı diğerlerinden o günü hatırlayınca yine gülümsedim 🙂velhasıl o adamla nişanlıyım şu an onu tanıdıkça öyle aşık oldum ki hissettiklerim cümlelerle anlatılmayacak kadar güzel kader işte ve nasip ben istemesemde gelip beni buldu rabbim ne güzel yazmış çok şükür ❤️
Okurken gözlerim yaşardı, Allah mutluluğunu daim etsin inşallah nazardan saklan, inşallah bende birgün aradığımı bulurum 🙂
Amin inşallah rabbim en güzelini en hayırlısını nasip etsin ❤️demek istediğim şey imkansız gibi bakma Allah istedikten sonra tüm dengeleri değiştirir rahmeti çok büyük dua et gerisini ona bırak
Kabul etmez isen insanlari tanimaz isen gercek askinin kim oldugunu nasil anlayacaksin?
Öngörü işte heyecanlandırmıyor aksine istemsizlik oluyor
Anladım
Rica ederim 🙂
Cevap
15Cevap
Bulunuyor bir şekilde. Bugün değilse 6 ay sonra çıkar biri karşınıza. Kısmet işleri bunlar.
İyi niyetli ve akıllı olmadığın sürece hiç bir zaman bulamazsın. Eee haklı olarak turşunu kurarız artık.
Bende bu soruyu çok soruyorum ama kişilik olarak sorunluyum resmen
Kul kaderini yaşar ya arayan belasını da mevlasını da bulur
İnsan sevdiği uğruna her belaya razı gelir yeterki içten olsun gerçek olsun
İnşallah kalbine göre birini bulursun
Sağol, inşallah
Insallah bulursun hatta buluruz
Amin inşallah
Evet umudunu kaybetme
🙂🙂
inanirsan bulamazsin inanma , yasak aşk gerçek aşktir
Bekle sabırla illaki çıkar biri
İnşallah
Hayırlısı olsun arada konuşmayı dene
Sağol 🙂
Belki tanıdıkça seversin ön yargılı olmamak lazım
Ask yoktur libido vardir
Aşka takılı kalma bence bu kadar
Hayır bulamazsın
Bulursun insallah
Gelenlerle görüş sen onlar nasibin senin ;):)
Bulutsun
Bulamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar