Aşk İlişkileri Başı açık mı kapalı kızlar mı beyler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Seri cevap aliyim Güncellemeler+1 yıl Kizmayinn yaaa merak ettim hshshsh Güncellemeler+1 yıl Kapali kizlar diyen kisileri alnindan opeyim gelin Başı açık mı kapalı kızlar mı beyler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Başının açık olup olmaması değil de, karakterinin temiz olup olmaması önemli bence 2 1 Yorumla Farukçkmk77 +1 yıl Aradığım yorum 👍 Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl İnsan olan hangisi ise o ama annem kapalu gelin istiyor 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Anneni sevdim Yorumla miroveteene_ +1 yıl Eyvallah Yorumla Soran +1 yıl Size gelin olarak gelebilirmiyim Yorumla miroveteene_ +1 yıl He olur yarın istemeye geliriz 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bekliyorum sizi jajjshshshs Yorumla Soran +1 yıl Sen sorunuuu sildinmi @miroveteene_ Yorumla miroveteene_ +1 yıl Hangi soru Yorumla
BeybiiMer Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 30 +1 yıl Başı açıkk diyorum, böyle slkça ayrımcılık yaptığın için. 0 2 Yorumla Belkibirgünbiryerde +1 yıl Soruyu erkeklere sormuş zaten. Yorumla Soran +1 yıl Erkeklere sordum ayrimcilikla alakasi yok bende kapaliyim Yorumla
bilmesende_olur Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 77% +1 yıl Soru biraz saçma değil mi? Kapalı bir kadınla evlenmek isteyen muhafazakar kesimdir. Gerisi fanteziye girer. 1 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Açık kapalı nedir bu ayrımHer şeyi geçtim artık saçma sebeplerden sorularımın kaldırılması bıktırdı beni gerçekten 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Gözü açık, gönlü açık kız derim daima.cut. 1 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Karakter önemli baştaki örtü değil başı kapalı poposu açık kızda tanıyorum ben 1 0 Yorumla
1Ardasorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Açık ve minyon evin içinde ise şort ve mini etek giymeli 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kalbi herkese açık olanın kafası açık olmuş kapalı olmuş fark eder mi 0 0 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Kalbi kapalı olsun. Başı kapalı ruhu kaşar olmasından iyidir 0 0 Yorumla
cantanes_ii Takip Et Xper 6 Yaş: 99 , eic 44% +1 yıl Açık derim ama hep kapalı denk gelir bana çekiyorum mıknatıs gibi 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl bu soruya cevap vermıyorum tercıh sebebı degıl benım ıcın 0 0 Yorumla
Fafof_360 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Elmalı kurabiye yi hangisi daha iyi yapıyorsa o. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sjsjjsjsjsjsjsjjssjjssjjss Yorumla
Odun82 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Kapalı olanlar daha Seksi geliyor 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Nsjsjshshsjss Yorumla Odun82 +1 yıl Çok ciddiyim. Ulaşma şansım olsaydı size nedenini detaylı anlatırdım Yorumla Soran +1 yıl Odun bey hshdhdhsjsjshs Yorumla Odun82 +1 yıl Buyur odunun filizlenmis halı :) Yorumla Odun82 +1 yıl Buyrun hanım efendi bekliyorum :) Yorumla Soran +1 yıl Odun bey cok naziksiniz Yorumla Odun82 +1 yıl Odunluk seviyesine göre evet kısmen nazık denilebilir Yorumla Odun82 +1 yıl Ulasabilseydin güzel sohbet edebilirdim. Ben seninle sohbet edebilme ihtimalini sevdim :) Yorumla Odun82 +1 yıl Beni alnımdan opmedin daha Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pek farkı yok benim için ayeım yapmıyorum açıkta kapalıda namuslu olabilir veya fingirdek olabilir 0 0 Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı. Önemli olan başın içinde olan 2 0 Yorumla
Redyou Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ahlaklı güvenilir kız 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Helalll👏🏻👏🏻 Yorumla Redyou +1 yıl Eyvallah bremin Yorumla Soran +1 yıl Sewbas Yorumla Redyou +1 yıl Hewal Yorumla
MD_avicenna_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Farketmez kriterlerim arasında baş yok 1 0 Yorumla
Dkgkaflşaflsk Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Gel öp slflslfdkfİnsan olsun yeter dini ilgilendirmez 0 0 Yorumla
OtobüstekiYakışıklı Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yasaklı olanın cazibesi daha fazla oluyor oyumu başı kapalıdan yana kullanıyorum :) 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Beynini kirayamı verdin sen? 1 0 Yorumla
Belkibirgünbiryerde Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Saclari kapalı zihni açık... 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Baktığım en son kriter bu hiç farketmez 0 0 Yorumla
Burjuvalıyız Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 65% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. Beynim açık kizlar kapali açık önemi yok 0 0 Yorumla
GhostOfUchiha Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tesettürlü kadınla evlenmek gerek. 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bunu sorarak ayrım yapan bir kafadasın yazık 0 0 Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Saöıyla uğraşmıyorum 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Acik tabiki 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ezik belli Yorumla Soran +1 yıl Sensin o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acik ve kapalilik olayını kiyaslaman yanlış. Herkesin kendi hayati. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kapalıııı oyşşş nefesimi keser :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ofgk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neeey :d Yorumla Soran +1 yıl Ööğğlk dedim o nasi igrenc bi fantezi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açığı hiç aklımı basımdan alamadı :) Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İnsan olan 1 0 Yorumla
Delidolu254 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Kapalı bence 1 0 Yorumla
filozofmuolduk Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı. Farketmez. 1 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 771 cevap paylaştı. Acik 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Buna kim cevap verebilirki 0 0 Yorumla
Honnéte___ Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 93% +1 yıl Sen? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kapaliyim Yorumla Honnéte___ +1 yıl Takip edersen bir iki sözüm var. Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Başı açık kızlar 0 0 Yorumla
FatihSoruyor12345 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl ruhu iffeti olan 0 1 Yorumla FatihSoruyor12345 +1 yıl tkp Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ayrım yapmam. 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Farketmiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Başının açık olup olmaması değil de, karakterinin temiz olup olmaması önemli bence
Aradığım yorum 👍
İnsan olan hangisi ise o ama annem kapalu gelin istiyor
Anneni sevdim
Eyvallah
Size gelin olarak gelebilirmiyim
He olur yarın istemeye geliriz 😂
Bekliyorum sizi jajjshshshs
Sen sorunuuu sildinmi @miroveteene_
Hangi soru
Başı açıkk diyorum, böyle slkça ayrımcılık yaptığın için.
Soruyu erkeklere sormuş zaten.
Erkeklere sordum ayrimcilikla alakasi yok bende kapaliyim
Soru biraz saçma değil mi? Kapalı bir kadınla evlenmek isteyen muhafazakar kesimdir. Gerisi fanteziye girer.
Açık kapalı nedir bu ayrım
Her şeyi geçtim artık saçma sebeplerden sorularımın kaldırılması bıktırdı beni gerçekten
Gözü açık, gönlü açık kız derim daima.
cut.
Karakter önemli baştaki örtü değil başı kapalı poposu açık kızda tanıyorum ben
Açık ve minyon evin içinde ise şort ve mini etek giymeli
Kalbi herkese açık olanın kafası açık olmuş kapalı olmuş fark eder mi
Kalbi kapalı olsun. Başı kapalı ruhu kaşar olmasından iyidir
Açık derim ama hep kapalı denk gelir bana çekiyorum mıknatıs gibi
bu soruya cevap vermıyorum tercıh sebebı degıl benım ıcın
Elmalı kurabiye yi hangisi daha iyi yapıyorsa o.
Sjsjjsjsjsjsjsjjssjjssjjss
Kapalı olanlar daha Seksi geliyor
Nsjsjshshsjss
Çok ciddiyim. Ulaşma şansım olsaydı size nedenini detaylı anlatırdım
Odun bey hshdhdhsjsjshs
Buyur odunun filizlenmis halı :)
Buyrun hanım efendi bekliyorum :)
Odun bey cok naziksiniz
Odunluk seviyesine göre evet kısmen nazık denilebilir
Ulasabilseydin güzel sohbet edebilirdim. Ben seninle sohbet edebilme ihtimalini sevdim :)
Beni alnımdan opmedin daha
Pek farkı yok benim için ayeım yapmıyorum açıkta kapalıda namuslu olabilir veya fingirdek olabilir
Önemli olan başın içinde olan
Ahlaklı güvenilir kız
Helalll👏🏻👏🏻
Eyvallah bremin
Sewbas
Hewal
Ne fark eder ahlaklı edepli olsun yeter
Farketmez kriterlerim arasında baş yok
Gel öp slflslfdkf
İnsan olsun yeter dini ilgilendirmez
Yasaklı olanın cazibesi daha fazla oluyor oyumu başı kapalıdan yana kullanıyorum :)
Beynini kirayamı verdin sen?
Kapalı istiyorummm var mı?
Saclari kapalı zihni açık...
Baktığım en son kriter bu hiç farketmez
Beynim açık kizlar kapali açık önemi yok
Tesettürlü kadınla evlenmek gerek.
Bunu sorarak ayrım yapan bir kafadasın yazık
yazık senin yaşayan beynine
Neden böyle bir soru sorarsin ki
Saöıyla uğraşmıyorum 😂
Acik tabiki
Ezik belli
Sensin o
Acik ve kapalilik olayını kiyaslaman yanlış. Herkesin kendi hayati.
Kapalı ile bı s3x yapmak ısterm
Kapalıııı oyşşş nefesimi keser :)
Ofgk
Neeey :d
Ööğğlk dedim o nasi igrenc bi fantezi
Açığı hiç aklımı basımdan alamadı :)
İnsan olan
Kapalı bence
o anki durumuma bağlı
Yüreği kapalı kızlar.😊😉
Farketmez
Farketmez.
Açık.
Açik
Acik
Kapalı olsun benim olsun.
ne farkeder, beraber olunca o da açılmayacak mı
Buna kim cevap verebilirki
Sen?
Kapaliyim
Takip edersen bir iki sözüm var.
Kapalı tabi fetişim var
Kapalı gel öp
Başı açık kızlar
Nefes alması yetiyor dersem 🤣kızarmisin.
ruhu iffeti olan
tkp
Bence sen şap şaplanmak istiyom belli
beyni kapalı olmasında gerisi umrumda değil
Başı kapalı tabiki
Açık
İkisi de değil
Ayrım yapmam.
Açık
Farketmiyor