eşimle aynı okulda öğretmeniz 3 yaşinda kizimiz var ve yeni dogan oğlumuz. daha 12 günluk. ve ben 9. ayın sonuna doğru geldim bir gun sabah beni hastaneye bıraktı kontrollerim vardı. ve işlerim bittikden sonra beni almaya geldi arabayi kenara cekti ve benden aglayarak özür dilemeye başladi ben cok kötü günah işledim diye sordum birisi ile mi yattin diye hayir dedi ogrenci kizlar ile resim cekerken bellerinden falan tutdum dedi şeytan azdırdı dedi. ben affederdim genel olsaydi o sözlerinden sonra onun kötü niyetle yaptigini anladim. peki dedim aglamadim. eve geldim. megerse ogrenci kizlar mudure şikayet etmisler ogretmenimiz böyle yapti diye ayni okulda calishtigimiz icin duyar diye söylemiş bana yoksa soylemezmis sozlerinden oyle anladim. bu arada bende annelik iznine cikmiştim 2 haftadir calismiyordum. sonradan sinir krizleri gecirdim. bende oğrenci kizlari aramaya başladim neler yaşandi diye onlarada demişlerki Y ogretmenize bisey demeyin hamile fenalasmasin diye. neyse kizlari aradim sıkıştırdım onlari konusdular altindan başka agır şey cıktı bir tane öğrencisini 4. katta sinifin kapisini kilitliyerek kucaklamaya calismis kizde neyapion diye cikip gitmis. şimdi bunlari duydyktan sonra beni düşünun ne kadar cildirdigimi boşanicam ben ama o gitmiyor kovuyorum gitmiyor birakmam sizi diyor seviyorum seni diyo kopegin oluyom beni aaffaet falan yalvariyor. 2 Nisan oglum dogdu. cok shukur saglikli dogdu. ben her gece agliyorum. benim artik okulda kaldiracak kafam kalmadi. nasil bakicam her kesin yuzune arkamdan konusurlar zavalli diye. boşanirsam her şey yoluna girecek en azından gururumu kurtararim. ben kocama her gece beddua ediyorum. affetmek gelmiyor hic bir şekilde. kimseyede diyemiyorum. onun ailesi biliyor. annesi olur böyle seyler diyor. ya icim yaniyor anlata bildimmi. sizler ne diyosunuz.
Güncellemeler
+1 yıl
oğlumun doğduğunun sevincini bile yaşayamiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar