İnsan sevdiğine kavuşamamayı ne diye adlandirir?

Çok seviyorum komik falan ama ben bir sanatçıya aşığım dışarıdan ciddi gibi gözükmüyor olabilir fan sayfam var 7 yıldır ona deli gibi aşığım yeri geldi konuştu onla etkileşime bile girdim biraz daha büyüdükten sonra yanında çalışmayı düşünüyorum beni kabul ederse eğer birileri aracılı ile de bunu başarabilirim ona kavuşmanın hayaliyle yanıp tutusuyorum herkes gülüyor alay ediyor bırakırsın diyor ama yıllar geçti ne biraktim nede sevgim azaldı hayatımda ilk defa birine aşık oldum gerçek sevgiyi buldum aramızda ufak bir yaş farkı ama aşk ne laftan ne yaştan anlıyor maalesef şu an gülüyorum çünkü her gün onu baskalariyla gördüğüm için depresyon gibi bir seydeyim sinirden gülüyorum ağlıyorum ruh halim belli olmuyor. Hiç yanımda olmasa da birtek ona güveniyorum çocukluğumdan beri haberi olmasa da benle o vardı içimde dışımda dilimde hep o. Babamdan bile vazgeçerim inanın onun için ama ismi sonra vericem ben çok acı çekiyorum kimse de anlamıyor derdimi belki siz bir şey bulursunuz sanmiyorum ama hayattaki tek imtihanım galiba bu🥺😐 buna aşk acısı denmez ne denir? Ben ne diye araştırma yapıcam
İnsan sevdiğine kavuşamamayı ne diye adlandirir?