Ya niye elalemin adamı ya da kadını benim iliskimde ki sorunları çözmeye yardımcı olsun? Kim ki o? Öyle sorun çözülmez yeni bir sorun çıkar ortaya. Neyi anlatıyorum ki.. anlayan anladi
Eşinizle yeterince vakit geçirmiyor musunuz yani sorunlarınız mı var? Çünkü onlar yanınızda olmasa bile eşiniz o boşluğu bir nebze doldurabilecek tek kişi. Tabi bulunduğunuz yerde arkadaşlarınız da olabilir mesela
Ve şimdi sizin yazdığınız konu, iletişim sorunu, bu basit gibi görünen ama aslında büyük bir sorun. Beraber yapabileceğiniz ortak zevkleriniz yok mu, iletişim böyle de kurulabilir
Size göre sorunlarınız neler peki? Çünkü karşımda nasıl bir karakter olduğunu az çok tahmin edebiliyorum, burada bir kaçış noktası oluşturmuş bir kadın:)
Tahmin etmiştim:) ama zaten onun neşesi size bol bol yeter bile ya, çocuklar annelerine öyle bir pozitif ruh hali katar:) tabi bazen yaramazlıklari ile usandirsalar da:d
Kızlar Ne Diyor
Canı sıkılıyordur gündemi takip ediyordur. Onla bunla özelden sohbet ediyorsa o farklı tabi
Sohbet etmek kötü bir şey mi ki
Evliyken ya da bir iliskin varsa burada başka bir erkekle sohbet etmek kötü birsey. Benim için tartışmaya kapalı bu konu
ilişkinde sorunlar olsa ve onları konuşsan bile mi
Evet. İlişkide sorun varsa karşılıklı çözersin araya başka adamları sokuyorsan bu aldatmaya girer
Sorunları çözmeye yardımcı olsa bile mi?
Ya niye elalemin adamı ya da kadını benim iliskimde ki sorunları çözmeye yardımcı olsun? Kim ki o? Öyle sorun çözülmez yeni bir sorun çıkar ortaya. Neyi anlatıyorum ki.. anlayan anladi
Ne diyebilirim ki, saygı duyarım fikrinize
Yalnızlık dert tasa ya da hayat kargaşasından uzaklaşma herkesin durumu farklı bence
Siz peki? Diğer yazanlardan daha farklı bir cevap verdiniz
Herşeyden biraz biraz
Evli misiniz yani siz
Evet evliyim
Peki neden yalnız hissediyorsunuz:)
Had aşımı oldu galiba kusura bakmayın
Yoo estağfurullah.
Sessiz kaldınız da
Ailemden memlekettimden uzaktayım gerçekten yalnız olduğum için böyle hissediyorum
Eşinizle yeterince vakit geçirmiyor musunuz yani sorunlarınız mı var? Çünkü onlar yanınızda olmasa bile eşiniz o boşluğu bir nebze doldurabilecek tek kişi. Tabi bulunduğunuz yerde arkadaşlarınız da olabilir mesela
Her evde olan sorunlar ya ama pek iletişim sağlayamıyorux
Çünkü tahmin ettiğim kadarıyla yanınızda yasitiniz bir arkadaş çevresi yok, ve eşinizle de sorunlarınız var gibi.
Ve şimdi sizin yazdığınız konu, iletişim sorunu, bu basit gibi görünen ama aslında büyük bir sorun. Beraber yapabileceğiniz ortak zevkleriniz yok mu, iletişim böyle de kurulabilir
Siz çözüm yolu aradığınızda sorunlar konusunda yardımcı olmuyor değil mi?
Yani o sorunumuzun olduğunu düşünmüyor sanırım.
İletişim sorunu olan bir eş ne yazık ki:/ bu durumun yıprattıgini düşündünüz mü hiç peki?
Ve size göre sorunlarınız neler
Yıpratıyor tabiki
Size göre sorunlarınız neler peki? Çünkü karşımda nasıl bir karakter olduğunu az çok tahmin edebiliyorum, burada bir kaçış noktası oluşturmuş bir kadın:)
Birlikte vakit geçiremiyoruz iletişim kuramıyoruz ortak bişeyler yapamıyoruz gibi şeyler
Sizin neleri sevdiğinizi merak ettim, yani ilgi alanlarınız, sohbet etmek istediğiniz konular gibi şeyler. Çünkü sanata eğimli bir taraf var gibi
Hiç bilmiyorum gerçekten ben ne sevdiğimi ne istediğimi
Bu daha kötü bir durum, mutsuz umutsuz bir ruh hali içinde misiniz?
Aynen öyle hayattan bi beklentim falan kalmadı
Ama böyle yapmayın böyle olmaz ki:/ konuşmak dertleşmek ister misiniz?
Teşekkür ederim sohbetiniz için 🤗
Gerçekten, konuşmak isterseniz gizliden çıkın yazabilirim:) en azından ilgi alanlarınızi keşfettirmeye çalışabiliriz, isterseniz tabi:)
İstemiyorsunuz galiba, o halde size iyi ve güzel geceler diliyorum:)
Sizede iyi geceler tekrar teşekkür ederim ☺️🤗
Ne demek, günaydin:)
Teşekkürler sizede günaydın
Erken uyandıniz:)
Bi kızım var o yüzden erken uyanıyorum bazen ☺️
Öyle mi:) maşallah diyelim ona, galiba hani evdeki en büyük neşe kaynağınız da o:)
Evet çok şükür ki o var ☺️
Tahmin etmiştim:) ama zaten onun neşesi size bol bol yeter bile ya, çocuklar annelerine öyle bir pozitif ruh hali katar:) tabi bazen yaramazlıklari ile usandirsalar da:d
Yaramazlıkları daha fazla ama gerçekten mutluluk kaynağı.
Çocuk daha sonuçta bir süre sonra o yaramazlıklari özlenir hale gelir bence:) bu arada çalışmıyor musunuz acaba:)
Hayır çalışmıyorum
Yalnızlığı daha da arttıran bir etken bu, hobi edinmeyi denediniz mi hiç:)
Hayır, aslında bişeylerle uğraşmak istemiyorum bu yüzden edinmiyorum
Bu kadar mı bunaldiniz içinde bulunduğunuz durumdan
Sanırım evet ama içimden bişeyler yapmak gelmiyor zaten
Ne kadar süredir evlisiniz
3 yıllık evliyiz
Uzun süreli bir evlilik de değil aslında, bu kadar kısa zamanda böyle bir ruh haline nasıl geldin ki:/
Bilmiyorum cidden
Yaşam tarzlarınız hayata bakis açınız mi farklı acaba
Yoo aslında benzer yaşam tarzlarımız var ama demekki bilemediğim sorun var
Belli bir sorun olsa yardım etmeye çalışacağım ama sorunun tam kaynağı belli değil. Sadece etkisi çok fazla görünen o. Doğayı sever misiniz?
Uygulamadan mı giriyorsunuz siteye
Evet, bazen de tarayıcıdan, uygulama bazen çıldırtabiliyor çünkü
Takip atarsanız ben size yazarım
Attim